vineri, 9 noiembrie 2012

Escorial - din mesajele primite de Luz Amparo - partea a II-a

 ( partea I: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/11/aparitiile-sfintei-fecioare-de-la.html )
 ( partea a III-a: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/01/escorial-din-mesajele-primite-de-luz.html )
  Mesajul din 4.12.1999

   STITI DE CE N-ATI ATINS IUBIREA?
    Isus: "Fiica Mea, cer rugaciune, sacrificii, penitenta. Lumea se afla in aceasta situatie pentru ca oamenii au uitat rugaciunea, sacrificiul si penitenta. Da, Biserica trece prin niste momente... Priveste-l pe Sfantul Parinte, fiica Mea." ( Ioan Paul II )
   Luz Amparo: ( are o viziune a Papei si o descrie): Sfantul Parinte este intr-o sala foarte mare, sta sprijinit de o masa, foarte trist, obosit, bolnav, coplesit. Este inconjurat de multi preoti, episcopi si cardinali.
   Isus: "Fiica Mea, priveste la toti episcopii... Sfantul Parinte crede ca ei sunt prietenii sai credinciosi; cea mai mare parte dintre ei, fiica Mea, sunt falsi prieteni, nu asculta de ordinele pe care el le da si se razvratesc impotriva cuvintelor sale; ceilalti, cei din partea asta, fiica Mea, priveste cat sunt de supusi, de ascultatori fata de Biserica di fata de Sfantul Parinte. Dar primii de care am vorbit, sunt infideli, nu sunt loiali. Ah, copiii Mei, voi ati inceput cu duhul si ati sfarsit cu trupul!"
   Luz Amparo: (Are o viziune simbolica a celor doua grupuri de episcopi si de preoti, si o descrie): Cei care sunt in partea asta, imping ca si cum ar vrea sa demoleze Biserica, dar ceilalti o sustin prin fidelitatea si iubirea lor.
   Preasfanta Fecioara: "Saruta pamantu, fiica Mea, ca reparare pentru atat de multe pacate si ofense care se comit contra Bisericii Mele.
   Preoti ai Bisericii Mele, renuntati la rau si faceti binele! Predicati Evanghelia si faceti roditor Cuvantul Lui Dumnezeu! Rugaciune, sacrificii, penitenta, le-ati uitat, copiii Mei!
   Roaga-te pentru ei, fiica Mea, fa sacrificii si penitenta.
   Ridicati toate obiectele, ele vor fi binecuvantate cu binecuvantari speciale, pentru Ziua intunericului."

   Mesajul din 1.01.2000
   Isus: "Aseaza-te, fiica Mea. Copiii Mei, rugati-va mult. Rugati-va pentru situatia dun lume. 
Rugati-va pentru preotii Mei. Da, suflete preaiubite ale Inimii Mele, va repet din nou, voua, care sunteti prietenii Mei si care, dupa cum spuneti, va mandriti cu asta, ca un prieten, daca este cu adevarat bun, nu-si poate deceptiona prietenul. Ori, multi dintre voi sunteti in intuneric; nu va temeti de pacat si nu-l dispretuiti; duceti o viata voluptoasa. Asta inseamna oare sa-ti iubesti Domnul si Stapanul? Renuntati la atata confort, la atatea placeri pe care le oferiti trupului vostru. Voi nu dezavuati pacatul si pierdeti astfel prezenta Mea. Schimbati-va viata, v-o cer, copiii Mei. Rugati-va, faceti sacrificii, rugati-va mult si smulgeti neghina pe care o purtati in strafundul inimii voastre. Si, cand va veti schimba viata, Eu imi voi deschide bratele si va voi imbratisa frateste, cu dragoste si voi coplesi sufletele voastre de haruri. Dar, cum puteti crede ca traind (multi dintre voi, in tot cazul) asa cum o faceti, Maiestateta Lui Dumnezeu nu este ultragiata si calcata in picioare? Caci ati facut un pact cu Dumnezeu si nu-l respectati... Fiti preoti zelosi ai Bisericii Mele; Inima Mea are o preferinta pentru voi, iar voi, in loc sa Ma aparati, caci aveti mai mult decat oricine obligatia de a o face, Ma calcati in picioare si Ma dispretuiti. Si stiti de ce? Fiindca nu simtiti iubire pentru Mine. Si stiti de ce n-ati atins Iubirea? Pentru ca nu ati ajuns la umilinta. Fiti umili si veti vedea cum veti atinge Iubirea. Ati pierdut prezenta Lui Dumnezeu pentru ca Eu nu sunt prezent, nici in ceea ce spuneti, nici in ceea ce ascultati; nici in plimbarile, nici in preocuparile voastre. M-ati dat la o parte din toate actiunile voastre; de aceea ati pierdut prezenta Lui Dumnezeu Cel Preainalt. Daca Eu as fi prezent in simturile voastre, as fi prezent in voi cu esenta Mea si cu puteerea Mea divina si nimeni si nimic nu ar avea putere impotriva voastra; ati invinge ispitele.
   Vreau o reinnoire in Biserica, preoti fideli doctrinei Evangheliei.
   Tu, fiica Mea, nu te teme de nimic, nu omite nici un cuvant din ceea ce-ti spun; este pentru binele sufletelor lor. Pentru a-i feri sa cada, unii, in fundul Iadului, altii in Purgatoriu. Privestei-i: acesta este in Purgatoriu de 50 de ani, celalalt, de 40 de ani. Priveste-i pe acesti preoti si pe acesti parohi, fiica Mea. Ei vor suferi ani si ani in Purgatoriu. Si doar printr-un har special, n-au cazut in Iad.
   Indreptati-va vietile, suflete preaiubite ale Inimii Mele. Reinnoiti-va spiritul, fiti plini de zel pentru Biserica si lucrati pentru Domnul si Stapanul vostru. Eu sunt  Stapanul intregii voastre fiinte, copiii Mei; Imi apartineti din cap pana in picioare. De aceea va cer toate acestea si vin sa va reamintesc ceea ce ati dat uitarii: rugaciunea, sacrificiul.  Dar multi dintre voi sunt atat de orgoliosi, incat nu recunosc starea sufletelor lor. Da, orgoliul vostru va impiedica sa recunoasteti ca Eu Ma manifest pentru a salva oamenii si pe voi insiva, care faceti parte dintre ei. Ori, voi nu incetati sa spuneti: < atatea si atatea mesaje! > Dar oare faceti voi caz de ele? Vin sa va reamintesc sa respectati Evanghelia. Daca ati respecta-o, n-as veni sa va aduc toate aceste mesaje, pe care voi le refuzati. Dar, cum voi nu va faceti datoria, si pentru ca va iubesc, vin sa va avertizez si sa va reamintesc ce sunteti. Daca smulgeti toate viciile din sufletele voastre si ramaneti in prezenta Mea, Eu voi ramane in voi si nu va voi parasi, pentru ca va iubesc. Ce poate spune in plus fapturilor Sale, Dumnezeu Atotputernicul? Rugati-va mult, caci n-o faceti, si renuntati la poftele trupesti, la lacomie si la toata aceasta viata voluptoasa pe care o duceti. Imitati-L pe Isus al vostru: imitati modul in care Eu am venit pe lume si pe cel in care Am plecat. Cer de la voi sa va inaltati privirea spre Dumnezeu si sa va convertiti. Si lasati-va ajutati de cei care urmeaza calea dreapta a Evangheliei. Nu fiti ingrati: nu intrati in Impratia Cerurilor si-i impiedicati si pe ceilalti sa intre. Rugati-va, faceti sacrificii pentru a lupta impotriva ispitelor.
   Voi toti care veniti in acest loc, copiii Mei, rugati-va mult pentru cei care nu se roaga, sacrificati-va pentru cei care nu se sacrifica si faceti multa penitenta. Cat de multe suflete 
s-au convertit in acest loc! Cat sunt de bucuroase Inimile Noastre cand oamenii se convertesc! Rugati-va si iubiti-va unii pe altii; aceasta este porunca pe care oamenii au 
uitat-o, porunca iubirii.
   Voi toti care veniti in acest loc, veti primi haruri foarte speciale in viata si la moartea voastra. Cereti-le ingerilor vostri pazitori sa va conduca pasii pentru a-L glorifica pe Dumnezeu. Si va multumesc pentru aceste omagii afectuoase si pentru atatea bucurii pe care le primesc de la sufletele care vin in acest loc dupa ce si-au schimbat viata, care fusesera robite pacatului si distrugerii. Ei au primit haruri si si-au reconstruit vietile; si sunt deja multi in Cer cei care au primit harurile la Prado Nuevo. Priveste, fiica Mea, cat sunt de numerosi...
   Toti cei care au primit haruri speciale in acest loc, fiica Mea, sunt salvati si se bucura de divina prezenta a Lui Dumnezeu. Spun aceasta pentru oamenii care intreaba de ce Ma manifest. Cat de multe suflete s-ar fi dedat placerilor mondene daca avertismentele Mele nu i-ar fi intors!
   Rugati-va, copiii Mei, indepliniti-va constiincios munca de fiecare zi si puneti ordine in spiritul vostru. Multi dintre voi veti fi marcati cu sigiliul. Apropiati-va de sacramente, de penitenta; vizitati Preasfantul Sacrament si iubiti Inimile Noastre."
   Preasfanta Fecioara: "Ridicati toate obiectele, vor fi binecuvantate toate cu binecuvantari speciale, pentru a va apara de atatea rele cate sunt in lume, copiii Mei.
   Purtati mereu rozariul asupra voastra, copiii Mei, el va va apara de numerosii lupi care stau la panda pentru a devora orice prada ar putea sa apuce. Ele au fost binecuvantate pentru a va apara de ispite.
   Va binecuvantez, copiii Mei,  cum va binecuvanteaza Tatal, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."
                                                     ( "Stella Maris" 358 - "Regina Pacis" nr.13)

   Mesajul din 5.05.2001

   Preasfanta Fecioara: "Fiica Mea, iata-Ma aici ca Mama Indurerata, ca Mama a pacatosilor, ca mama a celor necajiti."
   Isus: "Eu voi da doar un avertisment sufletelor, iar tie, fiica Mea,  iti cer sa te lasi condusa de mana Mea. Eu te voi conduce la gloria Mea, pentru binele sufletelor. Nu te intrista, fiica Mea, uneori sunt incercari dureroase pentru a pune la incercare credinta oamenilor. Pe tine, fiica Mea, sa nu te intristeze nimic. Eu sunt Cel care permit totul. De ce am permis ca Avraam sa mearga pe munte ca sa-Mi aduca jertfa pe fiul sau? Ca sa-i incerc credinta. Tot astfel doresc, fiica Mea, sa le incerc credinta celor care te iubesc cel mai mult."
Luz Amparo (1931-2012)
   Luz Amparo: Doamne, sunt incercari asa de grele... (izbucneste in plans). Oh, Doamne! Nu permite asta! Cateodata, Doamne...
   Isus: "Fiica Mea, tu spune "da" la tot ce voi vrea Eu si "nu" la tot ce nu voi vrea, chiar daca nu este clar pentru tine. Eu permit oamenilor..." ( Luz Amparo explica: sa atenteze contra persoanelor si instrumentelor Lui Dumnezeu).
   Luz Amparo: Ah, ah, ah, Dumnezeul meu!... Ah! Dumnezeul meu: fa tot ce vei voi, Doamne! Ah... fa tot ce vei voi, dar este prea mult! Eu sunt in mainile Tale...
   Isus: "De aceea iti cer, fiica Mea, lasa-te condusa de Mine; fac ceea ce fac pentru gloria Mea si pentru binele sufletelor, si pun la incercare credinta din adancul inimilor. Uneori o pun la incercare lasand ca ele sa vada intunericul acolo unde este lumina. De cate ori, fiica Mea, n-ai rams tu in intuneric, si Eu am fost Cel care a permis asta."
   Luz Amparo: Doamne, fa cu mine ce vrei, dar uneori mi-e foarte greu! Ah, iarta-ma, Doamne,  pentru slabiciunea si neputinta mea! Vreau sa fac ce vrei Tu, chiar daca nu pricep, chiar daca nu inteleg...
   Isus: "Asta vreau Eu sa-i invat pe oameni, fiica Mea: sa accepte chiar daca nu pot intelege. Cer rugaciune, fiica Mea. Si mai cer putina consolare pentru Inimile Noastre intristate de pacatele oamenilor. Rugati-va, copiii Mei, rugati-va mult. Rugati-va iar credinta voastra sa nu slabeasca niciodata, orice s-ar intampla, copiii Mei. Eu permit uneori diavolului sa va ispiteasca, pentru a vedea daca oamenii sunt intariti in credinta.
   Nu va indoiti, copiii Mei,  nu va indoiti de Cuvantul Meu si de actiunile Mele. Eu cer rugaciune si le cer preotilor, episcopilor si cardinalilor sa fie in unire constanta cu Sfantul Parinte (Ioan Paul II), acest om sacrificat si plin de sfintenie. Imitati-l, copiii Mei." 
   Luz Amparo: (care are o viziune a Papei): Oh, ce capacitate de sacrificiu!...
   Isus: "Priveste, fiica Mea,  el si-a inchinat toata viata pentru unitatea crestinilor si pentru binele Bisericii. Este un om neobosit, fiica Mea, plin de intelepciunea Spiritului Sfant. Si nimeni sa nu se mire cand spun ca este omul cel mai sfant din cati umbla pe pamant.
   Iubiti-l mult, ascultati-l, domnilor preoti, episcopi si cardinali, imitati-l. El a lasat cate putin din viata sa in toate locurile pe care le-a strabatut, pentru binele sufletelor si in beneficiul Bisericii. Lansez un apel ca sa va uniti cu el, copiii Mei,  si sa va rugati mult pentru ca oamenii de bunavointa sa se adune din nou in turmele pe care le-au parasit. Copiii Mei, fiti pastori de suflete. Este ultimul avertisment pe care vi-l dau, copiii Mei. Iubiti-l mult pe Sfantul Parinte, iubiti Biserica, copiii Mei; predicati Evanghelia si cuceriti suflete pentru Dumnezeu.
   Rugati-va, caci lumea este in situatia asta, din lipsa de rugaciune. Iubiti-va unii pe altii; apropiati-va de sacramentul Penitentei si al Euharistiei; intariti-va, copiii Mei si nu va indoiti niciodata de Opera pe care Dumnezeu a pus-o in mainile voastre. Fiti uniti cu totii, copiii Mei.
   Iar tie, fiica Mea, iti cer rugaciune; ofera-te ca victima de reparare pentru pacatele oamenilor. (Aceasta suferinta) are mare valoare, fiica Mea, pentru ca durerea este mai mare atunci cand este provocata de cei care iti sunt cei mai apropiati, de cei pe care-i iubesti cel mai mult, fiica Mea."
   Luz Amparo: Ah, Doamne, este foarte greu! Ah, de ce ma mai lasi aici, jos, Doamne, cand eu nu mai fac nimic aici? Ia-ma cu Tine, Doamne! Ia-ma cu Tine, Doamne (plange in hohote). Ah, Doamne, cateodata nu mai am putere, Doamne, si trebuie sa pastrez sub tacere atatea lucruri, Doamne...
   Isus: "Tu ai puterea Noastra, fiica Mea,  caci altfel n-ai fi putut supravietui. Din frageda ta pruncie, fiica Mea, esti sub ocrotirea noastra. Ofera-te ca victima de reparare. Noi n-am incetat niciodata, fiica Mea, sa fim alaturi de tine. Sti doat ca in durerile si neputinta ta, ai gasit intotdeauna o mana de prieten care sa te ajute, fiica Mea."
   Luz Amparo:  Iarta-ma, Doamne, sunt atat de nerecunoscatoare incat uneori ma plang de toate, Doamne, iarta-ma si ajuta-ma.
   Isus: "Chiar daca ti se lanseaza sageti de ura, chiar daca esti persecutata si chiar daca auzi orori, sa nu faci nicicand un pas inapoi. Fii tare, caci Eu voi fi intotdeauna cu tine, chiar si in intuneric.
   Luz Amparo: Iti multumesc, Doamne!
   Isus: "Mai vreau, fiica Mea, sa-ti fac o bucurie. Inscrie zece nume in Cartea Vietii, pe care le las la alegerea ta, fiica Mea (timp de cateva minute, Luz Amparo scrie in aer, de la dreapta la stanga, pe o carte invizibila). Aceste nume, fiica Mea, nu se vor sterge niciodata. Vezi ce valoare au sacrificiile si suferintele, fiica Mea? Si, cateodata, tacerea."
   Luz Amparo: Iti multumesc, Doamne!
   Isus:  " Toti cei care vor veni in acest loc, vor fi binecuvantati si insemnati cu o cruce pe frunte.
   Rugati-va Sfantul Rozariu, copiii Mei; nu uitati aceasta rugaciune care ii place atat de mult Mariei si face atat bine sufletelor. Cu Sfantul Rozariu pot fi evitate mari catastrofe, fiica Mea. Rozariul are o mare valoare, dar oamenii l-au uitat. Rugati-va Rozariul in familie, copiii Mei. Parinti, invatati-i pe copiii vostri rugaciunea Sfantului Rozariu, care este unitate. Nu va lasati prada tanjelii si nu abandonati, copiii Mei, rugaciunea."
   Preasfanta Fecioara:  "Ridicati toate obiectele, ele vor fi binecuvantate cu binecuvantarea speciala pentru sarmanii pacatosi."
   Roaga-te, fiica Mea, pentru aceste suflete infidele, pentru aceste suflete ingrate, care sunt orbite de lume si care-L parasesc pe Dumnezeu pentru fel de fel de placeri sau capricii, fiica Mea. Roaga-te pentru ele.
   Va binecuvantez, copiii Mei, asa cum va binecuvinteaza Tatal, prin  Fiul si cu Spiritul Sfant.
   Aceasta binecuvantare serveste la convertirea sarmanilor pacatosi. Sufletele care vor intra in contact cu aceste obiecte binecuvantate, se vor converti."
                                                         ( "Stella Maris" nr.374 - "Regina Pacis" nr.18)

   Mesajul din 4.08.2001
   NU IMPUNETI LUI DUMNEZEU DORINTELE VOASTRE
   Preasfanta Fecioara: "Fiica Mea, Inima Mea este foarte indurerata, strapunsa de o multime de spini. Oamenii ingrati, copiii Mei,  nu inceteaza sa implante spini in Inima Mea. Reparati pentru toate aceste ofense. Pentru fiecare Bucura-Te Marie , pe care-l veti spune, va promit sa ocrotesc familiile voastre de cursele dusmanului. Veniti, veniti in locul acesta; aici Inima Mea primeste multa mangaiere."
    Domnul nostru Isus Cristos: " Fiica Mea, caut inimi in care sa ma refugiez si gasesc atat de putine... pentru ca majoritatea inimilor sunt atasate lumii, trupului si sangelui. Oamenii L-au uitat pe Dumnezeu, orgoliul lor distruge iubirea, ei nu se mai iubesc in mod dezinteresat, ci egoist. De aceea cer rugaciuni si sacrificii. Dar oamenii fac pe surzii, vor sa fie desupra Lui Dumnezeu si vor sa impuna legile lor Lui Dumnezeu, caci nu mai accepta legile Lui Dumnezeu. Cat sunt de numeroase, fiica Mea, sufletele carora le-am dat mii si mii de haruri, dar ele le-au respins, le-au calcat in picioare si aceasta a fost spre distrugerea lor; ele nu accepta Cuvantul Lui Dumnezeu. Omul este atat de orgolios incat  impune Lui Dumnezeu ce sa faca. Dar, copiii mei, Eu sunt Atotputernicul, creatorul, Necreatul. De cate ori oare trebuie sa va mai cer sa va plecati spinarea si sa-L recunoasteti pe Dumnezeu drept Creatorul vostru ? Nu impuneti Lui Dumnezeu dorintele voastre, ci lasati-L pe Dumnezeu sa actioneze potrivit vointei Sale. Copiii Mei, oamenii au devenit fiare salbatice ranite si ei nu accepta prezenta Lui Dumnezeu, nici manifestarile Sale. Dumnezeu vrea ca oamenii sa se schimbe. Oamenii au fost creati ca sa-L iubeasca si sa-L glorifice pe Dumnezeu, si nu ca sa se glorifice pe ei insisi. Pana unde veti merge, copiii Mei? Doriti sa-I luati Lui Dumnezeu locul care I se cuvine. Dar nimeni nu este ca Dumnezeru, copiii Mei. Orgoliul oamenilor ii impiedica sa accepte ca Dumnezeu se manifesta unde vrea si cand vrea. Eu am instituit Euharistia, din iubire pentru oameni; dar oamenii nu stiu sa iubeasca, stiu doar sa se urasca si sa nu respecte Legea Lui Dumnezeu. De cate ori trebuie sa va mai repet, copiii Mei, sa recunoasteti pacatul, sa nu vedeti in virtute pacatul si in pacat virtutea!
   Cat sunt de putini cei care urmeaza Evanghelia asa cum este scrisa! De cate ori nu ti-am spus, fiica Mea, : ei fac sa treaca mama lor, tatal lor, fratele lor, inaintea Lui Dumnezeu! Infidelitatea sufletelor consacrate vine de la atasamentul fata de trup si sange. Vacantele, fiica Mea, distrug vocatiile. Da, iti repet o data si inca o data: sufletele nu sunt fidele vocatiei lor. Ah, suflete ingrate care nu sunteti fidele angajamentelor si voturilor voastre! Angajamentul vostru si voturile voastre sunt inscrise in Cer. Nenorocire celor care intra in lume si isi abandoneaza vocatia. Infidelitatea este ceva care Il ofenseaza teribil pe Dumnezeu. Si exista din ce in ce mai multa infidelitate in suflete. Ah, suflete ingrate, ar fi fost mai bine pentru voi sa nu va fi nascut niciodata! Infidelitatea fata de Dumnezeu este mult mai grava decat infidelitatea fata de oameni: este un pacat vesnic. Nu trebuie sa va jucati cu Dumnezeu, copiii mei. Mergeti in fata Tabernacolului atunci cand aveti dificultati si acolo Ma veti gasi pentru a va da putere si curaj ca sa continuati sa inaintati. Dar feriti-va de viclenia Satanei care va atrage spre lume si va ia in stapanire sufletele. Iar sufletele care sunt fidele, voi vreti sa le distrugeti, copiii Mei. Lasati deci, aceste suflete care sunt fidele Lui Dumnezeu, sa-si traiasca viata pe care si-au ales-o. Nu fiti ca paganii care nu intra in Cer si-i impiedica si pe ceilalti sa intre.
   Voi, laicilor, iubiti Biserica, iubiti-l pe Sfantul Parinte, iubiti-i pe episcopi, respectati-i.
   Iar tu, fiica Mea, continua sa fii fidela Inimilor Noastre. Vei bea cateva picaturi din cupa durerii ( ca si in alte dati, Luz Amparo ia cu ambele maini o cupa invizibila si bea. Se aude zgomotul deglutitiei si pe chip i se citeste repulsia). 
   Este foarte amar, fiica Mea, dar iti va intari spiritul. Vin sa primesc consolare in inima ta (...) Strange-Ma la inima ta, fiica Mea, si nu inceta sa Ma iubesti; sa nu treaca nimeni inaintea Mea, iar Inima Mea si a ta sa fie unite acum si in vesnicie. Fii tare, fiica Mea, Inima mea te iubeste. Nu te teme de nimeni, nici de defaimare, nici de calomnie, nici de barfe. Fii tare si fidela pana la moarte, fiica Mea. Inima ta sa continue sa iubeasca fiintele umane, saracii si nevoiasii, sa imparti cu ei ce ai, asa cum ai facut intotdeauna."
   Luz Amparo: Ah, Dumnezeul meu, iarta-ma daca uneori ma supar sau pacatuiesc prin omisiune, nefacand ceea ce imi ceri! Doamne, iarta-ma ca sunt atat de mizerabila si plina de defecte. Doamne, nu sunt demna sa Te iubesc, dar, Doamne, Te iubesc din toata inima mea si cu toate cele cinci simturi ale mele.
   Domnul Isus: " Iubeste-Ma, Luz, caci Eu Ma daruiesc sufletelor care Ma iubesc astfel; sunt pentru ele un balsam si Ma topesc in ele. Haide, fiica Mea, ca pe tot parcursul acestei luni, noi sa reparam pentru pacatele acestor suflete, pentru ca ele sunt atat de ingrate incat nu vor sa faca reparare pentru pacatele lor; vom repara noi, fiica Mea. Eu le-am dat atat de mult si ele au corespuns atat de putin! Dar Inima Mea ii urmeaza si-i urmareste inca. Vom vedea, fiica Mea, daca suntem in stare sa le inmuiem inimile. Fii umila, fiica Mea, umilinta este baza a tot, umilinta precum si ascultarea; iata cele mai frumoase virtuti. Roaga-te mult pentru pacatosi. Ceea ce-Mi intristeaza Inimma, fiica Mea, sunt sarmanii pacatosi si relaxarea care se manifesta in lumea sufletelor! Iar oamenii spun ca lumea merge bine! Sunt orbi, fiica Mea, pentru ca fiecare traieste potrivit gusturilor si capriciilor sale, si nu conform vointei Lui Dumnezeu. Sunt atat de putine sufletele consacrate care imi sunt fidele! Inima mea le iubeste atat de mult incat sunt mereu cu ele si nu le parasesc niciodata.
   Rugati-va, copiii Mei, rugati-va, faceti penitente, faceti sacrificii, caci lumea are nevoie de rugaciune, de o rugaciune bine facuta si nu de o rugaciune mecanica, din varful buzelor. Iubiti-i pe saraci si pe nevoiasi. Consacrati-va trup si suflet tuturor acelora care au nevoie de voi, fiica Mea: aici este Opera Mea de Iubire si de Indurare. daruiti-va celorlalti si consacrati-va trup si suflet acestei Opere iesite din mainile Mele. Sa straluceasc iubirea, fiica Mea, iubirea fata de Dumnezeu si de aproapele.
   Copiii Mei, toti cei care veniti in acest loc, Eu voi ocroti caminele voastre de capcanele satanei. Veniti ca sa primit haruri, copiii Mei, dar nu Ma deceptionati, nu calcati apoi in picioare aceste haruri. Ajutati-i pe saraci si pe nevoiasi. Evanghelia inseamna iubire."
   Preasfanta Fecioara: "Ridicati toate obiectele, ele vor fi binecuvantate pentru sarmanii pacatosi.
   Va binecuvantez, copiii Mei, asa cum va binecuvanteaza Tatal, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."

    Mesajul din 1.09.2001
    IATA DE CE SE AFLA LUMEA IN ACEASTA SITUATIE
    Preasfanta Fecioara: "Fiica Mea, iata-Ma inca o data pentru a reaminti oamenilor sa puna in practica Legea Lui Dumnezeu. Oamenii pot spune cat vor ca nu este nevoie de Legea Lui Dumnezeu pentru a fi mantuiti, in Evanghelie sta scris: < Cine va fi mantuit? Cel care va respecta poruncile Lui Dumnezeu >. Cine respecta poruncile, fiica Mea? Cat sunt de putini oamenii care pun in practica poruncile! Daca Eu Ma manifest din cand in cand, este pentru ca vreau ca oamenii sa respecte poruncile Legii Lui Dumnezeu. Ei si-au fabricat porunci dupa placul lor. Astfel, vor fi numerosi cei pe care Dumnezeu nu-i va recunoaste cand se vor prezenta in fata Lui, fiica Mea. Cum se poate ca oamenii sa se planga intrebandu-se pentru ce Ma manifest Eu atat de des, atata vreme cat ei nu inceteaza sa-L ofenseze pe Dumnezeu si nu respecta Legea Sa?"
   Domnul nostru Isus Cristos: "Copiii Mei, respectati poruncile, apropiati-va de sacramente si nu fiti atat de ingrati. In zilele noastre, singura "porunca" ce straluceste si pe care a creat-o omul, este pasiunea, placerea. Oamenii au deformat toate sacramentele, pana si sacramentul casatoriei.
   Eu as fi putut crea Ingeri si Heruvimi, dar am vrut ca omul sa se nasca din om si din iubire. Iata de ce I-am dat omului libertatea si am facut din el o fiinta rationala. Am dat animalelor frigiditatea si nu le-am prevazut cu o inteligenta rationala, ca pe om. Omul a fost creat ca sa procreeze, dar ce au facut ei din acest sacrament?: aberatii, placeri, pasiuni; si au distrus iubirea: pentru ca omul a degradat si iubirea a disparut, locul ei fiind luat de pasiune si placere. Omul a innebunit, fiica Mea, el nu se mai gandeste decat la sex; el nu orienteaza, cu iubire, acest sacrament, spre Legea Lui Dumnezeu. Dumnezeu este, intr-adevar, in acea clipa atat de frumoasa, atunci cand omul iubeste din toata inima, dar cu harul care este dat de sacrament. In zilele noastre, omul este ca un animal, dar un animal rational. Fiica Mea, eu am creat animalele frigide, dar am dat omului libertatea pentru ca el sa poata ajunge la Dumnezeu prin iubirea si gloria care-i este data in casatoria plina de iubie, de puritate si de frumusete.
    Creaturi nefericite, care nu faceti decat sa comiteti pacat dupa pacat si care purtati in triumf pacatul trupesc! Nu vedeti, copiii Mei, ca lumea a depasit orice limita si a degenerat? Omul nu respecta demnitatea pe care Dumnezeu i-a dat-o. El a devenit animal salbatic: nu se mai da importanta pacatului, iata de ce se afla lumea in aceasta situatie, fiica Mea. 
   Copiii Mei, va cer doar sa respectati Legea Lui Dumnezeu, sa procreati cu iubire, cu aceasta iubire care izvoraste din coasta strapunsa a Lui Cristos si care, prin harul sacramentului casatoriei, patrunde in inimile voastre.
   Ah, creaturilor, unde ati ajuns cu pasiunea si placerea! Si toate acestea sunt cauzate de lipsa iubirii dintre oameni, care au schimbat totul in pasiune si placere; ei nu cauta decat 
sa-si satisfaca propriile gusturi si placeri. Iata de ce vin Eu sa reamintesc, copiii Mei, dar omul nu vrea sa asculte nimic. Cat de multi se prezinta in fata Divinei Maiestati a Lui Dumnezeu si trebuie sa auda aceste cuvinte: < Nu te cunosc, pentru ca n-ai respectat legile Mele! >
   Respectati poruncile, iubiti Biserica si adapati-va la izvoarele ei, copiii mei, dar aceste izvoare sa inalte spiritul vostru la Divina Maiestate a Lui Dumnezeu; nu va marginiti la placerile lumii. Detasati-va de lume, copiii Mei; iubiti-va fratii. Nu mai exista iubire intre oameni, fiica Mea, nici chiar intre soti; ei au schimbat totul in sex si pasiune.
   V-o repet, copiii Mei: Eu am vrut ca omul sa se nasca din iubire; caci altfel, as fi creat ingeri, heruvimi si serafimi.
    Respectati aceasta porunca.
   Veniti in locul acesta, copiii Mei, veti invata aici sa iubiti Biserica, pe Sfantul Parinte,  caci ceea ce se spune in acest loc va conduce la Templu si va indeamna sa va schimbati viata, copiii Mei. Este doctrina pe care o invatati aici. Ce multi au fost salvati cand erau damnati; caci calea pe care o urmau era una a pacatului si distrugerii. Ori, aici au primit haruri si si-au schimbat viata, s-au spovedit si sunt aici (in Cer), fiica Mea! Priveste ce multi sunt cei care veneau in acest loc."
   Luz Amparo: Oh! cat sunt de multi, Doamne!
   Domnul nostru Isus: "Acest mare numar de suflete a primit haruri foarte speciale si au murit cu sacramentele si in harul Lui Dumnezeu, si sunt aici, fiica Mea."
   Luz Amparo: Oh! Doamne, ce Mare este Dumnezeu! Oh! Cat sunt de multi!
   Domnul nostru Isus:  "Astfel este Maretia Lui Dumnezeu, care raspandeste haruri pentru a salva sufletele.  Unii le calca in picioare si le resping; dar priveste unde se afla cel care le primeste si le cultiva; si multi altii, fiica Mea, care si-au schimbat complet viata pentru a se darui Lui Dumnezeu.
   Cat de mult il costa pe om sa abandoneze lumea si sa se consacre celor saraci si nevoiasilor; schimvati-va viata si iubiti mult Inimile Noastre, Inimile Lui Isus si Mariei."
   Preasfanta Fecioara: "Toti cei care vor veni in acest loc, copiii Mei, vor primi haruri foarte speciale.
   Ridicati toate obiectele, ele vor fi binecuvantate cu binecuvantari speciale pentru sarmanii pacatosi.
   Iar Eu va binecuvantez, copiii Mei,  asa cum va binecuvanteaza Tatal, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."  
                                                     ("Stella maris" nr.375 - "Regina Pacis" nr.22)

   Mesajul din 6.10.2001  ( cu o luna in urma murise dl. Pierre Pique, secretar al unei asociatii de difuzare a mesajelor de la Escorial)

   Sfanta Fecioara: " Iata-Ne, fiica Mea, Eu sunt aici ca Mama si Refigiu al pacatosilor, Mama atatot si atator necajiti."
   Isus: "Iata-Ma ca Tata Drept si Iubitor. Vreau sa consum sufletele in Iubirea Mea, dar sufletele nu se lasa modelate. Vreau sa distrug toate mizeriile, sa fac minuni in suflete si sa le intaresc pentru ca ele sa lupte si sa se indeparteze de atat de numeroasele tentatii pe care le ofera lumea si care le atrage, fiica Mea. De aceea iti spun ca trebuie sa va rugati mult, sa faceti multe rugaciuni si penitente. Sufletele sunt orbite de lume si de patimi. Eu le chem dar ele nu vor sa asculte chemarea mea. Nu esti indurerata, fiica Mea? De aceea trebuie sa suferiti, trebuie sa reparati, pentru ca Eu Ma daruiesc sufletelor, dar sufletele se prefac ca nu Ma aud. Eu Ma dau ca Hrana iar voi, copiii Mei,  cum corespundeti la atatea si atatea haruri pe care le primiti de la Divina Maiestate a Lui Dumnezeu? De aceea, fiica Mea, iti spun ca singurul mijloc de a cuceri sufletele este prin durere si prin suferinta. Ti-am spus ca timp de doua luni, vei purifica pacatele si mizeriile acestor suflete. Ai vazut, fiica Mea, ce mult te costa ( sa le purifici) dar gandeste-te ca Eu am venit sa-Mi dau viata pentru a le salva. De aceea, fiica Mea, iti cer sa mori putin cate putin pentru ca cei vinovati sa invie, fiica Mea."
   Luz Amparo: Ah, Doamne! Nu mai pot, nu mai am putere, Doamne! Da-mi Doamne putere sa indur totul! (cuvintele lui Amparo sunt intretaiate de suspine).
   Isus: "Fiica Mea, sti ca Eu sufar cu tine pentru a salva sufletele. Cat sunt ele de ingrate, fiica Mea! Ba sunt si unele suflete atat de incapatanate incat harul le este luat pentru a fi dat altor suflete, pentru ca ele nu vor sa primeasca harurile pe care Eu le trimit. De aceea, fiica Mea, trebuie sa fii tare si sa accepti suferinta si durerea. Stiu ca nu exista nimic in trupul tau care sa nu fie in slujba Mea si ca tot ceea ce ai, tu ai pus in slujba Lui Dumnezeu. Bea cateva picaturi dIn cupa durerii, fiica Mea (se aude cum inghite). Cat este de amar! Mai bea putin, fiica Mea. E amar, fiica Mea. Este amaraciunea pacatelor, caci oamenii sunt atat de ingrati incat intra in pacate si se lasa atrasi de viclenia dusmanului. Oamenii vor sa-l slujeasca pe dusman. Ei nu vor sa fie in slujba Lui Dumnezeu, fiica Mea. Dar priveste-i pe cei care sunt in slujba Lui Dumnezeu si pe cei care, pe pamant,  au fost in slujba Lui Dumnezeu in aceasta Opera, fiica Mea."
   Pierre Pique: "Va multumesc tuturor pentru ca m-ati primit in slujba acestei Opere binecuvantate de Dumnezeu...."
   Luz Amparo: Ah! Pierre!
   Pierre Pique: "Priveste harurile pe care le-am primit, pentru ca eu sunt aici in acest loc minunat al fericirii, bucuriei si pacii. Dumnezeu m-a luat la pieptul Sau si m-a facut sa vad viata Sa interioara unde este Tatal, Fiul si Spiritul Sfant, si unde sunt facut sa inteleg minunile si misterele divine. In Dumnezeu Tatal se afla maretia ca atare. Cat sunt de fericit! De aceea le cer tuturor sa actioneze pentru gloria Lui Dumnezeu, pentru ca exista o rasplata minunata si vesnica. Cata frumusete si cata maretie este aici! Le cer alor mei sa ma imite si sa urmeze aceasta cale, pentru ca sa ne putem intalni cu totii in minunatiile Lui Dumnezeu."
   Luz Amparo: Ah, Doamne, Dumnezeul meu!
   Isus: "Vezi acum, fiica Mea, ca asa cum iti spun Eu, nimic nu ramane nerasplatit. Oricat de putin ati face pentru cei saraci si nevoiasi, veti primi o rasplata de o suta de ori mai mare, fiica Mea. Dar vai de cei care sunt lasi si ingrati fata de ceea ce le-am cerut. Ei au pierdut totul, caci au vrut doar sa straluceasca in locurile din fata si sa primeasca laude si aplauze. Ti-am spus adeseori, fiica Mea,  ca ei isi dau vesnicia in schimbul existentei in timp. Sarmanii!  Le place sa stea cat mai in fata. Le place sa li se repete numele si sa fie baturi pe umeri. Ei au dat maretia Lui Dumnezeu, in schimbul vanitatii si a slavei desarte de pe pamant. Fiica Mea, in Cer nu se poate ajunge decat prin Cruce, iar cel care o respinge nu merge pe calea urmata de Cristos. Nu va dati seama, copiii Mei, ca numai iubirea pe care am simtit-o pentru voi Mi-a adus moartea! Iar voi nu puteti oferi macar o umilinta, o persecutie sau o contrazicere pe care o suferiti in aceasta lume! Sa fiti umili, copiii Mei,  si sa stiti sa va jertfiti pentru Dumnezeu. Oamenii au uitat principiile care ii duceau la sfintenie si la glorie. Cer sacrificii, sacrificii si penitenta; iubire intre oameni. Rugati-va mult, copiii Mei, caci asa cum v-am spus si alteori, lumea este pe marginea prapastiei pentru ca oamenii, cu vanitatea si orgoliul lor,  nu recunosc misterele Lui Dumnezeu, nici Legea Lui Dumnezeu; ei o calca in picioare. De aceea, fiica Mea, daca vrei sa-i ajutam pe cei slabi, trebuie sa fii puternica si sa suferi. Suferinta este iubire, fiica Mea. Suferinta este mantuire. < Rugati-va fratilor > - spuneti in fiecare zi, la Jertfa Sfintei Liturghii. Dar stiti ce inseamna aceste cuvinte, sau urmariti aceasta Jertfa, din rutina? Sunt cele mai frumoase cuvinte, prin care voi, copiii Lui Dumnezeu, va reuniti pentru a comunica cu Dumnezeu - in rugaciune. Sa nu primiti Trupul Meu din rutina si cu indiferenta manifestata de multi dintre voi, copiii Mei. Eu sunt puterea si sunt in legatura cu cel care se roaga profund si a carui rugaciune urca din adancul inimii sale. De aceea va cer rugaciunea, rugaciunea si sacrificiul.
   Vizitati Sfantul Sacrament caci, uneori Eu sunt atat de singur! Cat de sete imi este de suflete, in aceasta singuratate, fiica Mea! Mi-e frig, dar frig din lipsa de iubire! Sufletele nu ma incalzesc pentru ca inimile lor sunt ca blocurile de gheata. Ele nu-mi dau caldura, aceasta iubire sincera, lipsita de orice egoism. Eu sunt aici zi si noapte, fiica Mea, ii astept pe oameni, in aceasta teribila singuratate, si toate astea din iubire pentru ei. De aceea am instituit Sacramentul Euharistiei. Si cat de rau sunt rasplatit pentru asta! Iubiti-va unii pe altii si nu va impovarati unii pe altii. Iar tu, fiica Mea, fii umila si primeste tot ceea ce-ti voi trimite. Nu fi disperata."
   Luz Amparo: Doamne, numai cu ajutorul Tau, caci eu n-am putere, Doamne. Tu sti ca, uneori, nu pot.
   Isus: "Nu te dezlipi de Mine, Eu sunt puterea, calea, viata. Il voi intari pe cel ce este cu Mine."
   Luz Amparo: Iti Mumultumesc, Doamne!
   Sfanta Fecioara: "Va binecuvantez, copiii Mei, asa cum va binecuvanteaza Tatal prin Fiul si cu Spiritul Sfant. Ridicati obiectele. Vor fi binecuvantate cu binecuvantarea speciala pentru Ziua Intunericului. Rugati-va mult, caci lumea este intr-un mare si permanent pericol, copiii Mei."
                                                                           "Regina Pacis" nr.19       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.