miercuri, 9 noiembrie 2016

ROZARIUL - Psaltirea Fecioarei Maria

   
   Sfanta Fecioara ne invita sa ne rugam Rozariul: Ea poarta, in numeroasele Sale aparitii, siragul Rozariului, pentru a ne incuraja sa-l recitam si sa-l purtam constant asupra noastra; in special in aparitiile Sale de la Lourdes si de la Fatima. Iata cateva aparitii in care Ea ne cere sa ne rugam Rozariul:

   "Aceasta rugaciune este pentru tine o arma contra dusmanilor nevazuti, este semnul iubirii Mele pentru crestini." (In 1213, mesaj al Sfintei Fecioare dat sfantului Dominic)

   "Trebuie sa-i obisnuim pe copii sa recite Rozariul". (In 1535, mesaj al Sfintei Fecioare dat Angelei, fondatoarea Ordinului Ursulinelor)
  


   Rue du Bac

   Cand Fecioara i-a aparut sfintei Ecaterina Laboure,  Ea a intrebat-o: "unde este rozariul tau?" si a insistat ca sa recite Rozariul in fiecare zi. (1830, Paris)   
   Lourdes

   Intr-una din aparitiile Sale la grota de la Lourdes, Fecioara i-a cerut Bernadettei Soubirous sa se roage Rozariul, mai ales impreuna cu multimea care era prezenta si, cand Bernadetta se ruga Rozariul la grota, Fecioara o acompania, apoi un suras se schita pe chipul Sau atunci cand Bernadetta recita "Bucura-Te, Marie".
   Sfanta Fecioara tinea in mainile impreunate un sirag de trandafiri care se intindea pana la picioarele Sale. (1850, Lourdes)

  




                                                                       Fatima

   In timpul celei de-a doua aparitii a Sa la Fatima, in Portugalia,  Fecioara le-a cerut celor trei copii sa se roage Rozariul cu fervoare si a adaugat, dupa fiecare "Slava Tatalui" urmatoarea rugaciune:
   "O, Isuse, iarta-ne pacatele, fereste-ne de focul  iadului, si du in Cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de mila Ta." (3 iunie 1917, Fatima)
  
  "Recitati Rozariul, pentru ca razboaiele sa ia sfarsit in lume; numai mijlocirea Mea poate obtine acest har pentru cei vii." (13 iulie 1917, Fatima)

   "Eu sunt Regina Rozariului, rugati-va Rozariul in fiecare zi... Oamenii trebuie sa se impace si sa ceara iertare pentru pacatele lor, sa inceteze sa-L ofenseze pe Isus Cristos, Domnul  nostru, caci  raul a depasit limitele." (13 octombrie 1917, Fatima)


    Medjugorje

   "Toate rugaciunile pe care le recitati seara acasa, dedicati-le convertirii pacatosilor, pentru ca lumea este cufundata intr-o mare greseala. Recitati Rozariul in fiecare seara. (8 octombrie 1984, cerere adresata membrilor parohiei din Medjugorje)

   "Rozariul nu este un ornament pentru casa, cum va limitati sa-l utilizati adesea. Cu Rozariul veti invinge toate dificultatile pe care Satana vrea sa le impuna Bisericii. Preoti, rugati-va Rozariul!" (25 iunie 1985, Medjugorje))

   "Credinciosii sa mediteze in fiecare zi la viata Lui Isus (prin Misterele Rozariului), Rugandu-se Rozariul." (1985, Medjugorje)

   "Toate rugaciunile voastre ma impresioneaza mult, mai ales Rozariul vostru zilnic." (1987, Medjugorje)

   "As vrea ca in aceste zile lumea sa se roage alaturi de Mine cat mai mult posibil. Oamenii sa posteasca sever vinerea. In sfarsit, ca toti sa se roage in fiecare zi cel putin un Rozariu." (14 august 1984, Medjugorje)

   "Sa aveti iubirea Lui Dumnezeu intotdeauna in voi, pentru ca, fara aceasta iubire, nu puteti sa va convertiti in intregime. Rozariul sa fie in mainile voastre in amintirea Lui Isus." (1 iunie, 1985)

   "Va rog sa-i chemati pe toti preotii la rugaciunea Rozariului. Prin Rozariu veti invinge toate nenorocirile pe care Satana vrea sa le cauzeze Bisericii. Rugati-va Rozariul voi, toti preotii. Consacrati timp Rozariului." (25 iunie 1985, medjugorje)

  "Dragi copii, astazi va invit sa incepeti lupta contra Satanei prin rugaciune. Satana vrea sa actioneze mai mult acum, cand voi sunteti constienti de activitatea lui. Dragi copii, luati echipamentul de lupta si fiti victoriosi, cu Rozariul in mana. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea Mea." (8 august 1985, Medjugorje)

   "Dragi copii, si astazi as vrea sa va chem la rugaciune si la abandonarea totala in mainile Lui Dumnezeu. Sa stiti ca Eu va iubesc, si din iubire vin aici pentru a va arata calea pacii si a mantuirii sufletelor voastre. Vreau ca voi sa Ma ascultati si sa nu-i permiteti Satanei sa va seduca. Dragi copii, Satana este destul de puternic, si de aceea caut Eu rugaciunile voastre pentru ca voi sa le prezentati pentru cei care sunt sub influenta lui, pentru ca ei sa se salveze. Dati marturie prin viata voastra. Sacrificati-va vietile pentru mantuirea lumii! Eu sunt cu voi si va multumesc. In Cer, veti primi de la Tatal rasplata pe care v-a fagaduit-o. De aceea, copilasilor, nu va temeti. Daca voi va rugati, Satana nu va poate face nici un rau, caci voi sunteti copiii Lui Dumnezeu, iar Eu veghez asupra voastra. Rugati-va! Siragul Rozariului sa fie mereu in mainile voastre semnul pentru Satana ca voi imi apartineti. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea Mea." (25 februarie 1988, Medjugorje)

   "Eu sunt cu voi de noua ani, si de noua ani vreau sa va spun ca Dumnezeu, Tatal vostru, este unicul Drum, unicul Adevar si adevarata Viata. Doresc sa va arat calea spre viata vesnica. Doresc sa fiu legatura voastra pentru o credinta profunda. Luati-va Rozariul si adunati-va copiii, familia voastra, alaturi de voi. Aceasta este calea pentru a ajunge la mantuire. Dati exemplu bun copiilor vostri; dati exemplu bun celor care nu cred. (...) Vin sa va cer ajutorul: uniti-va cu Mine ca sa va rugati pentru aceia care nu cred. Ma ajutati foarte putin. Aveti foarte putina caritate si iubire pentru apropiatii vostri; iar Dumnezeu v-a daruit iubirea, El v-a aratat cum trebuie sa-i iertati pe ceilalti si sa-i iubiti. Pentru acest motiv, impacati-va si purificati-va sufletele. Luati-va siragul Rozariului si recitati-l. Acceptati cu rabdare toate suferintele voastre. Amintit-va ca Isus a suferit cu rabdare pentru voi. Lasati-Ma sa fiu Mama voastra, legatura voastra cu Dumnezeu si cu viata vesnica. Nu le impuneti credinta voastra necredinciosilor. Aratati-le-o prin exemplul vostru si rugati-va pentru ei. Copiii Mei, rugati-va! (2 februarie 1990, Medjugorje)

   "Dragi copii (...) Dumnezeu M-a trimis printre voi ca sa va ajut. Daca doriti cu adevarat, luati in mana Rozariul! Un simplu Rozariu poate face minuni in lume si in vietile voastre." (25 ianuarie 1991, Medjugorje)


 
    La Akita, in Japonia, Preasfanta Fecioara Maria reaminteste lumii urgenta convertirii... caci este sub amenintarea cu pedeapsa pieirii...
    Mons. Jean Ito Shojiro, episcop de Niigata, dieceza unde s-au petrecut faptele, dupa o indelungata si minutioasa ancheta, a declarat, la 22 aprilie 1984, ca nu se mai poate nega caracterul supranatural al faptelor si al mesajului Sfintei Fecioare:
" Singura arma care va ramane va fi Rozariul si semnul lasat de Fiul. In fiecare zi recitati rugaciunea Rozariului, pentru papa, episcopi si preoti." (13 octombrie 1973, Akita, Japonia)


                

                  sursa: revista "Chretiens Magazine, nr.223, ("Regina Pacis", nr.225) 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.