duminică, 28 iulie 2013

Consfintirea lumii la cele doua Inimi Unite - ceruta de ISUS si MARIA, la Kerizinen

   (Despre aparitiile de la Kerizinen si vizionara Jeanne-Louise Ramonet, mai puteti citi in postarile: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/07/sfanta-fecioara-preasfantului-rozariu.html
                 http://dinimaginatie.blogspot.ro/2014/03/sfanta-fecioara-de-la-kerizinen.html)


La Kerizinen, in 2 februarie 1944,  Fecioara Maria ne-a cerut sa ne rugam pentru venirea Imparatiei Lui Isus asupra omenirii, astfel:
"O, Isuse, ma daruiesc Tie prin Inima Indurerata si Neprihanita a Mariei, pentru a fi mangaierea Sfintei Tale Inimi, pentru totdeauna.
    Inima  Sfanta a Lui Isus, vina Imparatia Ta prin Inima Indurerata si Neprihanita a Mariei".

   La 5 mai 1955, Maria a anuntat ca:
"se vor inalta doua tronuri glorioase, cel al Sfintei Inimi a Lui Isus si cel al Inimii Mele Neprihanite. Si astfel Numele Lui Dumnezeu va fi glorificat de tot pamantul. Caci, cu cat va fi lumea mai ostila supranaturalului, cu atat mai minunate si mai extraordinare vor fi faptele care vor reduce la tacere aceasta negare a supranaturalului."

   Fecioara Maria a semanat seminte de Iubire, la 12 mai 1955: 
   "Cere rectorului tau sa infiinteze in parohia sa aceasta Asociatie a Copiilor Mariei, despre care ti-am vorbit. Sa arunce cu incredere aceasta mica samanta. Eu o voi face roditoare caci va fi opera Iubirii Mele. Aceste asociatii sa se oblige sa recite zilnic Rozariul recitat; deviza lor va fi: TOTUL PENTRU ISUS PRIN MARIA; scopul lor: sa consoleze Sfanta Inima a Lui Isus prin Inima Mea Indurerata si Neprihanita, practicand mai ales cele trei mari virtuti: UMILINTA, BLANDETEA SI MILOSTIVIREA.
    Dumnezeu, foarte adesea, lumineaza cu luminile Sale pe cei mai inabili, pentru a-i face capabili de lucruri mari. Eu voi raspandi numeroase haruri asupra acestei Opere, asupra acelora care vor lucra pentru a o infiinta, pentru a o face cunoscuta." (Aceasta asociatie mariana feminina a inceput cu Jeanne-Louise, in 1977 si de atunci a grupat o mie de persoane)
 "Ah! Cat va fi de frumoasa coroana acelora care vor fi voit sa consoleze Inima Fiului Meu. Aceste asociatii vor fi binecuvantatele Inimii Mele. Le vad, le cunosc,  vor veni in mare numar, vor fi atat de numeroase incat voi cere sa se fondeze o Congregatie de calugarite ale Inimii Mele Indurerate si Neprihanite. Aceasta Congregatie pe care o doresc va avea unele analogii cu Patimirea Fiului Meu, dar va fi un mare pas inainte pentru devotiunea la Inima Mea Indurerata, caci aceste suflete vor fi atasate de venerarea, printr-un cult special,  a Inimii Mele Indurerate, titlu pe care il vrea pentru Mine Fiul Meu si pe care Eu l-am dobandit participand la Patimirea Sa si cooperand astfel la opera Mantuirii voastre. Caci, prin Inima Mea Indurerata si Neprihanita, se va intinde in lume Imparatia Sfintei Inimi, care este cea a Dreptatii si a Iubirii. Prin cele doua Inimi ale Noastre Unite in totul, strapunse de aceleasi rani incontinuu martirizate de ingratitudinea oamenilor, se va infaptui salvarea popoarelor, iar Biserica se va ridica puternica, unita, triumfatoare, si cat de mare va fi atunci splendoarea si unitatea Bisericii Lui Cristos."

   La 1  octombrie 1955, Fecioara Maria declara:
   "Dar pentru a salva aceste natiuni fara baza, aceste popoare in deruta, Eu cer ca lumea sa fie consfintita din nou, dar de aceasta data la cele doua Inimi Unite ale Noastre. (la 12 iunie 1899, Leon XIII a consfintit neamul omenesc la Sfanta Inima a Lui Isus. La 31 octombrie 1942, Pius XII a consfintit lumea la Inima Neprihanita a Mariei.) Da!, familiile voastre, natiunile voastre, lumea intreaga sa fie consfintite Inimii Sfinte si Milostive a Lui Isus si Inimii Mele Indurerate si Neprihanite: celor doua Inimi Unite in Spiritul Sfant."
   "Aceasta consfintire, de o iubire ispasitoare, va transforma ranile Inimilor Noastre in izvoare de viata si Ne va permite sa revenim ca invingatori pe acest pamant bulversat, sa potolim furtuna si sa-i imprastiem, cu un gest suveran, pe acesti numerosi apostati care, cu o furie infernala, cauta sa distruga credinta voastra si sa faca sa dispara tot ceea ce este a Lui Dumnezeu."
   "Aceasta consfintire va fi vocea armonioasa care va umple universul cu un cuvant de invincibila speranta pentru toti, dar de oribila spaima pentru satan si supusii sai, caci va pune capat domniei nelegiuirii, iar lumea, iremediabil sortita ruinei, va fi salvata."
   "Da, lumea va fi salvata de cele doua Inimi Unite ale Noastre, caci aceste doua Inimi legate in aceleasi suferinte, vor triumfa intr-o aceeasi regalitate. Dar aceasta regalitate nu va fi universal realizata decat daca este mai intai interioara, in inimile voastre. Caci inlauntrul vostru, in acest sanctuar secret al sufletelor voastre, noi tinem sa pune baza regalitatii Noastre Divine, care va fi de Milostivire, de Lumina si de iubire si va aduce pamantului o briza cereasca de pace inefabila."

Jeanne-Louise a precizat ca dupa ce Sfanta Fecioara a terminat de vorbit, la dreapta sa a aparut Domnul nostru Isus; amandoi, cu un acelasi gest,  si-au deschis mantiile si au lasat sa apara Inimile Lor, care erau acoperite de rani, unele care sangerau si altele cicatrizate. Inimile Lor au fost imediat legate prin aceeasi sabie si aceleasi raze luminoase. Insa era o raza rosie si una alba care porneau din Inima Domnului nostru, dar nu atingeau Inima Sfintei Fecioare.
    La 10 decembrie 1955, Jeanne-Louise a intrebat: 
   "Ce inseamna aceste doua raze, rosie si alba, care pornesc din Inima Domnului nostru?"
   Raspunsul Sfintei Fecioare este urmatorul:
   "Aceste raze, alba si rosie,  reprezinta Apa si Sangele  care au tasnit din Inima Fiului Meu atunci cand a fost deschisa pe Cruce. Albul simbolizeaza Apa care purifica sufletul, iar rosu, Sangele care este viata sufletului. Aveti merite infinite daca meditati sau invocati aceasta Apa si acest Sange care au tasnit ca un izvor de Milostivire pentru voi toti, din Inima Divinului vostru Mantuitor. Fiul Meu si cu Mine, printr-o delicatete inefabila, binevoim sa aratam Inimile Noastre inconjurate de spini, acoperite de rani care simbolizeaza pacatele lumii."
   "Iti cer, asadar, sa te rogi mult pentru ca toti, da, toti fiii Nostri sa raspunda cu generozitate chemarilor Noastre si sa inteleaga, in sfarsit,  ca traiesc in plin supranatural. Sa vina cu incredere sa bea de la izvorul Inimilor Noastre; caci devotiunea la Inimile Noastre va  fi pentru ei o mare lumina, um mijloc excelent pentru a extinde, prin Mine,  Imparatia Lui Cristos care nu vrea sa pedepseasca omenirea, ci sa o vindece si sa o stranga la Inima Sa Milostiva."

   La 1 iunie 1956, Cristos i-a spus Jeannei-Loise:
   "Cuibariti-va, deci, la Inima Indurerata si Neprihanita a Mamei Mele: Ea este arcul de bolta care duce la Inima Mea Milostiva. Inima Mea nu poate sa domneasca, nici sa triumfe fara cea a Mamei Mele, caci Ea este Regina asa cum Eu sunt Rege. La fel ca Ea, si cu insistenta,  Eu cer ca lumea sa fie consfintita celor doua Inimi ale Noastre, unite in Spiritul Sfant. Astfel consfintita, ea va scapa de ruina si se va bucura de binecuvantarile divine, caci aceasta consfintire va fi marele suflu al Iubirii Noastre Milostive care va trece pentru a recrea totul,  pentru a linisti totul. Caci lumea trebuie salvata nu prin violenta, ci prin Spiritul Sfant si cele doua Inimi ale Noastre."
   Sa ne amintim ca, dupa Ridicarea Sfintei Fecioare la Cer,  Isus a consacrat-O Regina a Universului. Este ceea ce meditam in al 5-lea mister de Slava al Rozariului. Apocalipsul 12,17 ne spune: " Dragonul (satana) s-a infuriat pe Femeie (Fecioara Maria) si a plecat sa faca razboi cu urmasii descendentei Ei, aceia care tin poruncile Lui Dumnezeu si au marturia Lui Isus". Nu este oare ceea ce traim noi deja, de un timp?

   La 12 ianuarie 1957, Fecioara Maria a spus:
   "Lumea va cunoaste o redresare, iar Biserica un triumf, prin Imparatia Inimii Lui Isus si a Inimii Mele Neprihanite unita in totul cu cea a Fiului Meu. Ceea ce spun, am facut cunoscut multor suflete, pentru ca toti sa fie avertizati ca ora Lui Dumnezeu vine."

   Devotiunea le cele doua Inimi Unite este remediul dat lumii in aceste timpuri din urma


    La16 februarie 1957, Fecioara Maria a continuat:
"Acest triumf al dublei Imparatii a Inimilor noastre inseparabil unite in Spiritul Sfant, va fi marele si dulcele eveniment care va urma acestor pedepse care vor purifica lumea. Dar, pentru a dori si a chema aceasta dubla Imparatie de Iubire, este necesar sa se imprime imaginea celor doua Inimi ale Noastre unite si legate intre ele. Adevaratii apostoli fiind prea putin numerosi, este necesar un remediu divin, in aceste timpuri de senzualitate si de ura contra Lui Dumnezeu si Bisericii. Acest remediu este devotiunea la Inimile Noastre Unite, care va fi zalogul Milostivirii pe care Noi o vom da lumii in aceste timpuri din urma. Sufletele care vor contempla imaginea Inimilor Noastre, vor participa la suferintele noastre si vor simti nevoia sa iubeasca si sa ispaseasca, vor obtine salvarea multor suflete, vor fi intarite in credinta, gata sa o apere si sa depaseasca dificultatile interioare si exterioare. In plus, cu ajutorul Meu, vor avea o moarte senina sub blanda privire a Divinului Meu Fiu."

   La 24 mai 1958, Fecioara Maria a declarat:
   "Toate relele care va coplesesc nu sunt decat mijloace de presiune pentru a va face sa va intoarceti la Dumnezeu si, de asemenea, pentru a obtine consfintirea atat de asteptata, atat de dorita de cele doua Inimi ale Noastre Unite si legate intre ele.
   Da, consfintirea lumii la Inima Sfanta si Milostiva a Lui Isus si la Inima Mea Indurerata si Neprihanita, la cele doua Inimi ale Noastre Unite in Spiritul Sfant: pentru a grabi Imparatia de Iubire a celor doua Inimi ale Noastre, Eu Insist, potrivit dorintelor Fiului Meu, ca lumea sa  fie consfintita la cele doua Inimi ale Noastre unite si ranite. Aceasta consfintire va fi ca un balsam pe ranile lumii si o lumina care va imprastia tot intunericul care o invaluie, si o va ajuta sa iasa din  mlastina in care s-a adancit."

   La 26 aprilie 1961, Cristos a spus: 
   "Eu sunt Isus, cu Inima ranita, dar cat se poate de Milostiva. Vin sa-i caut si sa-i salvez pe cei care pier. Credeti in Iubirea Mea si nu va temeti de nimic, ci veniti la Inima Mea prin Inima Mamei Mele. Eu nu aveam nevoie de Mama Mea pentru a Ma prezenta ca Salvator. Ca Dumnezeu, aveam mii de alte cai pentru a ajunge la oameni. Asadar, daca am vrut sa trec prin Sanul Sau unic si incomparabil, este pentru a va da un exemplu si o binefacere. Mama Mea este ca un pod de aur intre omenire si Mine, o Mijlocitoare a sperantei care cunoaste caile Iubirii cele mai intime ale Inimii Mele. Caci asa cum M-a modelat dupa asemanarea cu trasaturile Sale umane, tot astfel, la randul Meu, Eu am modelat sufletul si Inima Sa dupa asemanarea Mea divina."

   La 3 martie 1962, Maria ne-a indemnat sa ne unim cu Fiul Sau, Isus:
   "In aceste ore de incercare si de confuzie, refugiati-va in Inima Sa, care ramane refugiul vostru, salvarea voastra, Iubirea voastra. Si sa credeti ca sfarsitul va fi Imparatia de Iubire a acestei Divine Inimi si a Inimii Mele Neprihanite."

   Consfintirea la cele doua Inimi Unite

   
La 1 octombrie 1955,  Preasfanta Fecioara ne-a spus, la prima aparitie a Inimilor Unite:
   "Timpurile sunt grave. Natiunile si guvernele s-au coalizat contra Lui Dumnezeu si a Lui Cristos (Leon XIII, Enciclica ""Humanus Genus" din 20 aprilie 1884, asupra Francmasoneriei).
   Lumea L-a condamnat la ostracizare pe Acela care este Viata si Pacea. Si astfel, vedem aceasta lume tremurand si despicandu-se ca Muntele Calvarului, intr-o convulsie de agonie,  semn premergator al unei morti sigure si apropiate. Dar pentru a salva aceste natiuni fara baza, aceste popoare in deruta, Eu cer ca lumea sa fie consfintita din nou, dar de data aceasta la cele doua Inimi ale Noastre Unite.
   Da! Familiie voastre, natiunile voastre, lumea intreaga sa fie consfintita, dar in aceeasi consfintire, la Inima Sfanta si Milostiva a Lui Isus si la Inima Mea Indurerata si Neprihanita, cele doua Inimi ale Noastre Unite in Spiritul Sfant."

   Rugaciune de consfintire la Inimile Unite ale Lui Isus si Mariei, spusa la Kerizinen

   Doamne Isuse, Fiule Etern al Dumnezeului Viu,  stim ca Te-ai intrupat in sanul feciorelnic al Mariei si ca ne-ai rascumparat murind pe Cruce pentru noi, sarmani pacatosi.
   Din Sfanta Ta Inima, strapunsa de lancea soldatului, Sfantul Ioan a vazut curgand sange si apa. Din acest izvor inepuizabil se raspandesc, de douazeci de veacuri, asupra omenirii pacatoase, torente de Milostivire.
    Dar Tu ai vrut sa O asociezi strans la aceasta Opera de mantuire pe Preasfanta Ta Mama, Fecioara Maria. Batranul Simeon ii anuntase ca o sabie de durere ii va strapunge sufletul; de atunci, Ea a acceptat, pentru salvarea noastra, Jertfa Ta totala; in picioare langa Cruce, Ea a devenit prin da-ul Sau, Co-Mantuitoarea noastra. In Cer, Ea nu inceteaza sa mijloceasca pentru noi pe langa Tine, si Tu distribui  harurile Tale prin mainile Sale feciorelnice.
   Cele doua Inimi ale Voastre, inseparabil unite in durere si in glorie, sunt odihna celor care va iubesc si refugiul sigur al pacatosilor caiti.
   Noi vrem ca aceste doua Inimi Unite in Spiritul Sfant: Inima Ta Sfanta si Milostiva, o, Isuse, si Inima Ta Indurerata si Neprihanita, o , Marie, sa domneasca de acum asupra caminului nostru.
   O, Isuse, vrem sa luam ca regula a intregii noastre vieti, nu ideile, modele acestei lumi pline de orgoliu si putreda de desfranari, ci Invataturile si Exemplele Tale.
   O, Marie, vrem sa primim din Inima Ta Indurerata si Neprihanita, o supunere plina de iubire fata de Sfanta Vointa a Lui Dumnezeu si o ura neimpacata fata de orice pacat.
   
Jeanne-Louise Ramonet
Inimile Voastre Unite sa indeparteze din caminul nostru orice samanta de discordie, ca noi sa fim, ca primii crestini, "o singura inima si un singur suflet", lucrand potrivit mijloacelor noastre la extinderea Imparatiei Voastre de Adevar si Iubire, prin rugaciune, exemplul unei vieti autentice de caritate si raspandirea Mesajelor Voastre milostive printre oamenii timpului nostru.

   Dati-ne harul sa ne crestem copiii in teama si iubirea fata de Dumnezeu.
   Fara Voi nu putem nimic. Fiti intotdeauna lumina noastra, forta noastra si mangaierea noastra.
   Sfanta Euharistie si meditarea Misterelor Rozariului sa fie hrana noastra zilnica.
   Nu cerem alta rasplata decat sa Va iubim si sa Va facem iubiti tot mai mult, sa impartasim, aici pe pamant, durerile Voastre si  acolo, in Cer, Gloria Voastra.

                  (Asociatia "Les amis de Kerizinen", consfintire scrisa de un preot, cu aprobarea Vicariatului Romei - 14 iunie 1969)

                                                                                            "Regina Pacis" nr.258

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.