sâmbătă, 17 decembrie 2016

NOI SUNTEM UNITI VESNIC IN COMUNIUNEA SFINTILOR

   Mesajele pe care Isus le-a transmis lumii prin intermediul vizionarei J.N.S.R. (je ne suis rien - eu nu sunt nimic), sunt cuprinse in 4 volume: "MARTORI AI CRUCII - Faptele Apostolilor", ultimul volum fiind constituit din patru parti.  
   Au fost formate grupuri de voluntari (martori ai crucii) care au plecat din Franta in intreaga lume pentru a implini o opera ceruta de Mantuitorul nostru - ridicarea Crucilor de Iubire in lume. 
   Multe cruci de iubire au fost  ridicate de persoane particulare; in Romania sunt  Cruci de Iubire raspandite in foarte multe locuri din tara; unele Cruci de Iubire din Romania au fost ridicate prin colaborarea mai multor confesiuni (catolice de ambele rituri si ortodoxa).
   Locurile unde ele au fost ridicate nu sunt intamplator alese, ci stabilite de Insusi  ISUS.
  Crucile sunt toate de aceeasi dimensiune - 7,38m/1,23m, sunt alcatuite pe schelet metalic in culorile alb-albastru (culorile preferate ale Sfintei Fecioare) si sunt luminate. Isus a cerut ridicarea acestor cruci pentru a proteja - prin intermediul lor - pamantul, intr-un animit moment...de mare incercare pentru intreaga planeta...
In mijlocul crucilor, a promis prezenta INIMILOR UNITE ALE LUI ISUS SI MARIEI - IN MOD VIU  - dar, doar acolo unde crucea este sfintita de preot !

    ISUS catre "JNSR":
   
   "Nasterea voastra la viata de pe Pamant este un dar al Lui Dumnezeu, insa  noua Viata in Cer este o Minune a Lui Dumnezeu" (22.03.2001)

   "Eu culeg toate Florile Mele (sufletele) chiar in clipa in care ele inceteaza sa mai existe pe pamant, indiferent prin ce moarte pleaca: adevarata lor Viata este in Mine. Dar Eu va cer sa va rugati pentru toate sufletele, sa oferiti multe Liturghii, caci Eu le chem, despuiate de orice bunuri pamantesti, ca sa le coplesesc cu bogatiile Milostivirii Mele infinite." (26.10.2000)

   "Eu, Isus din Nazaret, plang cu fiecare dintre voi atunci cand moartea vine sa va desparta de o fiinta scumpa. Este o despartire provizorie. Orice  plecare cauzeaza tristete. Voi ati fost creati ca sa traiti, in vesnicie, Adevarata Viata in Dumnezeu, si in fiecare zi voi trebuie sa va pregatiti pentru a merita Sfanta Mea Fagaduinta. Eu va astept in Imparatia Mea Vesnica unde nu mai este moarte.
   Fiti buni, rabdatori, caritabili pe acest Pamant, fiti demni de fagaduinta Mea. Dupa ce M-au coborat de pe Sfanta Mea Cruce, Trupul Meu a fost pus in mormant. Sfanta Mea Mama a plans, ochii Ei nu ma mai vedeau, era despartirea. Tu ai plans-o pe mama ta si continui s-o plangi pentru ca ochii tai n-au vazut-o murind, ochii tai n-o vor mai vedea pe acest Pamant. Tu ai devenit mormantul, caci ei ti-au ascuns moartea ei fiindca erai atat de bolnava. Dar in mormant nu mai este nimic. Ce retine el? Trupul sau.
   Mama mea M-a vazut la Sfanta Mea Inviere. Ea spera, si a fost prima care L-a vazut pe Fiul Ei Inviat: Dumnezeul Ei era acolo, Fagadunita Mea n-a incetat niciodata sa fie vie in Ea, si ochii Ei au vazut.
   Dar daca Eu iti spun astazi:"Mama ta este vie", tu ai sa Ma crezi? Sau te vei indoi de Fagaduinta Mea! Fiul Omului si-a dat viata pentru cei multi. Cel care este Viata, iti spune: "Mama ta traieste in Mine". Asadar, crede-Ma. Traieste intotdeauna cu aceasta incredere care te facea sa umbli ca cel mai rapid mesager al Meu. Caci cel care crede, are aripi la picioare si Flacarile Sfintei Mele Inimi il propulseaza acolo unde doresc Eu ca el sa anunte Victoria Mea." (11.02.2011)

   "Imparatia Mea nu este din lumea aceasta. De aceea, voi ii numiti "morti" pe cei plecati din aceasta lume. 
   Dar aceasta armata fara numar de barbati si femei, de copii, inviati, vor ramane oare in umbra amintirii voastre care se sterge cu incetul? Ii veti socoti oare printre mortii care nu se misca si nu-L slujesc pe Dumnezeu? Nu mai au ei oare nevoie de rugaciunile voastre, iar voi nu le asteptati pe ale lor? Nu credeti ca astazi, in  Sfanta Mea Inviere, ei sunt mai vii decat voi cei de pe Pamant? DA! Eu le dau Lumina Mea pentru a-i calauzi spre Tatal Preabun: Spiritul Sfant ii invata, iar Iubirea Mea-i incalzeste. Ei sunt, impreuna cu voi, Biserica Lui Dumnezeu, in mars spre Imparartia Tatalui. Si voi, cu totii, mergeti in acelasi sens, fara ca macar sa va dati seama, fara ca macar sa stiti. Iar Domnul va cere sa le faceti loc in inimile voastre fratilor vostri, cei care inca n-au inteles ca Eu sunt Invierea si Viata. " (31.03.2001)

    ISUS: "Existenta pe Pamant este trecatoare. La fel ca toti calatorii din acelasi tren, cu totii trebuie sa coborati pana la ultima oprire. Atunci Eu va spun: urcati cu Mine in acest ultim parcurs in care se va termina viata voastra pamanteasca."

JNSR
   JNSR: (
dupa viziunea celor spuse de Isus): "Iar oamenii care au urcat au fost martorii acestei scene:

   Dumnezeu este ultimul refugiu si toti se adapostesc in El. El si-a deschis Sfanta Sa Inima pentru a ne arata Comoara Sa pe care o va imparti cu noi, toti calatorii. Si am vazut o coroana de spini din aur cu o Cruce care stralucea ca si cum ar fi fost in contact cu niste carbuni aprinsi. Dumnezeu a pus coroana Sa pe capul fiecaruia dintre noi pentru a ne da Sarutarea Sa de Pace si a ne insemna cu Crucea Sa pe frunte si pe piept. In fata noastra stateau doi ingeri. Eu l-am recunoscut pe ingerul meu pazitor, pe a carui nume Dumnezeu mi l-a descoperit intr-o zi: "ingerul tau, Fidel", iar ingerul m-a salutat inclinandu-se. L-am vazut pe cel de-al doilea inger pe jumatate ascuns: chipul sau stralucea ca focul soarelui de amiaza. "Este ingerul Meu", mi-a spus ISUS. Si apoi, salutandu-ma, ingerul m-a luat de mana si m-a tras departe de ISUS. Eram gata sa plang absenta Sa, dar Domnul meu mi-a spus:
   "Nu plange, Eu voi veni sa te vad adesea, dar nu pot inca sa raman langa tine pentru totdeauna, caci nu te-ai inaltat destul pe acest Pamant. Asadar, aici vei progresa ascultandu-i pe cei care vor veni la tine. Caci nu esti singura: priveste aceasta multime imensa care te asteapta, si pe cei care vor veni dupa aceea..."
   Cu ochii larg deschisi, vedeam straniul alai al celor raposati, deveniti acolo fiinte foarte diferite de cum erau pe pamant, cu totul minunate, tinere si pline de lumina. Am vazut fiinte dragi mie, cat si necunoscuti; toti manifestau aceeasi Iubire fata de mine si fata de fiecare, se iubeau cu totii. Dar ISUS unde este?, am intrebat. Si Glasul Sau a ajuns la mine:
   "In curand vom fi cu totii impreuna. Mai asteapta: Eu voi veni sa te vad adesea."
   Am vazut-o pe MARIA care cobora cu o multime de ingeri stralucitori si placuti la vedere. O, MARIA!  Frumusetea Cerului! Ea mi-a fost prezentata ultima, iar eu am cazut in extaz in fata Ei, a Celei care m-a ajutat intotdeauna, a Celei pe care am numit-o "Mama mea". Ea a venit la mine si m-a privit zambind:


   MARIA: "Fii binecuvantata, copila Mea. Aceasta zi este ziua nasterii tale pentru Cerul Lui Dumnezeu. Daca Dumnezeu ti-a permis sa scrii despre ea, si Eu iti permit. Adauga acestea pentru toti copiii Mei pe care-i iubesc: paziti-va de tot raul de pe Pamantul vostru. Fiti vigilenti. Evitati toate ispitele lumii voastre, chiar si pe cea mai mica. Respingeti toate dorintele voastre de lux si poftele. Veti castiga astfel Cerul vostru. Iubiti, iubiti si rugati-va cu Iubire. Preamariti-L pe Dumnezeu prin toate faptele voastre si anuntati venirea Noastra caci Dumnezeu, care va iubeste, vrea sa va viziteze inainte chiar ca totul sa se sfarseasca, inainte chiar sa veniti aici in Cer, in ultimul vostru Lacas, Imparatia Dumnezeului Slavei, Lacasul Preasfintei Treimi, cu Mama voastra care va iubeste cu duiosie.
   Adio, copila, voi reveni in curand. Amin.
   Preasfanta Treime si MARIA plina de Glorie. (09.07.2001)

   ISUS: "Datorita Sfintei Mele Mame voi ati vazut, in Sfanta Mea Inviere, propria voastra Inviere. Noi suntem uniti vesnic in Comuniunea Sfintilor. Dumnezeu va da Cuvantul Sau. Nu exista moarte adevarata daca pastrati in voi Spiritul Sfant. Prindeti Blandul Porumbel al Sperantei si paziti in voi Cuvantul Meu. "Daca va pazi cineva Cuvantul Meu, nu va vedea moartea in veci" (Ioan 8,51)."  (19.07.2001)

   ISUS: "Inca de aici de jos, fara sa paraseasca Pamantul, sufletele se inalta spre Dumnezeu, chemate de Tatal care vede totul, ele progreseaza in inaltarea lor. Si aceasta potrivit gradului de iubire pe care sunteti pe cale s-o dobanditi, incetul cu incetul, gratie indeplinirii lucrarilor voastre in Credinta in Dumnezeu. Si astfel, la nasterea voastra pentru Cer, ingerii va vor intampina in inaltimile Fericitilor.
   Inaltarea voastra incepe de aici de jos. Fiti buni si caritabili cu fratii vostri. Iubiti-L pe Dumnezeu mai presus de toate.
   Mama voastra draga a depus in fiecare dintre copiii Sai aceasta samanta minunata data de Spiritul Sfant si care locuieste in Inima Sa Indurerata si Neprihanita. Fericita Fecioara MARIA continua sa-si exercite Triumful Sau in toate sufletele care nu inceteaza sa progreseze, ocrotite de grija materena a Mamei Duiosiei."  (23.08.2001)

   ISUS: "Copila Mea, Cerul se populeaza in prezent de toti acesti martiri care se numara cu miile. Ei se inalta la Tatal care isi deschide bratele pentru a-i acoperi cu Sfanta Sa Milostivire. Cand toate ranile lumii se deschid, sangele curge in valuri. Eu nu vreau acest oribil holocaust. Macelarii sunt la lucru si amesteca sangele tapilor cu cel al mieilor. Mania Lui Dumnezeu nu se poate potoli cand sunt ucise creaturile Sale si cand pamantul este inundat de sangele tuturor martirilor Sai. Focul acestei uri este pe cale sa castige din ce in ce mai mult teren. Violenta devine generala in toate tarile si ia forme din ce in ce mai hidoase. Batranetea si-a pierdut intelepciunea, si copilul nevinovatia. Femeia s-a debarasat de toate virtutile sale iar barbatul isi calca in picioare onoarea.
   Este legea celui mai tare, a fatarnicului, a celui cu vorba mieroasa. Ce poate face un drept in fata acestor nedreptati sprijinite pe legi promulgate de guverne care nu inceteaza niciodata sa evolueze in perfidia conducatorilor lor. Lupii nu se mananca intre ei.
   Dar dreptii Ma cheama iar Eu aud tanguirile lor.
   < Doamne, ce putem face pentru ca Tu sa vii mai repede sa ne salvezi? Sa-i salvezi pe toti nevinovatii? >
   Va cer sa va rugati pentru toti fratii vostri in nenorocire, sa va rugati sufletelor din Purgatoriu, Sfintilor, si Ingerilor Domnului, sa va rugati mai ales Preasfintei Fecioare, Mama Lui Dumnezeu, ca sa fie primite toate aceste suflete care pleaca de pe Pamant, ca sa fie mangaiate, calauzite, iertate, pentru a fi primite in Casa Tatalui lor din Ceruri. Rugati-va mult. Iubiti mult. Iertati-va unii pe altii. Iubiti-L pe Dumnezeu mai presus de orice."   (01.09.2001)

   ISUS: "Copila Mea, linisteste-te. Totul este AICI, pentru ca Eu te-am chemat AICI, si nici un loc nu poate avea ceea ce am rezervat Eu pentru tine AICI. Cerul este un loc de delicii unde sfintii ingeri vad Sfanta Mea Fata. Vrei sa-l auzi pe unul dintre ei? Asculta-l:

   "Eu sunt Ingerul Blandetii Eterne, si Dumnezeu ma trimite sa te linistesc. Fii fericita, fii binecuvantata ca ai fost aleasa in Planul Lui Dumnezeu. Caci Dumnezeu, care-si pleaca ochii asupra unui copil de pe pamant, se plaseaza chiar la inaltimea ta ca sa te priveasca. Multumeste-i Lui Dumnezeu care a facut din tine mesagera Sa. Poate fi refuzata Alegerea Domnului?
   Uita lucrurile pamantesti, toate cele care au fost bucuria ta. Astazi, cele pe care le vei trai impreuna cu toti fratii tai in Dumnezeu, au o savoare pe care nici un fel de mancare, preparata de cel mai mare bucatar, nu o poate egala. Acest fel este pregatit de Dumnezeu Insusi. Parfumul Sau agreabil le depasaste pe toate cele de pe Pamant. Cat despre frumusetea Sa, puteti oare sa v-o imaginati cu spiritul omenesc? Stii ce va pregateste Dumnezeu?
   Festinul regal cu Fiul  Sau Preaiubit: Nunta Mielului cu toti alesii Sai de pe Pamant si din Cer.
   Stii tu, copila a Lui Dumnezeu, ca nimeni pe Pamant nu poate concepe cum va fi armonia Iubirii si a Bucuriei? Noi, Ingerii Lui Dumnezeu, vom fi slujitorii vostri. Dar, dupa exemplul  sfantului care v-a chemat, sa deveniti sfinti si voi, in toata comportarea voastra, dupa cum este scris: "veti fi sfinti, pentru ca Eu sunt Sfant.( 1 Petru 1,15-16)
   Da, uita casa tatalui tau, uita proiectele de pe Pamant, uita ceea ce a fost bucuria si speranta ta traind langa ai tai: astazi Cerul se deschide in fata voastra! Cine este mai bogat? Cel care-si zornaie monedele de aur in mainile sale, sau cel care-i da mana Stapanului Universului?
   Invata sa cunosti adevarata durere, aceea de a-L pierde pe Dumnezeul tau pentru totdeauna, in comparatie cu durerera unei despartiri temporare de toti ai tai. Vezi tu, mica Floare din gradina Stapanului Nostru, fii frumos mirositoare, dulce, ascunsa ca violeta. Dumnezeu te-a ales astfel. Fii binecuvantata pentru totdeauna. Cerul este cu tine.
  Ti-a vorbit Ingerul Blandetii Eterne."    (14.10.2001)

   ISUS: "Atunci cand am creat omul, Eu i-am dat o vointa personala, deci libera. Din cauza neascultarii sale, detasandu-se se Mine, el a incetat sa comunice cu Creatorul sau si nu mai putea sa intre in Sfanta Mea Vointa. Libertatea sa a facut din el un sclav, nedemn sa traiasca langa Stapanul sau: atunci el a ratacit prin lume in cautarea fericirii sale pierdute pe care n-a regasit-o niciodata. Omul de astazi este inca in cautarea fericirii sale. Daca unele dintre creaturile Mele au pornit la drum in cautarea unui refugiu sigur unde, pentru a evita o cadere asemanatoare, au gasit un adapost plin de Iubire si de duiosie, patrunzand in acesta, ele si-au asezat vointa in Sfanta Mea Vointa. Dumnezeu le-a dat marea Sa Milostivire, facand din fiecare aleasa Inimii Sale divine. Dar sunt mult mai numeroase si mai putin docile oile care-L resping inca pe  Bunul Pastor; ele-si urmeaza propria lor vointa si Ma ignora.
   Istoria lumii a inceput cu Stapanul Istoriei.
   Daca marea poveste a creatiei se intinde pe parcurul a secole si secole, Dumnezeu, in nesfarsita Sa rabdare, El, Alfa si Omega, il mai asteapta inca pe acest om evoluat, de o inteligenta superioara tuturor generatiilor trecute, si care are insolenta de a-L sfida pe Dumnezeul sau plasandu-se inaintea Lui, fara a-si admite statutul de creatura: el il renega pe Creatorul sau.
   Omule!  Eu Sunt Cel ce Este.
   Te astept dintotdeuna. Tu nu poti exista in afara creatiei Mele. Alfa te-a creat in El si faci parte din istoria Sa. Eu le spun tuturor oamenilor din epoca voastra ca este timpul sa paraseasca randurile spectatorilor si sa urce pe scena pe care se joaca ultimul act al acestei piese. Este opera Lui Dumnezeu cu copilul Sau. Aceasta opera este a voastra. Este timpul vostru care trebuie sa se sfarseasca in curand.
   Unii au luat deja loc: publicul se uneste in mod liber cu actorii. Adevarata Viata in Dumnezeu isi va juca pe Pamant ultimul sau act in Vointa Divina a Tatalui Creatiei universale. Asteptarea a fost lunga. Eu doream cu ardoare schimbarea voastra si ca, intorcandu-va liber spre Mine, Dumnezeul vostru, sa patrundeti in Adevarul Meu si sa participati la el din toata inima voastra la omega propriei voastre Istorii de Iubire cu Dumnezeu.
   Dar paginile Istoriei Lumii, deja foarte numeroase, s-au derulat una dupa alta in decursul acestor numeroase secole, fara sa traiasca pe acest Pamant unirea completa a creaturilor Mele cu Stapanul Istoriei. Ba dimpotriva. Vad ca inteligenta voastra a facut din voi sefi care... adora idoli si uneori va luati chiar voi drept dumnezei.
   Ati cautat puterea in false valori; Banul si Puterea v-au condus in aceste vremuri prezente, fara baza, nici fundamente. Eu am sa va opresc in curand caci, daca n-as intrerupe aceasta lansare, n-ar mai exista nimic pe acest pamant, totul s-ar prabusi.
   Puterea voastra de dominatie s-a ridicat mai sus decat Muntele Sfant al Lui Dumnezeu, si ati vrut sa simbolizati asta prin inaltimi excesive, caci bogatia locuieste intotdeauna intr-un castel, iar acest castel are multe turnuri care domina lumea. Fiecare dintre ele este o putere mondiala.
   Nu, Eu n-am distrus nimic!
   Voi ati creat confuzia si dizlocarea valorilor terestre, facand sa se nasca o ura insuportabila intre natiuni sarace si natiuni bogate care au nutrit intotdeauna in ele pofta de a se masura prin violenta armelor si prabusirea monedelor pana la ruina. Nu putea iesi NIMIC bun din aceste tari dezbinate, nici o comunicare nu putea aduce Pacea, ele se hranesc cu ura celui Rau.
   Nu, Eu n-am dorit acest razboi inutil.
   Pamantul Meu este si Imparatia Mea si nu-l vreau dezbinat. Eu vin sa-l unesc, sa-l pacific,  nu pentru a-l distruge.
   Eu vin sa fac Unitatea prin Crucea Mea si Flamura Mea impodobita cu cele doua Sfinte Inimi Unite. Mama voastra plange pentru toti copiii Ei dezbinati.
   Eu voi face, de asemenea, sa cada toate frontierele. Cerul si Pamantul vor fi unite. Sfintii Mei Ingeri vor fi ocrotitorii vostri. Ei sufera din cauza meschinariilor voastre, caci Dumnezeu i-a creat pe toti oamenii egali.
   Ma adresez tie, om al celui Rau: esti mandru ca ai realizat o asemenea bravura! Intr-adevar, nici un om inainte de tine nu s-a glorificat cu ceea ce moartea voluntara a unora dintre ai tai a indeplinit pentru a te ridica la rangul de "sfant martir". Ai semanant moartea intr-o tara pe care o pofteai, iar aceasta natiune poarta un doliu care te va face sa traiesti cu frica pana la sfarsitul zilelor tale.
   Ce decadere in toate inimile, si pentru aceasta natiune, si pentru poporul tau!
   Dumnezeu iti asteapta cainta fara de care nu te poate ierta.
   Eu i-am primit pe toti copiii Mei martiri in Cerul Meu de Glorie. Am dorit sa-i iau imediat in Imparatia Mea Cereasca, acolo unde nu exista nici manie, nici invidie, nici dorinta de razbunare. Ei i-au iertat pe calaii lor si le adreseaza, tuturor alor lor, un Mesaj de Iubire si de Pace:
   "Iubiti-va unii pe altii asa cum va iubeste Dumnezeu. Iertati-i, ei nu stiu ca Dumnezeu este Unic si Adevarat, ca El este Tatal,  El este Viata, Adevar si Cale de iertare vesnica. Noi va iubim, stergeti-va lacrimile."
   
   Eu va cer tuturor acelora care veti citi acest mesaj sa va rugati foarte puternic si sa-i iertati pe dusmanii vostri. Cei pe care-i iubiti v-o cer din inaltul Cerului, pentru salvarea tuturor sufletelor Lui Dumnezeu.
   Stiti ca turlele cele mai adanci si cele mai amenintate, se afla in subsolul marilor. Ele contin aurul negru, inchid in ele cea mai mare bogatie din lume; este motorul intregii planete, dar si capitalul cel mai ravnit. Dupa padurile in flacari, dupa vulcanii care scuipa focul din adancul Pamantului, rugati-va pentru ca marile sa nu arunce focul din toate aceste turle, mult mai adanci decat cele ce s-au transformat in scrum pe pamant.
   Atunci cand omul va vedea pamantul deschizandu-se sub efectul focului si al apei, sa nu se gandeasca sa-si reconstruiasca casa si sa cultive pamantul, caci el va fi murdarit. Incetati sa va mai faceti socoteli si rugati-va Dumnezeului vostru Iubitor si Milostiv.
   Eu sunt Alfa si Omega. Voi traiti in Mine. La cine veti merge?
   Priviti Crucea Mea unde Eu va astept cu bratele larg deschise. Veniti sa va refugiati la Inima Mea Sfanta. Eu sunt Stapanul Istoriei si vin sa traiesc impreuna cu voi aceste Timpuri din urma si sa deschid Poarta Imparatiei Mele de Iubire si de Pace.
   Veniti la Mine. Eu sunt Poarta. S-o deschidem impreuna pentru a trece pe tarmul bun. ISUS al vostru iubitor.

   Aceasta carte pe care o scrii ("Martori ai Crucii") este o Opera a Lui Dumnezeu. Nimeni nu are dreptul sa adauge acestei carti istoria sa. Caci istoria acestei lumi va lua sfarsit in curand si va reveni cu Dumnezeul sau sa traiasca o noua viata intr-o Lume mai buna in care omul, unit cu Dumnezeu, va fi copilul Sau ascultator care-L va numi "TATA". Iar ISUS va cheama sa va uniti si sa va rugati pentru aceasta schimbare universala unde orice om va trebui sa se recunoasca frate cu aproapele sau.
   Niciodata lumea nu va fi fost atat de frumoasa si atat de placut de a trai in ea.
   Caci Dumnezeu binecuvinteaza sufletele care vor fi vii, AICI, pe acest Pamant complet purificat si total hranitor; iar Spiritul Sfant va va aduce toata Bucuria Cerului, caci Divina Mama ii va legana la Inima Sa Neprihanita pe toti copiii Ei deveniti sfinti prin Sfintenia Lui Dumnezeu intreit Sfant: Tata, Fiu si Spirit Sfant.
   Copila Mea, Eu iti cer sa mai astepti putin inainte de a scrie cuvantul SFARSIT; vei vedea, mai lipseste foarte putin.
   Te binecuvantez. Cerul si Pamantul sunt pline de Gloria Mea. Amin. Dumnezeul Vesnic."
                                                                                                    (19.10.2001)

                                  Sursa: JNSR " Martori ai Crucii - Faptele Apostolilor"
                                                                                      volumul 4, partea a 2-a




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.