miercuri, 13 septembrie 2017

BALAURUL VA FI LEGAT

   "Nu trebuie sa credem ca ar exista vreun loc pe pamant unde am putea scapa de lupta impotriva Satanei... dar pretutindeni si intotdeauna noi putem sa fim invingatori." (Sfantul Paroh din Ars - Ioan Maria Vianney)

   In mesajul din 7 octombrie 1985, primit de preotul italian  Stefano Gobbi, Fecioara Maria ne spune:

   "Fii preaiubiti, in batalia in care sunteti angajati zilnic impotriva Satanei si a ispitelor sale viclene si periculoase, contra puternicei armate a celui rau, in afara ajutorului deosebit pe care vi-l dau Ingerii Domnului, aveti nevoie sa folositi o arma sigura si invincibila: aceasta arma este rugaciunea voastra.
   Cu rugaciunea, voi puteti sa smulgeti intotdeauna de la dusman terenul pe care l-a cucerit; puteti face sa rasara germenii binelui in pustiul raului si al pacatului; mai ales, puteti sa eliberati un numar imens de suflete pe care Satana a reusit sa le faca prizoniere. Rugaciunea are putere mare si declanseaza, in bine, reactii in lant mai puternice decat reactiile atomice.
   Rugaciunea pe care Eu o prefer este Sfantul Rozariu.
   El este eficace pentru ca este o rugaciune simpla, umila, si va formeaza in mod spiritual conducandu-va la micime, la blandete, la simplitatea inimii.
   Astazi, Satana reuseste sa invinga prin spiritul de mandrie si de razvratire impotriva Lui Dumnezeu si de aceea ii este groaza de cei ce-O urmeaza pe Mama voastra Cereasca pe calea micimii si a umilintei.
   Mandria Satanei va fi invinsa de smerenia celor mici, iar balaurul rosu se va simti definitiv umilit si infrant cand Eu il voi lega, folosindu-ma nu de un lant gros, ci de o coarda dintre cele mai fragile, aceea a Sfantului Rozariu.
   Este o rugaciune pe care voi o faceti impreuna cu Mine.
   Cand Ma chemati sa Ma rog pentru voi, Eu implinesc cererea voastra si asociez vocea Mea la a voastra, unesc rugaciunea Mea cu rugaciunea voastra.
   Mama voastra Cereasca va cere sa folositi Sfantul Rozariu ca arma cea mai eficienta pentru a lupta in marea batalie sub ordinele "Doamnei invesmantate in soare".
   CONSFINTITI-VA INIMII MELE NEPRIHANITE, RUGATI-VA CAT MAI  DES SFANTUL ROZARIU.
   Atunci puternicul balaur rosu va fi legat cu totul de acest lant, raza sa de actiune va deveni tot mai redusa, iar la sfarsit va fi facut neputincios si inofensiv."

   









  (alte mesaje primite prin locutiuni interioare de catre Stefano Gobbi, cuprinse in cartea "Catre preoti, fiii preaiubiti ai Sfintei Fecioare", mai puteti citi la eticheta: http://dinimaginatie.blogspot.ro/search/label/Locutiunile%20preotului%20Stefano%20Gobbi%20%28Miscarea%20S)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.