sâmbătă, 9 septembrie 2017

INGERII TIMPURILOR VOASTRE


Din locutiunile preotului Stefano Gobbi

   (Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare. 
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.  


   Omaha - Nebraska(S.U.A.) 29 septembrie 1994
   Sarbatoarea Arhanghelilor Gabriel, Rafael si Mihail

   
    Sfanta Fecioara: "Astazi celebrati sarbatoarea  Arhanghelilor Gabriel, Rafael si Mihail. Sunt ingerii timpurilor voastre.
   Sunt Ingerii vremurilor de pe urma ale purificarii si ale marii incercari.

   Sunt Ingerii timpurilor voastre. 
   Lor li s-a incredintat o sarcina speciala in perioada incercarii si a marii pedepse.
   Lor le revine sa salveze poporul Lui Dumnezeu, sa adune de peste tot de pe pamant, in refugiul sigur al Inimii Mele Neprihanite, pe cei care sunt chemati sa faca parte din micul rest ce va ramane fidel.

   Sunt Ingerii timpurilor voastre
   Sunt, mai ales, Ingerii care va reveleaza ultimele evenimente descrise in Cartea pecetluita.

   Arhanghelului Mihail ii este incredintata sarcina sa conduca in lupta ostirile Ingerilor si ale fiilor Mei credinciosi impotriva armatelor calite ale satanei, ale raului, ale fortelor satanice si masonice, organizate in prezent la nivel mondial intr-o singura mare putere pentru a se ridica impotriva Lui Dumnezeu si a Cristosului Sau.
   Sfantul Mihail  va interveni mai ales pentru a se lupta cu vechiul dusman Lucifer care, in ceasul de pe urma, va apare cu intreaga putere tenebroasa a lui Anticrist.
   Sarcina sa este sa lupte si sa-l invinga, sa-l alunge in regatul sau de intuneric si de foc, oferindu-i Mamei voastre Ceresti lantul cu care-l va lega si cheia pentru a incuia poarta abisului, de unde nu va mai putea iesi ca sa faca rau lumii.

   Arhanghelului Rafael ii este incredintata misiunea de a participa, ca medic ceresc, la marea batalie pentru a va salva si pentru a vindeca pe cei care vor fi loviti si raniti.
   Asa cum i-a redat vederea lui Tobie, tot astfel va da vederea milioanelor de fii ai Mei, orbiti de pacate, de erori si de marele intuneric din zilele voastre, pentru a putea reincepe sa creada si sa contemple Dumnezeiasca splendoare a Adevarului.

   Arhanghelului Gabriel ii este incredintata marea misiune de a vesti intoarcerea Lui Isus in slava pentru a-Si instaura Imparatia in lume.
   Cum de la el a venit cereasca veste a primei veniri a Fiului Meu in lume,  tot el va fi luminosul mesager al celei de a doua veniri a Lui Isus cu slava.
   Aceasta a doua venire va fi in putere si lumina, cu Isus care va aparea pe norii cerului, in splendoarea Divinitatii Sale, pentru ca sa i se supuna toate lucrurile. Si astfel, intregului univers creat ii va aparea Puterea Divina a Fiului Meu Isus.
   Arhanghelului care este numit  "puterea Lui Dumnezeu" i s-a dat sarcina sa vesteasca tuturor apropiata intoarcere a Lui Cristos cu forta puterii Sale Dvine.
   De aceea va chem sa va rugati, sa-i onorati si sa invocati protectia acestor trei Arhangheli, chemati sa indeplineasca o misiune atat de importanta in timpul de pe urma al marii incercari si sa va conduca in miezul acestor evenimente pe care sunteti chemati sa le traiti cu incredere si cu mare speranta."

   





din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane) 





Mai multe mesaje din aceasta carte puteti citi la eticheta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.