marți, 8 ianuarie 2013

Escorial - din mesajele primite de Luz Amparo - partea a IIIa

( partea I: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/11/aparitiile-sfintei-fecioare-de-la.html )
( partea a II-a: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/11/escorial-din-mesajele-primite-de-luz.html )

Mesajul din 3.11.2001

   Sfanta Fecioara: "Fiica Mea, priveste cum vin: ca Mama a pacatosilor si refugiu al celor intristati. Vezi, fiica Mea, cate suflete sunt sub ocrotirea Mea. Dumnezeu Tatal le acorda o zi pentru ca ele sa poata comunica prin mijlocirea harului, cu cei dragi ai lor. Dar ele nu pot veni: pamantul este atat de viciat, fiica Mea, incat sufletele nu pot ajunge pana la El. De aceea ele vin sub ocrotirea Mea."
   Luz Amparo: Ah! Ce multe sunt! Ah! Cat de multe, si toate sunt cunoscute!
   Sfanta Fecioara: "Toate aceste suflete s-au salvat pentru ca au primit "harul" in locul acesta, fiica Mea; vietile lor erau dezorientate si, din acest loc,  au fost orientate spre Biserica si spre sacramente, pentru salvarea lor. Si cat sunt de ingrati oamenii, ca nu apreciaza atata maretie!"
   Luz Amparo: Ah! Ce multe suflete, Doamne Dumnezeule!
   Sfanta Fecioara: "Multe din aceste suflete vin ca sa multumeasca: sunt rude ale celor care fac parte din aceasta Opera, rude ale celor care colaboreaza la aceasta Opera; si multi pacatosi, fiica Mea, care au ajuns in locul acesta, au obtinut aici harul convertirii. De aceea ei multumesc intotdeauna celor care se roaga pentru pacatosi. Tu stii, fiica Mea, care este rugaciunea care, mai mult ca oricare alta, este placuta Lui Dumnezeu? Este rugaciunea pentru pacatosi. Aceasta rugaciune nu ramane niciodata fara raspuns. Aceasta rugaciune bucura Inimile Noastre, copiii Mei. Amintit-va de sarmanii pacatosi. Rugati-va, rugati-va pentru ei, copiii Mei."
   Luz Amparo:  Ah! Ah! Cata maretie!
   Domnul nostru Isus Cristos: " Vezi Maretia Lui Dumnezeu, cate lacasuri pregateste pentru iubitele Sale suflete, fiica Mea! Inima Lui Dumnezeu se consuma de iubire pentru suflete. Dumnezeu isi revarsa Indurarea asupra tuturor acestor suflete care se convertesc si cer iertare. Dumnezeu este un Tata foarte iubitor fata de copiii Sai. Inima Sa se topeste atunci cand pacatosii cer iertare pentru pacatele lor. De cata maretie da dovada Dumnezeu, fiica Mea! Si cat sunt de multe sufletele care nu stiu sa profite de acest dar, fiica Mea! Pentru multe dintre suflete, nici Sangele Meu n-a fost de folos. Iata, fiica Mea, multe din aceste suflete se prevaleaza de puterea lor, uneltesc pentru a-Mi distruge Opera. Dar cum va puteti gandi, ingratilor, ca veti putea distruge o Opera a Lui Dumnezeu, persecutand si calomniind sufletele? Dar Dumnezeu este deasupra voastra, copiii Mei. Vezi, fiica Mea, aceste suflete isi petrec timpul complotand pentru a distruge Opera Mea. Daca as vrea, fiica Mea, le-as face sa dispara, insa vreau ca tu sa repari nerecunostinta si manipularile lor, fiica Mea. Ele manipuleaza sufletele pentru a face sa dispara Opera Mea. Roaga-te mult pentru ele si iubeste-le din toata inima ta. Daca Dumnezeu este cu voi, nimeni nu va putea face nimic impotriva voastra. Roaga-te pentru ei, fiica Mea, caci sunt demni de mila. Inima Mea ii iubeste atat de mult, iar ei se consacra distrugerii: in loc sa construiasca lucruri bune, ei incearca sa distruga, fiica Mea, Opera pe care Eu am creat-o. Acestia nu te intristeaza, fiica Mea? Este un motiv in plus pentru a-i salva!
   Alergati spre acest loc, copiii Mei, pentru ca in acest loc veti primi haruri pentru ca sa frecventati Biserica, pentru ca sa va schimbati sufletele, sa va apropiati de sacramentul Euharistiei si de sacramentul Penitentei. Inima Mea este intristata, dar in acelasi timp simt si o mare bucurie vazand ca atatea si atatea suflete au ajuns in fericirea vesnica. Merita, fiica Mea, sa luptati, ca sa va gasiti linistea si fericirea. Sa nu te temi de nimeni, fiica Mea; refugiaza-te in Inimile Noastre si vei primi puterea sa lupti cu cei care se incapataneaza sa nu vada gravitatea situatiei lumii. (In legatura cu aceasta, citez din mesajul Mariei la Escorial, din 3.10.1998: " Oamenii se incapataneaza degeaba sa spuna ca in lume totul merge bine, cand merge din ce in ce mai rau. Oamenii sunt orbi si nu vor sa vada. Mamele nu mai vor sa-si mai lase copiii sa se nasca. Copiii nu-si mai respecta parintii. Familiile se destrama. Multi calugari, dupa ce au depus voturi si promisiuni, cauta o viata mai usoara si parasesc manastirile ca sa devina slujbasi ai lumii. Multe manastiri, fiica Mea, s-au alterat. In randul tinerilor morala a disparut. Pudoarea, modestia nu mai exista. Iar oamenii spun ca in lume totul merge foarte bine. Numai orbii, cei care nu vor sa vada, protesteaza contra mesajelor, pe care nu le convine sa le asculte." ).  Numai Dumnezeu poate aduce o solutie pentru toate aceste calamitati. Lumea se afla pe marginea prapastiei. Alergati spre acest loc, copiii Mei. Acest loc este un loc de iubire, de rugaciune, de iertare. Aici sufletele invata sa se iubeasca si sa se ierte unele pe altele. Aici invata sa iubeasca Biserica, s-o frecventeze, sa primeasca sacramentele si atatea si atatea haruri pe care aceasta le contine. De aceea vreau, copiii Mei, sa continuati sa va rugati pentru pacatosi si sa va iubiti unii pe altii, caci sufletele care nu iubesc, sunt posedate interior astfel incat nu pot iubi.
   Caci multi sunt cei care se roaga si par a fi ceea ce nu sunt, caci inima lor este impietrita complet si rece ca un sloi de gheata si nu iubesc sufletele. Nu se gandesc decat sa distruga. Nenorocire acelora care profita de functiile lor, pentru a napastui sufletele! Cand se vor prezenta in fata Mea, ce vor raspunde la intrebarile Mele? Practicati caritatea, copiii Mei: fara caritate nu exista Cer. Dar nu fiti caritabili numai fata de cei pe care-i iubiti sau care va plac, ci fata de toti copiii Lui Dumnezeu. Caci cel care pune in practica caritatea doar ca sa fie vazut si de dragul aparentelor, acela nu este mai bun. Si apoi ei prigonesc sufletele pentru a le lapida si a le defaima. Copiii Mei, porunca cea mai importanta este sa va iubiti unii pe altii asa cum va iubesc Eu, fara deosebire de limba, culoare sau clasa.
   Fiica Mea, adaposteste-te in cele doua Inimi ale Noastre. Consuma-te din iubire pentru Noi si pentru suflete. Ti-am spus adesea, fiica Mea,  sa te abandonezi ca o jucarie in mainile Noastre, ca o jucarie pe care o pui in mana unui copil, pentru ca noi sa facem din tine ceea ce vrem. Repara ingratitudinile atator suflete care se cred elevate si pe care toata lumea le admira pentru ceea ce par a fi, dar va fi vai de ele atunci cand se vor prezenta in fata Divinei Maiestati a Lui Dumnezeu! Nu va temeti, copii, sa traiti de dragul aparentelor? Nu fiti ipocriti si farisei. Convertiti-va, copiii Mei, iubiti toate sufletele si nu mai cautati sa distrugeti Opera Mea.  Bratele Mele va sunt deschise tuturor, copiii Mei. Cum de nu va este frica sa defaimati, sa calomniati si sa profitati de aceste sarmane suflete care au dat totul si au abandonat totul, din iubire pentru semeni si pentru Dumnezeu? De ce nu le imitati si nu examinati calea pe care acestea au ales-o? Nu, caci voi actionati fara sa cunoasteti. Fiica Mea, cat este de trist ca sufletele Mele procedeaza astfel! Dar, in pofida a toate, copiii Mei, Inima Mea va este deschisa. Iar tu, fiica Mea, nu inceta sa te rogi pentru ei. Rugaciunea este buna si nu se pierde niciodata, fiica Mea. Merita sa suferi ca sa gasesti apoi fericirea, ca aceste suflete."
   Luaz Amparo: Cat de frumos este locul acesta, ce loc, Doamne! Ah!
   Isus: "Acest loc, sufletele trebuie sa-l lucreze si sa-l cultive."
   Luz Amparo: Cata maretie, Doamne! Si cum s-o piarda oamenii, pentru lume si cele ale lumii?
   Isus: "Oamenii, fiica Mea,  in majoritatea lor, au innebunit din cauza placerilor, a trupului, a viciilor, a comoditatilor. Ei au devenit atat de nebuni incat nu mai vad pacatul. Pentru ei nimic nu e pacat, totul este virtute. Asa este pamantul,  fiica Mea. Oamenii sunt, in marea lor majoritate, disperati. Nu se gandesc decat la placerile trupului. Diavolul i-a absorbit si i-a nimicit ca fiinte umane. Devin mai rai decat fiarele salbatice. De aceea trebuie sa va rugati mult pentru situatia lumii, fiica Mea.
   Va cer rugaciune, copiii Mei,  rugaciune, sacrificii si penitenta. Oamneii au uitat de rugaciune. De aceea in inimile lor nu domneste Dumnezeu iar diavolul este regele lumii. Va multumesc pentru toate rugaciunile pe care le faceti pentru pacatosi. Sufletele sunt atat de fericite, fiica Mea. Priveste-le inca o data, fiica Mea."
   Luz Amparo: Ah, ce maretie, Doamne! O, Doamne, ce splendide sunt! Merita sa suferi, Doamne, pentru a vedea aceste suflete!
   Isus: "De aceea sufletele cer ca cei dragi ai lor sa fie in stare de har pentru ca ele sa poata intra in legatura cu ei prin intermediul rugaciunii: este Comuniunea Sfintilor."
   Sfanta Fecioara: " Ridicati toate obiectele, ele vor fi binecuvantate pentru convertirea sarmanilor pacatosi. Va binecuvantez, copiii Mei, asa cu va binecuvanteaza Tatal, prin Fiul, si cu Spiritul Sfant."
                                                          ("Stella Maris" nr.375 - "Regina Pacis" nr.21)

   Mesajul din 1.12.2001
   
   Sfanta Fecioara: "Fiica Mea, iata-Ma inca o data ca Mama si Suverana a intregii creatii, Mama a pacatosilor si a necajitilor. Vin sa lansez un apel la rugaciune si penintenta, fiica Mea. Fiica Mea, credinta oamenilor scade din zi in zi in inimile lor. Lumea merge din rau in mai rau.  Dumnezeu este uitat si ultragiat, iar natura umana se razvrateste contra drepturilor suverane ale Creatorului."

   Domnul nostru Isus Cristos: "Da, fiica Mea, oamenii vor sa devina creatori ai lumii. Pana unde vor merge? Cum distrug ei viata omeneasca! Ti-am spus, fiica Mea, acum multa vreme, ca oamenii faceau experiente asupra fiintei umane fara sa se teama ca o vor transforma intr-o fiinta fara sentimente. In multe locuri, fiica Mea,  ei tocmai fac experiente, si priveste ce monstri... ( Luz Amparo, in fata acestei viziuni, exclama: Ah! Ah! Ce oroare! Ah!).
   Iata unde vor sa ajunga, fiica Mea. Omul fara Dumnezeu nu are viata pentru ca este o viata vegetativa. De aceea va cer, copiii Mei, rugati-va, rugati-va pentru ca omul sa nu fie orgolios pana acolo incat sa vrea sa-I ia locul Creatorului. Caci nimeni nu este ca Dumnezeu! Omul este o fiinta creata de El. Lumea este corupta, fiica Mea, oamenilor le lipseste morala. Creaturi ale Lui Dumnezeu, unde vreti sa ajungeti? Lumea este asa pentru ca oamenii au pierdut sentimentul. De aceea cer rugaciune, numai rugaciunea si penitenta pot sa-l ajute pe om sa-si indoaie spinarea si sa renunte sa mai incalce Legea Lui Dumnezeu."
   Sfanta Fecioara:  "Rugati-va, copiii Mei,apropiati-va de sacramente, iubiti-L mult pe Isus Cristos si refugiati-va in Inimile Noastre. Omul este dezumanizat si, atunci cand omul nu mai are sentimente, este mai rau decat o fiara salbatica. Distruge tot ce atinge. De aceea va cer: iubiti-va unii pe altii, copiii Mei,  iata ce-i lipseste lumii acesteia; caritatea este iubirea.
   Ce sa va mai spun in plus, copiii Mei, cand v-am spus deja totul? Va cer doar sa va rugati si sa nu adormiti. In rugaciune sunteti in legatura cu Dumnezeu iar cel care-L are pe Dumnezeu nu trebuie sa se teama de nimeni. Nu-i lipseste nimic.
   Fiti umili, copiii Mei, si iubiti-i pe cei care va prigonesc si va calomniaza.
   Alergati spre acest loc, caci aici veti fi binecuvantati.
   Ridicati toate obiectele. Vor fi binecuvantate toate, pentru sarmanii pacatosi.
   Copiii Mei, v-o repet: rugati-va; rugaciune si penitenta, caci omul a uitat rugaciunea. De aceea omul nu-si accepta starea naturala; fiecare isi modifica natura pentru ca nu este multumit asa cum l-a facut Dumnezeu. Omul nu este in stare sa se supuna Legii divine si de aceea oamenii isi stabilesc ei insisi propriile lor reguli. Ei nu se accepta asa cum sunt: barbatul vrea sa fie femeie, iar femeia vrea sa fie barbat. Ei nu accepta sa duca o viata curata si pura, nu se supun vointei Lui Dumnezeu, ca fiecare sa fie asa cum este. Lumea este pe cale sa devina ca Sodoma si Gomora. Va fi groaznic si sa iesi pe strada. Voi nu va dati seama de pericolul care ameninta lumea si nici de capcanele satanei. Vegheati pentru sufletele voastre. Veghiati.
   Va binecuvantez asa cum va binecuvanteaza Tatal , prin Fiul si cu Spiritul Sfant."
   La 4 mai 1996, Sfanta Fecioara a dat un mesaj foarte asemanator cu cel de mai sus:
   Sfanta Fecioara: "Spiritele rele sunt pe cale sa afecteze pamantul: atat omul cat si materia. De cate ori nu ti-am spus, fiica Mea,  ca omul vrea sa-L egaleze pe Dumnezeu prin inteligenta sa! Ceea ce face este sa distruga putin cate putin, omenirea. Nimeni nu va intelege misterele Lui Dumnezeu, oricat de mare ar fi numarul de savanti care studiaza sau al celor care vor sa se amestece in aceste mistere: acestea apartin numai Maiestatii Lui Dumnezeu. Oricat ati fi de cultivati, copiii Mei,  oricat de mare ar fi inteligenta voastra, daca n-o orientati potrivit Legii Lui Dumnezeu si Evangheliei Sale, inteligenta si stiinta voastra raman in mainile satanei, caci voi nu le consacrati binelui, ci raului. Omenirea a ajuns pana acolo incat fiecare vrea sa cerceteze inaltimile cerului, si aceasta distrugand pamantul. Copiii Mei, voi nu sunteti pe pamant decat sa va iubiti, sa lucrati si sa va castigati painea cu sudoarea fruntii... Si atunci de ce va pierdeti timpul cu lucruri inutile? Da, fiica Mea, iata consecintele a ceea ce fac oamenii!"
   Luz Amparo: "Ce diformitate! Fiintele umane nu mai seamana a fiinte umane... par fiare, animale salbatice."
   Sfanta Fecioara: "Va veni clipa, fiica Mea, in care pe intreaga suprafata a globului pamantesc se vor face tot felul de experimente."
   Luz Amparo: Ah! Ce ingrozitor!
   Sfanta Fecioara: "Omul nu mai lasa natura sa-si urmeze cursul asa cum vrea Dumnezeu; el se amesteca in planurile divine si iata consecintele... Multi ar prefera sa fie morti decat sa vada aceasta situatie, copiii Mei. Trebuie sa intelegeti ca, fara Dumnezeu, omul nu poate face decat distrugeri in lume. Omul fiind creat dupa chipul Lui Dumnezeu, de ce vrea sa schimbe ceea ce a facut Dumnezeu? Fiica Mea, cand se va intampla asta, cei vii ii vor invidia pe morti. De aceea cer rugaciune si penitenta. Omul nu este constient de situatia (reala) a lumii, nici de teribilul haos care se poate abate asupra omenirii. Rugati-va, copiii Mei, pentru ca oamenii sa fie umili si sa urmeze vointa Lui Dumnezeu. Caci chiar de la inceput omul nu a facut vointa Lui Dumnezeu: de aceea Pamantul a fost pedepsit de atatea ori..."
Tot in 1996, pe 2 martie, Isus deplange educatia pe care parintii o dau copiilor lor:
   Domnul nostru Isus Cristos: "Voi ii educati pentru lume, putin va pasa ca-si pot pierde sufletul... Cum va preocupati atat de mult de trup si de titluiri (diplome, grade) pamantesti si uitati ceea ce este important, si anume Evanghelia?... Cat de multe familii sunt distruse, pentru ca Dumnezeu nu se afla in caminele lor: si atunci ei nu mai au respect unul fata de altul si isi lezeaza demnitatea unul altuia!... Nu va preocupati atat de mult ca sa va vedeti copiii mari personalitati, sa faca cariera,  ci preocupati-va de cariera cea mai importanta: cursa pentru vesnicie."
                                        ("Stella Maris" nr.318, "Regina Pacis" nr.25)

   Mesajul din 5.01.2002

   Sfanta Fecioara: "Fiica Mea, iata-Ma inca o data printre voi ca Mama a tuturor oamenilor. Fiica Mea, Eu vin sa caut mangaiere in Inima Mea. In acest loc atatea si atatea "Bucura-Te Marie" usureaza mult Inima Mea. Oamenii, fiica Mea, sunt cufundati in lume, in bezna si in pacat. De aceea vreau sa-Mi mangaiati Inima, copiii Mei, pentru ca in timpul sarbatorilor pacatele se maresc si, prin urmare, se mareste si suferinta Inimii Mele. Oamenii se afunda din zi in zi tot mai mult, fiica Mea, in placerile lumii."
   Domnul nostru Isus Cristos: "Da, copiii Mei, Eu le spun cu tandrete sufletelor Mele:"Nu intrati in pacat; vegheati, rugati-va pentru ca ispita sa se indeparteze; dar voi, copiii Mei, nu ascultati glasul Meu. Eu imi chem miresele cu o voce duioasa. Le strig preotilor Mei preaiubiti si tuturor copiilor Mei: Fiti fideli, copiii Mei!  Iar voi faceti pe surzii la cuvintele Mele. Eu va vorbesc cu tandrete, dar voi nu aveti mila de Inimile Noastre. Pacatul trupesc, copiii Mei, este purtat de satana in triumf. Ah! Ce mare este ingratitudinea oamenilor! Eu ii chem cu tandrete, sunt in Tabernacol din dragoste pentru ei; am dat totul pentru oameni si am facut totul pentru ei: Sacramentul Euharistiei, Biserica Mea... Si ce faceti voi, copiii Mei,  cu atatea si atatea haruri pe care vi le-am dat pentru mantuirea voastra? Apelurile Mele sunt inutile, copiii Mei, voi respingeti mesajele Mele, sunteti surzi si orbi. Unde vreti sa ajungeti? Pana si Indurarea Lui Dumnezeu este pe cale sa se epuizeze. Cat de ingrati sunt oamenii! Priveste Inimile Noastre, fiica Mea."
   Luz Amparo: Ah, Doamne!
   Domnul noatru Isus Cristos: "Toti acesti spini, fiica Mea,  sunt infipti atat de adanc incat nu pot fi miscati, fiica Mea,  decat daca oamenii fac acte de iubire... acte de iubire fata de Divina Maiestate a Lui Dumnezeu. Acte de iubire, copiii Mei, iata ce vreau; de iubire curata, sincera; nu iubire pasionala, carnala, care distruge omul. Fie-va mila, copiii Mei, de Inimile Noastre. Oamenii au ajuns ca pe timpul Sodomei si Gomorei: nimic nu mai este considerat pacat, copiii Mei. Oamenii sunt reci ca niste blocuri de gheata; de aceea vreau, fiica Mea,  ca voi sa faceti acte de iubire si de reparare pentru atatea ofense care sunt comise contra Inimilor Noastre chiar si de cei care spun ca Ma iubesc si ca Imi apartin, dar pasiunea ii domina. Priveste Inimile Noastre inconjurate de spini si de durere. Eu vin in acest loc pentru ca oamenii sa mangaie Inimile Noastre."
   Luz Amparo: Ce tristete, Dumnezeul meu! Oh! Ce pot face, Doamne,  in fata acestei suferinte,  a acestei neintelegeri din partea oamenilor?
   Domnul nostru Isus Cristos: "Prosterneaza-te cu fata la pamant, fiica Mea ( Luz Amparo se prosterneaza). Exista atat de mult rau in lume, fiica Mea! Dumnezeule Sfant, Dumnezeule Atotputernic, Dumnezeule Vesnic, elibereaza-ne de capcanele satanei! Omul este aproape de capcane."
   Luz Amparo: Dumnezeul meu! Doamne, Doamne...
   Domnul nostru Isus Cristos: "Rugaciunea, fiica Mea,  sacrificiul, umilinta sunt atat de importante in viata, fiica Mea. Omul nu se smereste in fata Lui Dumnezeu. Copiii Mei, va cer umilinta, penitenta si sacrificiu. Oamenii au uitat rugaciunea, rugaciunea sincera care vine din adancul inimii lor. Fiica Mea, repara pacatele care au ofensat atat de grav Inimile Noastre in aceste zile.
   Tatal nostru, care esti in Ceruri, sfinteasca-se Numele Tau, vina Imparatia Ta, faca-se Voia Ta, precum in Cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi, si ne iarta noua pacatele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.
   Rugaciunea voastra sa fie bine facuta, copiii Mei, rar si cu sinceritate."
   Ridica-te, fiica Mea. (Amparo de ridica)
   Vreau acte de reparare, fiica Mea,  vreau ca oamenii sa invete sa fie smeriti. Rugati-va, copiii Mei, rugaciunea in familie este foarte importanta, de asemenea cea in comunitati (grupuri); consolati Inimle Noastre. Ele sunt intristate de oameni! Priveste, fiica Mea, inca o data, cum au lasat pacatele oamenilor chipul Meu."
   Luz Amparo: Dumnezeul meu, parca n-ai fu Tu, Doamne!
   Domnul nostru Isus Cristos: Oamenii sunt atat de ingrati incat nu le pasa de durerea Lui Dumnezeu Insusi pentru creaturile Sale.
   Luz Amparo: Dumnezeul meu! Ah!  Te iubesc pentru cei care nu Te iubesc, Te glorific pentru cei care nu Te glorifica, ma voi sacrifica pentru cei care nu se sacrifica.
   Domnul nostru Isus Cristos: Copiii Mei, apropiati-va de Euharistie, de sacramentul Penitentei, vizitati-L pe Isus al vostru care este atat de trist si singur in Tabernacol."
   Luz Amparo: Ah! Doamne, ce durere! Ah! Ce suferinta! Spune-mi, Doamne, ce pot sa fac?
   Domnul nostru Isus Cristos: "Fii umila, fiica Mea."
   Luz Amparo: Ce durere simte inima mea, Doamne!
   Domnul nostru Isus Cristos: "Cer rugaciune; rugaciunea sa izvorasa din adancul inimii voastre; sa nu fie mecanica. Caci oamenii isi misca buzele, fiica Mea,  dar nu se roaga din inima."
   Luz Amparo: Ah, Doamne! Te iubesc, Doamne,  Te iubesc. Ah! Daca Ti-as putea smulge toti acesti spini, Doamne,  daca Te-as putea mangaia putin, Doamne! Ce trebuie sa fac pentru a-Ti usura Inima?
   Domnul nostru Isus Cristos: "Fii ascultatoare, fiica Mea,  Tu esti un instrument al Lui Dumnezeu, un instrument de reparare; iti cer umilinta."
   Luz Amparo: Fa din mine ce vrei, Doamne. Ah, Dumnezeul meu, ce durere, Doamne! Ne vom ruga: Tatal Nostru... Bucura-Te Marie...
   Ah, ce durere, ce durere, Doamne! N-am putea sa-Ti smulgem un spin? Ah, sa vedem daca pot scoate unul din Inima Ta. Ah, ah, este imposibil, Doamne! cat sunt de tari!
   Domnul nostru Isus Cristos: " Numai rugaciunea, fiica Mea, ii poate scoate. Spune-le oamenilor sa consoleze inima Mea prin rugaciune."
   Luz Amparo: (plange in hohote) Ah, Dumnezeul meu! Ah, Dumnezeul meu! Ah, ce durere!
   Domnul nostru Isus Cristos: "Sufletele, fiica Mea, nu se induioseaza nici in fata acestui tablou al durerii, nici in fata sangelui varsat pentru ei. Oamenii isi fac legile si le respecta dupa bunul lor plac."
   Luz Amparo: Ah, ah, Dumnezeul meu! Te iubesc, Doamne!
   Domnul nostru Isus Cristos: " Copiii Mei, le cer parintilor: cresteti-va copiii in sfanta frica de Dumnezeu. Nu-i lasati sa intre in lume unde-i taraste diavolul si pofta trupeasca. Vegheati asupra lor, voi parintilor, caci va trebui sa dati socoteala intr-un mod cu totul special in fata Lui Dumnezeu, pentru copiii vostri! Voi, sotiilor, fiti supuse sotilor vostri. Voi, sotilor, iubiti-va sotiile. Diavolul a pus stapanire pe familii pentru ca sotiile nu sunt umile, iar copiii nu-si respecta parintii. Familiile sunt dezbinate pentru ca mama nu este supusa sotului ei si distruge caminul prin exemplul ei rau, fiica Mea. Majoritatea familiilor sunt distruse pentru ca membrii lor nu se respecta unii pe altii. Copiii incep sa nu-si mai respecte parintii, iar sotiile sa nu-si mai respecte sotii. Oamenii raman doar la imaginea trupului si nu vor sa ajunga in vesnicie. Nu exista nici pace nici armonie in familii. Satana este cel care domneste in lume. Multe suflete consacrate devin uscate. Sunt atat de putine locuri in care putem gasi un refugiu! De aceea va cer sa va iubiti unii pe altii, sa va respectati, sa fiti pentru copiii vostri un exemplu de unitate. Dati bunul exemplu al sfinteniei in caminele voastre si atunci copiii vostri vor fi ca voi. Dar ce ati facut voi din familii, din manastiri? In ultimul timp lumea alearga spre o prapastie din care numai Dumnezeu o poate scoate. Daca omul nu priveste spre Dumnezeu, lumea va fi distrusa prin lipsa de iubire intre oameni. Rugati-va! Iar tu, fiica Mea, striga: sa auda glasul Meu si sa nu faca pe surzii! Eu nu pot sa le dau mai mult, fiica Mea.
   Ei calca in picioare harurile, resping iubirea Mea si impun ei insisi legi, dupa placul lor. Si pe ce loc Il lasa pe Insusi Dumnezeu? Iubiti Biserica din toata inima voastra, copiii Mei. Iubiti-l pe Sfantul Parinte. Rugati-va pentru preoti si episcopi; fiecare dintre ei sa stie sa-si exercite ministerul care-i revine pentru a fi placut Lui Dumnezeu si pentru a castiga suflete. Mangaiati Inimile Noastre, copiii Mei. Fiecare " Bucura-Te Marie" va ajunge la Cer si va usura si sufletele din Purgatoriu.
   Alergati spre acest loc, copiii Mei, veti primi haruri pentru a trai in stare de har. Nu neglijati sacramentele. Apropiati-va in fiecare zi de Euharistie. Intariti-va cu Mine, copiii Mei. Trupul Meu este adevarata hrana; hraniti-va cu Trupul Meu, copii. Am instituit Euharistia, din iubire pentru voi. Nu Ma abandonati, copiii Mei, caci adeseori stau trist si singur sa va astept; in asteptarea vizitei voastre, copiii Mei."
   Sfanta Fecioara:  "Ridicati toate obiectele, vor fi binecuvantate toate, cu binecuvantarea speciala pentru sarmanii pacatosi. Va binecuvantez, copiii Mei,  asa cum va binecuvanteaza Tatal, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."
   "Faceti apostolat in toate partile lumii, copiii Mei, raspanditi mesajele! Ce multi sunt cei care isi bat joc de mesajele Mele! Purtati-le in toate colturile Pamantului!" (Sfanta Fecioara - 1.10.1983).

   Mesajul din 2.02.2002
   Sfanta Fecioara:"Fiica Mea,  iata-Ma din nou ca Mama a intristatilor, ca Mama a pacatosilor. Eu stiu, fiica Mea,  ca inima ta este indurerata fiindca ai ramas orfana de directorul tau spiritual (Alfonso Maria), care te-a ajutat cu adevarat in decursul atator ani. Dar el te-a pregatit si, din Cer, va continua sa te ajute si sa sustina aceasta Opera pe care a iubit-o atat de mult.
   Parintele Alfonso Maria: " Dumnezeu permite sa ma vezi, fiica mea; ce diferenta este intre Cer si Pamant! Aici, titlurile si functiile nu au valoare. Aici totul este in felul Lui Dumnezeu! Ce maretie, aceasta a Cerului, si sa vezi chipul Lui Dumnezeu! Cat de multe asuflete ajung aici,  datorita acestui loc ( Prado Nuevo del Escorial), avand o viata perfecta, pentru ca oamenii isi spun "catolici practicanti", dar cum traiesc doctrina?
   Ce minunatii sunt aici, in Cer! Cat de mult mi-am dorit locul si momentul acesta! Iar tu nu ramai singura deloc: de aici eu voi veghea asupra ta. Luptati cu totii sa veniti aici ca sa fim toti impreuna! Cum pot oare oamenii sa nege existenta Raiului si a Iadului? Si multi pastori care neaga existenta Iadului, nu stiu raul pe care-l fac sufletelor; iar cand se vor afla in fata Tribunalului Lui  Dumnezeu!... fratilor,  fiti sinceri si predicati Evanghelia asa cum este scrisa; oamenii trebuie sa stie adevarurile. Nu va temeti sa le explicati, pentru ca sunt multe suflete care nu ajung aici pentru ca nu li s-a explicat in mod clar existenta Raiului si a Iadului. Ce maretii sunt cele aflate aici! Ce diferenta enorma exista intre Pamant si acest loc! Pe pamant, omul este atras de totul, in afara de Dumnezeu! Iar aici, numai Dumnezeu ne atrage! Sa nu pierdeti copiii mei, aceasta infinita maretie!  Cum indrazniti sa nu explicati adevarurile!"
   Luz Amparo: Ah, ce maretie, Dumnezeul Meu! Ah, Parinte, ajuta-ma!
   Parintele Alfonso Maria: " Eu am ajuns deja aici ca sa contemplu Fata Lui Dumnezeu! Ce mare bucurie stapaneste toata fiinta mea pentru ca sunt patruns de divinitatea Lui Dumnezeu luand parte la aceste splendori! Cata maretie si ce mult mi-am dorit acest moment! Iata grandoarea infinita pentru care omul trebuie sa lupte! Pe pamant nu exista nici un fel de maretie care s-o depaseasca pe aceasta! Lasati deoparte magulirile, traiti pentru Dumnezeu si nu cautati sa fiti in centru, caci oamenii sunt foarte inclinati sa devina "centre", si nu va lasati sedusi de cateva batai pe umar; caci daca nu aveti grija, este usor pentru diavol sa va cucereasca prin orgoliu si vanitate! Luptati, caci singur Dumnezeu este de ajuns! Iubiti fapturile dar puneti pe Dumnezeu mai presus de orice! Ce multe suflete nu pot ajunge in acest loc, copiii mei,  fiindca s-au considerat zei! Si tot ceea ce au facut, au facut pentru vanitatea lor si pentru persoana lor! Nu va lasati cuceriti de oameni; mergeti sa-i cuceriti voi pentru Dumnezeu si lasati-L pe Dumnezeu sa cucereasca inima voastra! Traiti o viata sfanta. Iubiti mult aceasta Opera. In aceasta Opera, voi mergeti pe calea perfectiunii! Dar vai voua daca plecati urechea la linguseli si va lasati batuti pe umar! Nu cautati sa fiti in centru, copiii mei! Cat de mult mi-a folosit ca Il iubeam atat de mult pe Dumnezeul meu; cat mi-a facut de bine! Ah, fiica mea, lupta ca, intr-o buna zi, sa fim impreuna. Eu am condus sufletul tau, fiica mea,  cat am putut de bine pentru ca sa inainteze spre Dumnezeu. Urmeaza calea perfecta, aceea a detasarii si umileste-te, fiica mea,  pentru ca toti cei care se vor smeri vor fi inaltati. Nu uita tot ce te-am invatat. De asemenea, va multumesc pentru tot binele pe care l-am primit de la voi. Fiinte care v-ati consacrat slujirii Lui Dumnezeu, este cea mai buna cale, calea desavarsita si cea mai sigura. Nimeni sa nu va tulbure! Nimeni! Fiti mereu uniti si nici unul sa nu fie mai presus de celalalt! Iubiti-va. Cat sunt de numeroase sufletele din acest loc care impartasesc acelasi har, dar a trebuit ca ele sa fie umilite si calcate in picioare pentru a ajunge atat de sus! Fii foarte smerita, fiica mea,  nu uita sfaturile mele!"
   Sfanta Fecioara: "Sunt si alte suflete aici. Acest suflet va vorbi, pentru ca Dumnezeu ii permite."
   Un suflet din Purgatoriu: " Eu sunt in Purgatoriu. Sunt un suflet care m-am consacrat Lui Dumnezeu dar nu am fost fidel vocatiei mele si ar fi trebuit sa merg in alt loc, un loc tenebros,  un loc unde pacea nu exista, unde iubirea nu exista; dar gratie Indurarii Lui Dumnezeu, sunt aici. Datorita rugaciunilor voastre, sper sa parasesc acest loc dintr-un moment in altul. Desi este un loc de purificare, noi suntem fericiti ca ne reparam datoriile! Nu am schimba Purgatoriul, pentru nimic din ce exista pe Pamant. Caci L-am vazut pe Dumnezeu de departe, El ne-a facut sa intrevedem o raza a stralucirii Cerului, iar Preasfanta Sa Mama ne consoleaza. Nu vrem nimic si nu aspiram la nimic decat la Dumnezeu, la Vesnicie: sa fim cu Divina Splendoare a Lui Dumnezeu. N-am schimba acest loc pentru nimic din lume, in pofida suferintelor pe care le induram pentru a ne purifica greselile. Eu sunt aici de mult timp, iar timpul meu nu este al vostru! Dar timpul nu are importanta, ci este important locul unde voi merge! Si multe alte suflete sunt in curs de purificare aici. Daca Purgatoriul este un loc al suferintei,  este si un loc al bucuriei..."
   Domnul nostru Isus Cristos: " Priveste-i pe cei damnati."
   Luz Amparo:  Ce oroare!
   Un suflet damnat: "Multi ajung in acest loc pentru ca nimeni n-a vrut sa le spuna adevarul, iar noi nu am vrut sa-l intelegem. Era mai usor sa traim cu toate comoditatile, in abundenta si dupa placul nostru, fara sa facem voia Lui Dumnezeu. Aceasta este plata noastra. Noi suntem platiti de acela pentru care am lucrat. Simtim ura, dispret. Daca Dumnezeu ne lasa, am fi distrus lumea. Nu simtim decat dorinta de a-i atrage pe toti oamenii ca sa participe la aceasta suferinta."
   Sfanta Fecioara: " Fiica Mea,  vezi ce diferenta este intre iubire si ura? Observa pacea care este in acest loc, si ura, dispretul, ranchiuna care sunt in celalalt. Luptati, copiii Mei, si nu va lasati cuceriti de vorbe care va magulesc auzul, de comoditatile trupului vostru. Fiti fideli Vointei Lui Dumnezeu, iubiti Inimile Noastre, copiii Mei! Sufletele bune se bucura de marea Indurare pe care Dumnezeu a avut-o fata de ele pentru ca ele au fost in stare sa lupte, sa se detaseze, sa respinga desertaciunile, ranchiuna, invidiile, sa fie saraci, smeriti si jertfiti, sa-L imite pe Isus pe Cruce si pe Maria de la Nazaret. Nu l-ai vazut pe parintele tau spiritual, fiica Mea, cat este de fericit in prezenta Lui Dumnezeu? El si-a consacrat intreaga viata Lui Dumnezeu, inca din copilarie. Drumul sau a inceput la varsta de 9 ani."
   Domnul nostru Isus Cristos: "El s-a consacrat total. De aceea v-am rasplatit, pe el si pe tine: pe el l-am recompensat facandu-l directorul tau spiritual, iar pe tine, invatand de la el. De acee le cer oamenilor: apropiati-va de sacramente, copiii Mei, nu obositi sa va rugati, lasati lumea si toate desertaciunile ei si apucati-o pe o cale dreapta si sigura. In lume exista o criza a credintei pe care oamenii au pierdut-o deoarece considera ca totul este bine. Omul a pierdut simtul moral iar lumea s-a umplut de imoralitate: pentru ei nimic nu este pacat. Trupul este purtat in triumf si iti repet,  fiica Mea, ca oamenii vor sa schimbe legile, nimeni nu se mai accepta asa cum este, pe drumul sfinteniei,  ci in imoralitate si in relatii contra naturii: barbatii cu barbatii, femeile cu femeile. Dar unde vreti sa ajungeti, creaturilor,  caci nu respectati Legea Lui Dumnezeu?! Dumnezeu a creat barbatul si femeia ca sa procreeze, nicidecum pentru placeri trupesti sau pasiuni. Omul a uitat. Iti repet, fiica Mea,  ca asta seamana cu Sodoma si Gomora. Pana cand trebuie sa-I fie rusine Lui Dumnezeu cu oamenii? Rugati-va, copiii Mei, rugati-va ca sa nu cadeti in ispita. Alergati in acest loc, copiii Mei. Eu vin doar sa va invat sa respectati Evanghelia asa cum este scrisa si sa nu va faceti legi, fiecare dupa placul sau! Rugati-va! Faceti sacrificii, copiii Mei, apropiati-va de sacramentul Spovezii si de al Euharistiei pentru a va intari sufletele, caci oamenii au devenit indiferenti, pentru ca L-au parasit pe Dumnezeu. Si, din zi in zi, diavolul pune stapanire tot mai mult pe suflete, iar calauzele nu vad situatia lumii. Orbilor, orgoliul vostru va impiedica sa vedeti si sa acceptati ca Dumnezeu se manifesta celor umili pentru a-i demasca pe orgoliosi si pe cei care se cred mari si puternici! Rugati-va pentru ei, copiii Mei!"
   Sfanta Fecioara: "Ridicati toate obiectele.  Vor fi binecuvantate toate cu binecuvantarea speciala pentru sarmanii pacatosi. Va binecuvantez, copiii Mei,  asa cum Tatal va binecuvanteaza, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."
                                                                                           "Regina Pacis" nr.27

   Mesajul din 2.03.2002
   RUGATI-VA SFANTUL ROZARIU IN FAMILIE

   Sfanta Fecioara: "Fiica Mea, iata-Ma inca o data, ca Mama a pacatosilor.  Oamenii spun ca Ma manifest foarte des, dar ei nu vad situatia lumii. Cum se poate ca o Mama care isi iubeste atat de mult copiii, sa nu-i avertizeze de primejdia care-i pandeste? Copiii Mei, convertiti-va, rugati-va, caci oamenii se indeparteaza tot mai mult de Dumnezeu. Si trebuie sa repet din nou ca oamenii devin fiare salbatice daca nu au iubire fata de Dumnezeu. Cat ma indurereaza aceste suflete care nu-Mi asculta glasul si isi bat joc de cuvintele Mele!"
   Domnul nostru Isus Cristos: "Tie, fiica Mea, sa nu-ti fie frica sa spui ceea ce-ti comunic. Striga, caci oamenii fac pe surzii pentru ca vor sa-si justifice viata pe care o duc si nu le convine sa auda cuvintele Noastre. Dar trebuie sa fii orb, fiica Mea, ca sa nu vezi rautatea si pacatul care exista in lume. Eu i-am avertizat de multe ori pe oameni de marele pericol care-i pandeste. De aceea cer rugaciune,  rugaciune si sacrificiu, caci Dumnezeu Isi va descarca mania asupra acestor suflete atat de ingrate. Iar El si-a stapanit mana sa nu loveasca omenirea, datorita sufletelor care-L iubesc pe Dumnezeu si Il glorifica. Cat sunteti de necredinciosi, copiiii Mei,  si cum va orbeste pacatul, caci nu vedeti ca lumea este pe cale sa se distruga prin lipsa Lui Dumnezeu! De aceea, dau un avertisment tuturor pastorilor Bisericii Mele si le cer acelora care au devenit ca niste functionari in lume,  sa-si inceteze activitatea in problemele lumesti, pentru a lucra in Biserica, caci ei pot face un mare bine sufletelor. Le cer sa-si adune turmele si sa fie cu oile lor. Caci daca pleaca pastorii, oile se pierd. Iata de ce lansez un apel tuturor preotilor Mei: consacrati-va ministerului vostru in Biserica, caci multe persoane au parasit turma Lui Cristos; readuceti-le (la stana), fiti fideli ministerului vostru si predicati cuvantul Lui Dumnezeu. Preoti preaiubiti ai Inimii Mele, va cer sa nu va lasati antrenati de minciunile Satanei,  sa va consacrati Bisericii voastre si sa incetati sa mai fiti functionari ai afacerilor lumii; ca si alta data, veti vedea credinta renascand in inimi si Biserica Mea intarindu-se. Ascultati, copiii Mei,  de recomandarile Sfantului Parinte , de cele ale Episcopilor vostri, nu neglijati rugaciunea, si atunci, caiti si indreptati, veti primi imbratisarea Mea. Eu voi face inima voastra curata, ca diavolul sa nu o poata pustiii. Inima voastra apartine Bisericii, Lui Cristos, sufletelor, sarmanilor pacatosi. Dar nu va lasati inselati de stralucirea lumii, copiii Mei,  ci fiti marturisitori fideli ai Evangheliei.
   Si voi, laicilor, ajutato Biserica,  iar cei care vor sa se dedice preotiei, sa-si educe sufletul pentru Dumnezeu, copiii Mei: este atata nevoie de preoti sfinti pentru a converti sufletele! In Biserica munca abunda, copiii Mei, iar lucratori sunt putini. Iubiti Biserica, iubiti-l pe Sfantul Parinte.
   Iar pe tine, fiica Mea, nimic sa nu te intristeze caci Eu sunt deasupra a toate; daca Dumnezeu este cu voi, de cine va temeti? Dumnezeu va pune in drumul vostru persoane care va vor ocroti, suflete sfinte care vor calauzi spiritul vostru. Dar sa iubiti mult Biserica, din toata inima voastra. Dumnezeu este dispretuit, Dumnezeu este ofensat. Fiica Mea, pacatele oamenilor Il ofenseaza ata de mult pe Dumnezeu! De aceea Eu cer suflete capabile sa se ofere ca victime pentru salvarea lumii. Inima Mea este cuprinsa si de bucurie vazand multimea de suflete care vin in acest loc si atatea "Bucura-Te Marie" iesind din gura lor.
   Pe toti cei care vor recita Rozariul zilnic, ii voi ocroti in intreaga lor viata si-i voi vizita in ceasul mortii lor. ROZARIUL ESTE O ARMA PUTERNICA IMPOTRIVA TUTUROR RELELOR DIN LUME, copiii Mei. Rugati-va Sfantul Rozariu in familie.
   Alergati in acest loc, caci veti fi binecuvantati cu totii, copiii Mei, v-am promis-o de prima data, si multi vor fi insemnati cu o cruce pe frunte. Aceasta cruce va fi o protectie pentru a nu cadea in pacat. Va cer, copiii Mei, sa va rugati mult. Rugati-va, nu obosesc sa v-o repet, copiii Mei; rugaciunea este foarte puternica impotriva atator si atator rele care exista in lume si a atator catastrofe care vor veni pe pamant! Copiii Mei, fiti uniti in rugaciune, sacrificiu si penitenta. Oamenii L-au uitat pe Dumnezeu si s-au lasat prada pasiunilor si lumii. Ce triste suflete, cum s-au lasat ele seduse de Satana!
   Formati comunitate in care, uniti cu totii, sa-L glorificati pe Dumnezeu, pentru ca oamenii care sunt uniti in rugaciune si in iubire, Il glorifica pe Dumnezeu si-L lauda. Formati comunitati crestine in care toti mebrii sa fie unul, in care ce este al unuia sa fie al tuturor, in care, cu iubire si respect reciproc, sa va consacrati indeplinirii Vointei Lui Dumnezeu. Este foarte greu pentru oameni, in situatia in care se gaseste lumea, sa mearga pe calea mantuirii. Da, fiica Mea, da, sufletele se duc in Iad, chiar daca oamenii nu vor sa strige adevarul ca exista Iadul. Ei il ascund. Cum de ascundeti adevarul, copiii Mei? Cum spuneti ca oamenii sunt salvati si ca Iadul nu exista? Cat de raspunzatori veti fi fata de Dumnezeu, pentru ca n-ati predicat adevarul! Spuneti adevarul, copiii Mei,  pentru ca mantuirea sufletelor este in adevar. Eu sunt Adevarul, Calea si Viata, iar cel care nu spune adevarul, este cu regele minciunii care este Satana.
   Cer rugaciune si sacrificii."
   Sfanta Fecioara: "Alergati in acest loc, meditati Patima Lui Cristos, apropiati-va de Sacramentul Euharistiei, dar mai intai de cel al Penitentei. Iubiti Inimile Noastre, copiii Mei, fiti blanzi si smeriti cu inima. Iubiti-va unii pe altii, respectati poruncile; iata de ce venim Noi, copiii Mei: ca sa va anuntam sa puneti in practica Poruncile Lui Dumnezeu, repetandu-va iar si iar, ca niste parinti care fac recomandari copiilor lor, si le repeta zi de zi: aveti grija, copii; iar cand copiii nu se schimba, ei le repeta,  si le tot repeta; tatal si mama dau neobosit sfaturi copiilor. De aceea Noi repetam iar si iar, copiii Mei,  ca sa nu fiti orbiti si ca sa luati in seama sfaturile Noastre.
   Ridicati toate obiectele. Ele vor fi binecuvantate toate cu binecuvantari speciale pentru sarmanii pacatosi.
   Eu va binecuvantez, copiii Mei,  asa cum Tatal va binecuvanteaza, prin Fiul si cu Spiritul Sfant."
   "Faceti apostolat in toate partile lumii, copiii Mei, raspanditi mesajele! Cati nu-si bat joc de mesajele Mele! Duceti-le in toate colturile lumii!" (1.10.1983)

                                                                                               "Regina Pacis" nr.29

   Extrase din alte mesaje primite la Escorial:

   "PACATELE TRUPESTI OFENSEAZA CEL MAI MULT DIVINA MAIESTATE A LUI DUMNEZEU"


   Domnul nostru Isus Cristos: "Fiica Mea, iata-L pe Fiul Lui Dumnezeu Cel Viu. Ce mult costa sufletele, fiica Mea! Priveste-Mi chipul, fiica Mea, priveste-Mi trupul, uita-te la mainile Mele. Sufletele ingrate M-au adus in starea asta... Ele ultragiaza frumusetea Atotputernicului Dumnezeu, prin pacatele si desfranarea lor. Pacatele trupesti, copiii Mei, sunt cele pe care le comiteti lasandu-va atrasi de diavol si de partizanii lui. Pastrati-va curati si puri, copiii Mei. Cel care traieste in desfranare este orb si cade,  incetul cu incetul, in toate celelalte pacate. De cate ori nu ti-am spus, fiica Mea, ca pacatele trupesti sunt cele care ofenseaza cel mai mult Divina Maiestate a Lui Dumnezeu?!"  (5.08.2000)

   Preasfanta Fecioara: "Iata-Ma, fiica Mea, inca o data, pentru a-i avertiza pe oameni, desi oamenii continua cu incapatanare sa faca doar voia lor. Copiii Mei, traiti cu frica de Dumnezeu, caci asa ramaneti in lumina si faptele voastre vor fi bune. Cat despre cei care traiesc in intuneric, faptele lor sunt rele, nu sunt inspirate de Sus, pentru ca ei urasc lumina si adevarul. Cel care este in adevar, nu pierde privirea Creatorului; dar cei din intuneric actioneaza dupa poftele trupesti, fara sa se gandeasca la Dumnezeu. Cat de multe suflete nu se pierd, fiica Mea, din cauza atasamentelor mondene! Ele nu adora cu adevarat decat un singur stapan - lumea si desertaciunile sale! Ele adora cele sapte pacate capitale, care sunt purtate in triumf in omenire, si poftele trupesti sunt cele care-i arunca in abisurile infernului. Dar oamenii continua sa considere ca situatia lumii este buna. Numai orbii si surzii pot gandi asa. Ah, copiii Mei! Oamenii au uitat de rugaciune, oamenii nu vor sa renunte la pasiunile lor si de aceea Satana este regele lumii, si face ravagii peste tot, copiii Mei. Prin rugaciuni, sacrificii si penitenta, diavolul este alungat din familii si din toate aceste comunitati care au cazut in letargie. Fiica Mea, majoritatea oamenilor sunt posedati  de Satana. Si cum astazi ei nu-si dau seama de aceasta posesie si nu  exista suflete pregatite sa aplice harul de a alunga diavolii din trupurile lor, fiica Mea, lumea este din ce in ce mai posedata de diavol. Posedati, fiica Mea, sunt o multime in toata lumea, si nu se fac exorcisme pentru a-i alunga pe acesti diavoli ingrozitori, din sarmanele suflete, ele nu gasesc pe nimeni care sa le ajute sa se elibereze din aceasta sclavie. De aceea fac apel la sufletele care au pregatirea necesara pentru a face exorcisme, sa le elibereze pe aceste sarmane suflete, din inselatoriile si tristetea in care i-a aruncat Satana. O, voi suflete care aveti puterea de a o face, rugati-va mult, postiti, si faceti penitenta pentru a putea elibera atatea si atatea suflete inspaimantate. Priveste, fiica Mea, aproape o jumatate din lume este posedata de Dusman..." (2.09.2000)
   Domnul nostru Isus Cristos: "...Fiica Mea,  este nevoie de multa penitenta, de multe sacrificii pentru ca sufletele sa-si intoarca privirea spre Dumnezeu. Lumea este fara Dumnezeu iar oamenii au ajuns niste monstri care ucid fara a respecta Legile Lui Dumnezeu; ei isi profaneaza trupul, fiica Mea,  care este instrument de sfintenie, si sufletele lor, care sunt proprietatea Lui Dumnezeu in virtutea Botezului."
   Ah, tineret impietrit! Nu va dati seama, copiii Mei, ca diavolul vrea sa puna stapanire pe sufletele voastre, atragandu-va in placeri si in desfrau? Ah, oameni lipsiti de vointa, care nu acceptati nici legile naturale, nici legile divine! Voi nu va acceptati nici pe voi insiva asa cum sunteti, copiii Mei. Barbatii sa se accepte ca barbati, iar femeile sa se accepte ca femei! Nu va falsificati trupurile, copiii Mei: ele sunt temple ale Spiritului Sfant. Nu urmati inclinatiile rele, copiii Mei...  Fiica Mea, ce mare durere provoaca Inimii Mele, pacatele de necuratie ale oamenilor..." (4.11.2000) 

   "Eu sufar si pentru ca multe suflete primesc Trupul Meu in stare de pacat de moarte. De aceea va cer: Copiii Mei, mergeti la sacramentul Penitentei, spovediti-va pacatele, si apoi veniti sa primiti Trupul Lui Cristos. Dupa ce preotul va va da iertarea de greselile voastre, apropiati-va de Euharistie, iar Eu va voi da putere, va voi inviora credinta, ca sa ramaneti in Iubirea Mea. Eu sunt intotdeauna cu cei care vor ramane in Iubirea Mea." (2.12.2000)
        
                                                                                "Regina Pacis" nr.35

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.