miercuri, 8 august 2012

Marea Cruciada a Iubirii

    Isus ii vorbeste  Catalinei Rivas din Bolivia

   Aceasta revelatie are "imprimatur" de la episcopul locului. O prima culegere a acestor revelatii a aparut in franceza sub titlul "Marea Cruciada a Iubirii". Aceste comunicari ceresti il ajuta pe fiecare sa vada mai clar drumul pe care trebuie sa-l urmeze daca vrea sa ajunga la liman, adica la Isus.
   Dar Isus nu se multumeste sa arate doar drumul, El ii asista si-i ocroteste pe cei care il parcurg. Acordati-I incredere si lasati-va condusi de El.
   
   Incepand din 9 martie 1995, in orasul bolivian Cochabamba, bustul din ipsos al unui Crist a sangerat de peste 200 de ori. Anchetele realizate de echipa "Grupului International pentru Pace" demonstreaza, in urma analizelor in doua laboratoare nationale - unul din Statele Unite altul din Australia -  ca este sange uman, cu un pretios si surprinzator element de noutate: analiza releva ca una din urmele de sange extrase din fruntea Lui Cristos "contine varful unui spin" asemanator cu cel al unui palmier-curmal, planta tipica dintr-o tara foarte insorita. Dupa ce a primit raportul stiintific, arhiepiscopul locului, Mgr. Rene Fernandez, a autorizat venerarea statuii. La 9 martie 1997, la a doua aniversare a evenimentului miraculos,  el prezideaza celebrarile in catedrala orasului, in prezenta a numerosi preoti si calugari si a unei multimi de credinciosi.
   Roadele sunt bune si se concretizeaza prin convertiri si schimbarea vietii multora.
   Impartasaniile din primele vineri din luna in parohia Sfantul Petru, au atins in unele ocazii cifra de zece mii, ceea ce nu se mai intamplase niciodata in trecut.
   In orasul Cochabamba, o "umila servitoare a Lui Dumnezeu" cu numele de Catalina, primeste stigmatele Lui Isus care ii apare joi seara, se manifesta vinerea cu o mare durere si dispare sambata. Autoritatile bisericesti le-a vazut si de asemenea, calugari, preoti si numerosi laici.
   Catalina primeste mesaje de la Isus care isi exprima dragostea pentru Bolivia si pentru lume si cere sprijinul copiilor Sai pentru a raspandi la toate natiunile o noua miscare pe care El a intitulat-o "Marea Cruciada a Iubirii".
   Textele prezentate aici sunt cuvintele Lui Isus dictate Catalinei, care s-a oferit Lui Dumnezeu, ca suflet victima.
   Dupa parerea specialistilor, experientele Catalinei sunt autentice, desi aceasta opinie nu pretinde sa devanseze verdictul oficial al Bisericii.
   Marea Cruciada a Iubirii
Catalina Rivas - stigmatele
   In epoca noastra, in care atatia oameni sufera pentru ca nu se simt iubiti, Domnul si Sfanta Sa Mama vin tocmai ca sa ne ofere Iubirea Lor cerandu-ne ca, la randul nostru, sa ne iubim aproapele. Ei vin sa declare razboi amorului propriu, confortului personal. Ei ne cer sa impartim in doua bucata de paine, chiar daca este mica si nu e decat una. Ei ne expun diferitele dimensiuni ale Iubirii. "A iubi inseamna a renunta la propria vointa, inseamna a uita de tine si a te abandona celui iubit, suportand pentru el tot ceea ce este necesar pentru aceasta iubire pe care ti-o da..."
   A iubi inseamna si a suferi impreuna cu Isus pentru a repara ultragiile care Ii sunt aduse.
   Ceea ce ni se propune este, nici mai mult nici mai putin decat "marea cruciada a iubirii" pe care El o inaugureaza insarcinand o mama dintr-o familie boliviana - Catalina -  sa comunice lumii mesajele Lor. Chiar sub acest titlu a aparut la editura Parvis din Elvetia o prima culegere in limba franceza, a acestor revelatii ceresti. Iata prezentarea pe care i-o face insasi vizionara:
   "Aceste pagini au fost scrise in mai putin de 15 zile. Dictarea a inceput la 6 ianuarie 1996 si s-a terminat in data de 25 a aceleiasi luni, cu o intrerupere de 8 zile, in care am fost bolnava. Eu nu ma pricep de loc la teologie. Sunt o femeie obisnuita, fosta functionara de birou si acum casnica si secretara a Domnului,  cum spune El in mesajele Sale. Eu, nevrednica Sa servitoare, m-am transformat dintr-o data in secretara Domnului universului... Eu, care n-am avut niciodata habar de teologie si care n-am citit niciodata Biblia (recunosc rusinata acum, cand am inceput s-o citrsc), descopar deodata iubirea Domnului meu. Eu care sunt pacatoasa si care am fost persoana cea mai putin adecvata pentru a da marturie despre Isus, ma vad in curs de a scrie aceasta introducere... Dar sa se considere ca eu nu am nici un merit! O spun cu umilinta. Iata mana Iubirii, nesfarsita Sa Indurare, care iarta,  care vindeca, care inalta dar, mai presus de toate, care iubeste".
   Aprobarea episcopului
   "Am citit cartile Catalinei. Sunt sigur ca singurul lor obiectiv este de a ne conduce pe toti pe calea unei autentice spiritualitati, a carei sursa este Evanghelia Lui Cristos. Ele subliniaza, de asemenea,  locul special care este acordat Preasfintei Fecioare Maria, model de iubire si discipol al Lui Isus Cristos, in care noi,  care suntem copiii Ei, trebuie sa ne punem intreaga incredere si iubire. Reinnoind dragostea noastra si devotamentul nostru fata de Sfanta Biserica Catolica, ele ne lumineaza asupra actiunilor care ar trebui sa-l caracterizeze pe crestinul cu adevarat angajat. Pentru toate aceste motive, eu autorizez difuzarea si tiparirea lor, recomandandu-le ca texte de meditatie si de orientare spirituala, in scopul de a obtine roade imbelsugate din partea Domnului care ne cheama sa salvam sufletele, aratandu-ne ca El este un Dumnezeu viu, plin de Iubire si de Indurare.
                        Mgr Rene Fernandez Apaza, Arhiepiscop de Cochabamba, 2 aprilie 1998"
                                                                

   
   Extrase din mesaje
   Cuvintele tale sunt sarace dar mana ta, condusa de a Mea,  stie sa graveze ceea ce Spiritul Sfant iti dicteaza si inima ta asculta. Iata care iti este, momentan, misiunea: sa stii sa expui ceea ce iti spun Eu. Caci daca a ta ar fi vocea care s-ar auzi, cine ar face caz de tine?
   O multime de oameni elocventi au fost ascultati si apoi uitati. Vocea ta n-ar fi decat un zgomot in plus.
   Dar ceea ce scrie mana ta, condusa de a Mea,  va ramane. Repetat si amplificat de alte voci, va umple lumea amintindu-i ca "EU SUNT" si ca Imparatia Inimii Mele nu se va lasa asteptata. Ramai nestiuta, ascunsa cu umilinta, supusa in intregime Vointei Mele si dispusa total sa te faci interpreta Mea pentru binele omenirii. (Cruciada de Iubire, mesajul 60)
   Evanghelia Mea este un Mesaj Divin. Pentru a nu exista vreun timp anume, caci a fost ordonata pentru toate timpurile. In simplitatea si puritatea sa, este potrivita tuturor sufletelor, tuturor mentalitatilor si tuturor varstelor. (CI 22)
   Aceste mesaje trebuie sa fie, cu Iubirea Mea, hrana ta de toate zilele si a acelora care trebuie sa le citeasca. (CI 77)
   Inima Mea doreste cu ardoare, mantuirea lumii. Aceasta mantuire este in Euharistie si in Iubirea Inimii Mele unite cu Inima Neprihanita a Mamei Mele. Ea a fost cea care Mi-a dat Inima Mea. Prin Ea am avut-o, la fel cum tot prin Ea M-am facut om. Prin Ea am iubit. Am iubit aceasta omenire care nu vrea sa inteleaga nici jertfa Noastra, nici iubirea Noastra.
   Prin aceasta jertfa incomparabila, prin aceasta nesfarsita Iubire, vreau sa salvez aceasta omenire care se incapataneaza sa-si caute pieirea si osanda vesnica. De aceea, vreau ca toate sufletele sa se simta inflacarate de iubirea si comuniunea euharistica; sa se grabeasca sa duca celorlalti ceea ce debordeaza din ele si sa actionze conduse numai de caritatea Mea nesfarsita, care este Lumina, Adevar si Dreptate in Iubirea Lui Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Spirit... (CI 84)
   Iubirea si ispasirea sunt doua lucruri inseparabile. Eu am iubit omul si am ispasit pentru el! Astfel omul,  iubind Inima Mea,  ispaseste pentru ofensele care-i sunt aduse acesteia. El se sacrifica, iar prin sacrificiile sale si prin jertfa sa, obtine pentru sufletele care au ofensat Inima Mea, indurare si iertare.  Acest suflet ispasitor salveaza alte suflete, prin iubirea sa.
   Inflacarate si ele de Iubirea Mea, aceste suflete vor sti in curand sa inflacareze, sa se jertfeasca si sa continue sa ispaseasca, pana obtin ca Inima Mea sa domneasca in inimile oamenilor. Iata cruciada pe care o cer prin ispasire si penitenta: o cruciada a Iubirii Lui Dumnezeu care sa poata, prin sacrificiile si jertfele voastre, sa opreasca Justitia Divina. (CI 86)
   Intrucat Eu vorbesc, limbile suspicioase sa taca. Si sa asculte, pentru ca spiritul lor sa poata primi Sfantul Spirit pe care Eu il trimit. Sa-si adapteze inimile la Invatatura Mea. Caci daca omul refuza sa inteleaga admonestarile Mele,  el va fi frant cand se va astepta mai putin. Caci daca nelegiuitii se inmultesc, si crimele lor se vor inmulti, atragand omenirea spre o pedeapsa justa si meritata.
   Glasul Meu trebuie sa fie ascultat. Caci cel care se pronunta fara sa fi ascultat, merita sa fie lasat prada confuziei si prostiei.(CI 100)
   Celor care intarzie inceperea Cruciadei de Ispasire si, in special preotilor,  le cer sa-si puna urmatoarea intrebare: Va asumati raspunderea pentru sufletele care se vor pierde si care ar fi putut fi salvate prin intermediul instrumentelor Mele? (CI 145)
   Continuati aceasta lucrare mantuitoare pentru a salva sufletele. Foarte curand, suferintele voastre vor inceta sa mai fie suferinte, lacrimile va vor fi sterse, iar eforturile recompensate. Va cer sa va faceti datoria, la fel ca Mine; Eu va dau ceea ce Imi cereti. Ramaneti in rugaciune si in ore de adoratie, o data pe luna. Stiu ca este un sacrificiu pentru voi, dar am nevoie de sacrificii. Alergati fara incetare la altar, unde se afla expusa Divina Mea Prezenta. Nu va incredeti in propriile voastre ganduri, nici in ce va aud urechile, nici in ceea ce vad ochii vostri din lume. Incredeti-va numai in Cuvantul Meu, in avertismentele Mamei Mele si in darurile Sfantului Spirit. (CI 146)
   Sa aveti, fara incetare, inimile deschise la marile sperante; la venirea Imparatiei Lui Dumnezeu in sufletele voastre si in ale celorlalti, si aceasta, la scara lumii intregi. Invatati sa va aruncati cu pasiune in bratele Iubirii Induratoare. Iubiti-O cu o dragoste nesfarsita pe Sfanta Fecioara, pentru ca Iubirea Mariei pentru sufletele voastre este fara margini. Cuvintele Lui Dumnezeu sa nu fie inchise in vreun sertar. Si sa nu va ingropati talantii. Dimpotriva, sa se proclame lumii intregi, Iubirea Creatorului pentru creatura Sa... sa va instruiti fratii. Nimeni sa nu se sustraga acestei obligatii. Ora este grava, pericolul iminent. Numai Iubirea poate salva lumea! (CI 173)
   Daca spiritul de ispasire infloreste in suflete, Eu Ma voi indura de Bolivia si de lume. De aceea, instruiti, invatati, vorbiti... faceti ceva, nu va temeti. Dumnezeu este cu voi daca voi sunteti cu Dumnezeu. Iubirea nu cedeaza in fata lasitatii. Sa aveti, bineinteles, o iubire activa; nu ajunge sa predicati iubirea, trebuie sa faceti din iubire ceva viu, activ. Se va putea opune rezistenta cuvantului, dar nu se va putea rezista exemplului, care este intotdeauna contagios... Declarati razboi amorului propriu, propriului confort personal. Sa stiti sa impartiti in doua bucata de paine, chiar daca este mica si chiar daca nu este decat una. Sa va deschideti cu generozitate bratele, fata de fratele vostru. Sunt atat de numerosi fratii nevoiasi... Nu este greu pentru sufletul de bunavointa sa inteleaga ca numai intoarcerea la Dumnezeu va poate salva de la naufragiu.
   Adevarul este ca fiecare asteapta ca celalalt sa faca primul pas, si astfel nimenea nu actioneaza. Dar ora este grava. Incepeti in familii, in comunitati, in parohii, in asociatii. (CI 178)
   Aceste mesaje vor fi primite ca o raza de lumina si ca o bataie a Inimii Mele. Ele vor fi imunizate contra criticilor si comentariilor lipsite de bunavointa. Ele vor fi ca o noua si recenta revelatie a Iubirii Mele imuabile pentru oameni, ca un apel catre toti de a reveni la Inima Mea care tanjeste dupa iubire. Eu am spus deja aceste lucruri, in diferite epoci, cu cuvinte diferite, in diferite limbi si diferitilor copii pe care i-am ales. Acum este randul tau. Scrie toate acestea, fiica preaiubita, scrie-le. Este o noua promisiune pe care o fac astazi, in sarbatoarea convertirii Sfantului Paul...
   Fa sa parvina copii ale acestor mesaje la cat mai multi preoti vei putea. Inima preotilor mei are nevoie sa se imbogateasca cu aceste experiente. Prin sacramentul penitentei, ei vor sti sa dea cu amandoua mainile, hrana celor infometati, amintindu-si de Noua Indurare pe care Eu vreau s-o manifest fata de aceasta generatie. Noi suntem la inceputul primaverii unei noi Invieri. Puneti in miscare fortele Bisericii! Nu-ti face griji, ceea ce tu nu intelegi, preotii vor intelege. (CI 180)
   Asa cum apostolii Mei au fost mesagerii Vestii Bune dupa ce au suferit pentru Mine, tot astfel si aceasta generatie, care este angoasata si care sufera,  va fi samanta fecunda a unei vieti noi care se pregateste pentru lume. (CI 181)
   Cand veti fi sfarsit de citit si de analizat aceste mesaje, Imparatia Mea va fi deja aproape. De aceea, grabiti-va sa faceti astfel ca ele sa parvina grupurilor de rugaciune existente, oamenilor care vor putea sa le aprecieze. (CI 182)
   A sosit ceasul in care Inima Mea va raspandi, mai impetuos decat torentul  celor mai mari cascade,  potopul Harurilor Mele asupra sufletelor.  Nu mai pot sa ma retin sa nu dau, pentru ca oamenii sunt infometati de iubire si de iertare... Tot ceea ce spun, vreau sa se faca cunoscut. (CI 183)
   Deschideti-va ochii
Catalina Rivas
   Vointa mea se poate indeplini atunci cand sufletul a reusit sa depaseasca dificultatile pe care Eu le-am fixat anticipat pentru progresul fiecaruia dintre voi. Fiecare sa reflecteze asupra timpului care s-a scurs de la convertirea sa.
   Nu uitati ca, daca am intarziat sa-mi manifest Gloria, a fost pentru ca voiam ca aceasta manifestare sa fie cu atat mai mare. Credeti ca la varsta de zece ani n-as fi putut realiza miracolele pe care le-am facut la treizeci de ani? Cu toate acestea, am asteptat si M-am pregatit in tacere,  pana in ziua hotarata de Tatal Meu, pentru prezentarea Mea publica (la Iordan). Observati ca Eu vorbesc despre Mine ca om, pentru ca exemplul Meu va este necesar. Nu doar exemplul jertfirii Mele pe Calvar, ci si cel al copilariei Mele, al vietii Mele ascunse in umila casa din Nazaret. M-am pregatit timp de treizeci de ani pentru numai trei ani de activitate...
   Eu sunt un Dumnezeu profund recunoscator. Recunosc eforturile facute pentru cea mai mare Glorie a Mea. De asemenea, observ cu atentie si cu regret, harurile pe care voi le lasati sa treaca, pentru ca nu stiti sa le primiti. Deschideti-va ochii. Vedeti intinderea domeniului in care Eu urmaresc, zi de zi, pregatirea voastra. Daca ramaneti fideli si constanti, va promit ca veti culege toate roadele pe care vi le-am rezervat.
   Voi, care credeti in Mine,  lasati-Ma sa ma ocup de tot. Nimeni nu poate intelege mai bine decat Mine, dorinta voastra arzatoare. Si nimeni n-o poate potoli mai bine decat mine, pentru ca eu am trezit-o in voi pentru a va chema sa realizati anumite lucruri. Si daca v-am dat dorinta, nu tot Eu va voi ajuta s-o satisfaceti?...
   Linistiti-va. Odihniti-va in Inima Mea. Daca o ascultati, una singura dintre bataile sale va va dezvalui armonii divine...
   Sa stam impreuna si sa vorbim despre iubirea pe care Eu vreau sa v-o dau. Este discursul pe care il tin tot timpul, caci voi trebuie sa progresati in iubire, si nu putin. V-o spun pentru ca am pentru voi o preferinta deosebita.
   Eu va ajut. Bineinteles ca va ajut! O fac pentru ca sa Ma iubiti, ca sa cresteti pana la statura pe care Eu doresc sa v-o dau...
                                                                                                                   (6 ianuarie 1996)
   Eu caut suflete care sa ma inteleaga
   Fara ele, fara iubitele Mele, Eu nu actionez. Daca ele Ma accepta, lucrarea Mea se va Realiza...
   Sarmanii Mei preaiubiti, ce veti face fara Mine? Cine va va scoate din mizeria voastra? O voi face Eu impreuna cu cei care Ma iubesc. De aceea iti cer sa fii bucuroasa ca te-am ales sa Ma ajuti.
   Tu nu-ti dai seama ce greutate enorma Imi apasa Inima! Contempla multimea celor rataciti care se lasa condusi orbeste spre pierzare. Eu i-am vazut  - in Gradina Maslinilor - in ora patimirii Mele, cu o tristete de moarte. Pentru ei, Eu m-am acoperit de oprobiu in fata Tatalui Meu. El Insusi, cand atinsesem culmea patimirii, a vrut sa ma incurajeje din nesfarsita Sa Indurare, prin care Ma jertfeam si Eu.
   Micuta Mea, contempla cum au facut din Mine o zdreanta, reducandu-Ma la starea de lepros in fata Tatalui Meu! Ranile Mele cele mai adanci sunt cele pe care le vezi in Inima Mea. Acestea sunt ranile facute de oamenii pe care Eu i-am iubit si pe care-i iubesc, pana intr-atat incat sa fiu luat drept nebun.
   Si acum, tu continua sa imiti viata Mea. Nu te preocupa de persoana ta, caci aceasta nu te ajuta.
   Eu am grija de nevoile tale, pentru ca tu sa raspunzi celor ale fratilor tai, cu ajutorul Iubirii Mele.
   Iti spun din nou: M-am gandit la tine. Gandeste-te si tu la Mine si la cei pe care-i iubesc.
                                                                                                                 (6 ianuarie 1996)
   Vreau sa va fac asemenea Mie
Catalina Rivas
   Cu toate acestea, voi nu va preocupati sa acceptati promisiunile Mele de fericire. Ce caut Eu, propunandu-va sa deveniti asemenea Mie? Poate ca voi nu vreti sa intelegeti ca acest lucru nu este posibil decat cu pretul unei vointe care nu da inapoi, ci se agata cu putere de Iubirea Mea.
   Voi ascultati putin, si obositi. Faceti o tentativa, apoi ramaneti indiferenti. Eu observ modul in care creatura asculta de semnele Mele, dar fara sa am placerea de a va vedea progresand in urmarea vointei Mele, fara a gusta bucuria de va da asemanarea Mea, frumusetea Mea, puterea Mea: pe Mine Insumi.
   Daca ati asculta, ati simti intotdeauna pacea. Aici nu poate fi nici o iluzie, nu exista, va asigur. Caci a face Voia Mea, contracarand-o pe a voastra, este regula sigura pentru a va pierde obiceiurile rele si pentru a va imbraca cu frumusetea eterna. Pentru ca aceasta este Voia Mea...
   A progresa, inseamna a inainta, a te ridica deasupra trecutului. In consecinta, a progresa inseamna a avea noi cunostinte despre bine, despre iubire, noi experiente de viata divina, noi cunostinte despre radacinile amorului propriu. Trebuie sa progresati in bine. Si de aceea este necesar sa va coborati pana la a depinde doar de Divina Mea Providenta.
   Nu este oare drept? Nu este un lucru sfant sa cunosti raul pentru a putea fugi de el? Iata motivul confuziei voastre. Daca raul este de la altcineva decat de la voi insiva, este usor sa-l admiteti, dar este dur sa-l admiteti cand il recunoasteti la voi insiva.
   Sarmanii Mei prieteni, si atunci sunteti atat de indurerati! Credeti ca Inima Mea nu sufera cand va vede astfel? Prindeti curaj fara a va teme ca va inselati. Reglati-va cu Vointa Mea Divina. Veti fi increzatori si in pace. Nimic nu va va perturba. Vreau ca voi sa acceptati cu adevarat cuvintele Mele de incurajare si sa nu va inchideti inimile in fata dificultatilor. Ma credeti? Credeti in Mine, care am experimentat pentru voi cele mai mari amaraciuni, pentru a va da certitudinea victoriei!
   Asadar, nu va descurajati. Nu cautati sa stiti ce fel este crucea voastra. Este o cruce: asta ajunge. Ba mai mult: sa-Mi fiti recunoscatori pentru orice cruce. Caci in felul acesta Eu fac o demonstratie clara a celui mai mare bine pe care il vreau pentru voi.
                                                                                                               (7 ianuarie 1996)
   Evanghelia Mea este un Mesaj Divin
   Biserica este pe cale sa treaca prin marea proba a focului prin care va fi purificata, cernuta,  pana cand va fi separata neghina. Multi vor fi separati si aruncati afara. Caci raul amestecat cu binele, nu va mai putea exista, nici prospera.
   Orgoliul este pe cale sa semene tradare printre consacratii Mei. Si la fel ca Iuda, ei se vand pentru idei pe care le considera superioare Mesajului Meu evanghelic. Vanitatea si orgoliul lor nu vor sa admita ca divina simplitate a mesajului Meu ar putea fi adevarata pentru timpurile acestea. Ei incearca sa schimbe Evanghelia Mea, facand din ea o reflectare a lumii actuale, schimband, astfel, valorile autentice.
   Evanghelia Mea este un Mesaj Divin. Pentru ea nu exista un timp anumit, pentru ca a fost ordonata pentru toate timpurile. In simplitatea si puritatea sa, ea este potrivita tuturor sufletelor, tuturor mentalitatilor si tuturor varstelor... Creatura nu este superioara creatorului, nici omul mai intelept decat Cel care i-a dat viata si intelepciunea si care este Intelepciunea Insasi.
   Dusmanii sufletului domnesc astazi in lume, ca o necesitate care e admisa si acceptata in mod natural. De aceea, lumea trece inaintea Lui Dumnezeu. Demonul se face zeu, iar trupul se arata in toata goliciunea sa, dezlantuind poftele dezordonate.
   Sufletul pierde notiunea pacatului. Dumnezeu ii este prezentat ca o Fiinta indepartata si care nu mai este la moda, de care nu trebuie sa se teama si de care nu este necesar sa asculte.
   Cu toate acestea, in masura in care raul se raspandeste dupa bunul sau plac, exista suflete bune care sufera, care se roaga si care iubesc. Ele vor fi acelea care vor salva lumea si Biserica. Aceste suflete fidele, alese, ignorate si valoroase, vor fi cele care vor face sa renasca Biserica noua si stralucitoare...
   Intelegeti, copiii Mei, marea valoare pe care o au rugaciunile si postul. Prin rugaciunile fiicei Mele preaiubite si prin mijlocirea Mamei Mele, am acceptat sa va instruiesc inca putin... Trebuie sa incepeti sa traiti in credinta, prin fiecare cuvant care, in mod misterios pentru om, a fost indreptat catre voi...
   Ce mare valoare are suferinta, doar Eu Insumi am ales-o pentru mantuirea omului. De aceea o trimit si acestor suflete care au fost alese de Tatal pentru un anumit scop. Dar ele trebuie sa o accepte de bunavoie, fara a dovedi slabiciune, oricat de dureroasa si amara ar fi. Eu voi fi mangaietorul si prietenul lor...
                                                                                                         (12 ianuarie 1996)
   Voi trebuie sa actionati ca Zaheu
Catalina Rivas
   Daca creatura ar cunoaste planul pe care il am cu ea, s-ar consacra in intregime indeplinirii Vointei Mele si nimic n-ar putea-o distrage de la aceasta...
   Voi trebuie sa actionati ca Zaheu, adica sa va ridicati, pe cat posibil,  deasupra realitatilor traite, si sa asteptati trecerea Mea, pentru a Ma urma oriunde as merge. Eu trec, voi urmati-Ma. Nu fiti nerabdatori. Este absolut sigur ca voi trece. Si ma veti vedea cu siguranta, daca veti urmari de sus trecerea Mea. Si poate ca atunci Eu va voi spune ca vreau sa raman la voi. Sau, fara sa va spun nimic, sa va invit sa Ma urmati. In ambele cazuri, alegerea este a voastra. In ce Ma priveste, Eu sunt interesat ca voi sa acceptati, numai si numai pentru ca de acceptarea voastra depinde binele pe care doresc sa vi-l fac.
   Totul este in Evanghelia Mea. O constatati in continuu. Dar  de ce nu este explicat exemplul lui Zaheu in sensul pe care tocmai vi l-am spus? Cel care nu apreciaza Evanghelia pe care am dat-o oamenilor, cum se poate gandi sa se numeasca ucenicul Meu... daca Ma urmeaza atat de putin incat nu-l intereseaza nici macar sa arunce o privire asupra faptelor simple si sublime care se refera la Mine si care au fost traite de cei care Ma inconjurau?
   Nu-si poate atribui numele de crestin, cel care nu se preocupa sa-L cunoasca pe Cristos...
   Si acum va spun ca, daca Ma ascultati,  veti obtine urmatoarele binefaceri: asigurarea de a gasi, inainte de chemarea in Cer, o solutie la toate problemele care va dau bataie de cap si, prin aceasta,  diminuarea suferintelor Purgatoriului; puterea de a renunta, asa cum vreau Eu, la pacat; lumina pentru voi si pentru ceilalti...                              (18 ianuarie 1996)                                                                                                     
   Da, voi veni, asteptati-Ma!
   Din tari mai apropiate sau mai indepartate, va vine ecoul manifestarilor Noastre. Eu procedez in asa fel incat concordanta vocilor sa incite la o mai mare reflectie pe cei incapatanati,  pe cei  impietriti, pe care care n-ar vrea sa fie invinsi de Mine. Este planul pe care Mi l-am trasat si pe care il voi transpune in fapte, in mod infailibil.   Sunt oare slab atunci cand permit ca voi sa Ma ofensati? Sunt oare neputincios in a reactiona contra insolentei omului? Cine ar mai respira, oare, daca Eu n-as face sa actioneze plamanii sai? Nu-Mi place sa utilizez forta impotriva creaturii Mele preferate - omul, pentru ca forta Mea l-ar putea distruge. Si, la urma urmelor,  n-as obtine raspunsul corespunzator acestei Iubiri care Ma indeamna sa astept ceasul potrivit sau, mai degraba,  sa pregatesc ceasul potrivit convertirii.
   De aceea, cei buni sufera acum, in timp ce nelegiuitii continua sa se ameteasca in placerile lor. Nu, Eu nu voi intarzia sa le dau celor dintai dovada afectiunii Mele. Ei nu ma vor mai astepta mult, pentru ca intoarcerea Mea la cei care Ma iubesc, este apropiata. Si voi reveni, nu voalat, ci Stralucitor si Glorios. Sfanta Fecioara, Mama Mea, va fi cu Mine, adevarata Regina a universului, acest univers pe care l-am creat cu viziunea triumfului sau viitor. Da, voi veni. Asteptati-Ma!
   Dar nu va bateti capul intrebandu-va in ce mod Ma voi manifesta; nu va las sa intrevedeti pentru ca, atunci cand se va intampla,  bucuria voastra sa fie totala... Cand Ma veti vedea, veti sti deindata ca Eu sunt.
   Fiti cu totii docili la admonestarile Vicarului Meu (Papa Ioan Paul II), pe care l-am legat de crucea Mea, de multa vreme. Vicarul Mei insusi va va spune ceea ce v-ar place sa stiti acum. Si fara confirmarea sa, sa nu considerati adevarat si bun din ceea ce este aparent sfant.
   Ramaneti in bratele Mamei voastre, in Inima Mea, in Spiritului Divinului nostru Tata. Ramaneti asa.                                                                                   (18 ianuarie 1996)
                                                          ("Stella Maris" nr.354)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.