joi, 21 februarie 2013

TOATE MESAJELE MARIEI NE PREVIN DESPRE ACELASI PERICOL, DAR LE AUZIM NOI,OARE? (a doua parte)

de Jean-Pierre Jouanneault


prima parte: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/02/toate-mesajele-mariei-ne-previn-despre.html

Mons. Girolamo Grillo aratand statuia
Madonnei la Civitavecchia, care a plans
   S-a intamplat in 2007, intr-un butic de lux din Florida: fenomenul a fost difuzat in direct atat de televiziunile locale cat si nationale, ca Fox News.
   Statuia, o reproducere in marmura dupa Pieta a lui  Michelangelo, a inceput sa planga cu lacrimi care se formau din coltul ochiului Fecioarei. Patronul, M. Roberts a declarat:
   "Am remarcat formarea unei dare fine, gri, pe obrazul sau, care devenea din ce in ce mai intunecata cu trecerea zilelor. Nu era ca o pata, era ceva neobisnuit ca si cum ar fi venit din interior. Putea sa se intample in orice alt loc al statuii, dar de ce tocmai in coltul ochiului? Aceasta ne uimeste!" 
   Pentru ca oamenii au inceput sa vina sa se roage in fata statuii, el a decis sa n-o mai vanda.
   Faptul ca statui ale Fecioarei plang in mod misterios in fata a mii de persoane nu este, in sine,  o noutate. Aproape am putea spune ca in fenomenologia supranaturala este ceva absolut clasic, dar totodata inexplicabil. In fiecare an  sunt raportate in jur de zece cazuri aproape pretutindeni in lume. Numai intre anii 2000-2008, nouazeci de statui ale Fecioarei au varsat lacrimi.
In 1953, in Italia, la Siracusa, o mica statueta (basorelief) de ghips, un cadou de nunta reprezentand-o pe Fecioara, a inceput, brusc, sa verse lacrimi.
Sfanta Fecioara a Lacrimilor
- Siracusa - 
     Siderati, tinerii casatoriti urmareau fenomenul, invartind in toate sensurile statueta agatata deasupra patului lor. Constatand miracolul, si-au chemat vecinii. A sosit imediat o multime de oameni care au inceput sa se perinde prin camera. Dupa cateva zile, un sicilian, convins ca era vorba despre o gluma proasta, a sunat la politie, pentru a readuce calmul in cartier. Cand au sosit carabinierii, au constatat si ei lacrimile care curgeau din ochii Fecioarei. Si n-au mai revenit. Insa, nestiind ce sa faca, deoarece nu se intampla in fiecare zi sa fie chemati ca sa aresteze o Fecioara care plange, au dus-o cu ei la post. Dar, in masina politiei, Fecioara a continuat sa lacrimeze pe timpul celor 45 de minute ale traseului. Lacrimarea nu a incetat decat la comisariat. Nefiind in stare sa ia o decizie, si vazand ca proprietarul era de buna credinta, comisarul, depasit, i-a inapoiat statuia. Revenita in apartamentul proaspetilor soti, Fecioara a reinceput sa planga. Intre timp, informatia se raspandise si sute de oameni care voiau sa vada lacrimile, blocau strada. Atunci, pentru a mentine ordinea publica, politia i-a cerut proprietarului sa expuna statuia pe marginea unei ferestre, pentru ca toata lumea s-o poata vedea, fara busculada. Fecioara a plans astfel timp de 4 zile in sir.
Sanctuarul Sfintei Fecioare a Lacrimilor 
de la Siracusa
   Acest fapt a fost vazut si fotografiat de mii de martori, printre care si preoti, jurnalisti, politisti, etc. La capatul unei minutioase anchete: tehnica, biologica, religioasa, lacrimile Fecioarei au fost, in sfarsit, recunoscute ca un miracol autentic de catre Vatican si plasate intr-un relicvariu. Episcopul de Palermo, Ernesto Ruffini, a declarat la radioul italian, in decembrie 1953: 
   "Pe baza tuturor analizelor, noi am considerat, in unanimitate, ca realitatea faptelor nu poate fi pusa la indoiala." 
   Cat despre Papa Pius XII, el a adaugat: "Noi recunoastem declaratia unanima a conferintei episcopale."
   Cu ocazia celei de a 50-a aniversari a lacrimilor mariane de la Siracusa, in 31 august 2003,  Papa Ioan Paul II si-a exprimat si el uimirea: "Aceste lacrimi sunt atat de misterioase."
   Astazi, sanctuarul Sfanta Fecioara a Lacrimilor a devenit unul dintre cele mai importante centre de pelerinaj din Italia, cu nenumarate cazuri de vindecare, la fel ca la Lourdes.
   In 2003, la Chittagong, oras neinsemnat din Bangladesh, o Fecioara de marmura a inceput sa planga. Fenomenul, vazut de peste 12.000 de persoane, a zguduit atat de mult tara - in proportie de 80% musulmana sunnita -  incat agentia Reuter s-a vazut obligata sa trimita un jurnalist pentru a consemna evenimentul. Relatarea sa a fost preluata de toate cotidienele anglo-saxone. Ca un amanunt, mentionam ca, in Bangladesh, catolicii reprezinta sub 1% din populatie...

   DAR DE CE PLANGE FECIOARA?
Sfanta Fecioara - aparitia de la
La Salette
   De la inceputul secolului XXI, statuile Fecioarei care plang sunt nenumarate. Si nimeni nu a declarat inca sa fi vazut plangand un pitic din gradina sau o statuie a lui Budda. Este un privilegiu rezervat in proportie de 95% (celelalte fiind icoane a Lui Cristos sau ale unor sfinti). Asadar, Ea plange pentru ca viziunea Sa asupra viitorului omenirii ar fi cumplita?
   Sa ne amintim ca, in 1973, la Akita, ea reamintise ca "focul va cadea din cer" si ca "aceasta pedeapsa va fi mai mare decat potopul".
   La La Salette, unde Ea le-a aparut unor copii, tot plangand, a dat un alt avertisment:
   "Anotimpurile vor fi schimbate, pamantul nu va mai da decat roade rele, astrii isi vor pierde miscarile regulate, luna nu va mai reflecta decat o slaba lumina rosiatica; apa si focul vor da Pamantului miscari convulsive si oribile cutremure de pamant care vor face sa fie inghititi munti, orase.
   A venit timpul: Soarele se intuneca, numai credinta va trai. A venit timpul: abisul se deschide. Iata-l pe  regele regilor Intunericului, iata Fiara cu supusii sai, care isi spune salvatorul lumii. El se va inalta cu mandrie in vazduh pentru a merge pana la cer. Va fi inabusit de Sfantul Arhanghel Mihail. Va cadea, iar Pamantul care, de trei zile va fii in evolutii continue, isi va deschide pantecul plin de foc. Atunci, apa si focul vor purifica  Pamantul si vor consuma toate lucrarile mandriei omului... Si totul va fi reinnoit."
Frazele "anotimpurile vor fi schimbate" si "soarele se intuneca", rostite in 1860, marturisesc o viziune exceptionala a Fecioarei asupra viitorului. Astazi, aproape pretutindeni in lume,  locuitorii constata, neputinciosi, cum campii intregi raman neroditoare si cum, recoltele abia obtinute, sunt distruse de insecte. De altfel, decalajul anotimpurilor a destabilizat deja intreg lantul ecologic: nici vegetalele, nici insectele, nici animalele nu se mai regasesc in acesta. In Alaska, intre 1900 si 1970, drumurile inghetate erau practicabile pentru vehicule timp de 225 zile pe an. In 2005, acest numar a scazut la 75 de zile pe an.
Statuia Mariei Rosa Mystica
plangand cu lacrimi de sange
   "Primavara este mai precoce, toamna mai tarzie (...) In 1980, pasarile migratoare soseau prin 25 aprilie si ecloziunea oualor se petrecea spre 3 iunie, chiar in momentul aparitiei omizilor. Natura era bine alcatuita. Dar, dupa 20 de ani de incalzire, omizile se nasc acum cu 15 zile mai devreme. Pasarile au incercat sa-si recupereze intarzierea, dar fara a reusi. Este o problema. Si mai sunt milioane de alte nise ecologice care sunt afectate in acest mod (...) Speciile daunatoare invadatoare au venit sa ocupe nisele ecologice disponibile (...) In Statele Unite avem  coleopterele pinului, care mureau iarna. Dar acum sunt tot mai putine zile de ger si, cum ele nu mai mor, padurile de pin sunt devastate..."
   Penuria mondiala de orez din primavara anului 2008, a fost rezultatul direct al acestui decalaj asupra intregului lant ecologic si alimentar, provocat de incalzire. Adaugati specula, si veti obtine inceputul unor catastrofe in lant, cum remarca si Singarpore Shorz Stories:
   1) Marirea pretului barilului de petrol la peste 100 de dolari a fost un declansator al crizei alimentare, provocand cresterea pretului ingrasamintelor si al transportului.
   2) In Asia de Sud-Est, bolile vegetale si 45 de  zile de frig fara precedent, care au lovit China si Vietnamul in ianuarie si februarie 2008, au compromis recoltele. Inundatiile din Filipine si Vietnam au inrautatit situatia. Pretul orezului a crescut de la 340 la 760 de dolari tona."

   SFANTA FECIOARA DE LA LAUS
Aparitia Sfintei Fecioare la Laus
Biserica-sanctuar de la Laus (stanga, sus)
   Inca din 1705, Fecioara a avertizat-o pe Benedicta Rencurel
   In 1705, Fecioara i-a vorbit unei pastorite, Benedicta Rencurel, din satul Laus in Isere, nu departe de La Salette. Validata mai tarziu de Roma, biserica din acest sat a fost transformata apoi intr-un mare sanctuar dedicat Sfintei Fecioare. Timp de peste 50 de ani, Benedicta I-a transmis Fecioarei rugaciunile, uneori chiar vorbind cu Ea. Astfel, din 1664 pana in 1718, 120.000 de persoane s-au dus acolo in fiecare an pentru a vorbi cu vizionara care nu stia nici sa citeasca, nici sa scrie. Aceasta blanda taranca I-a cerut, deci, intr-o buna zi, Fecioarei, sa fie "ultima locuitoare de pe pamant la Sfarsitul Timpurilor", pentru a alege "din casele parasite, cele mai frumoase mobile pentru a le instala in biserica satului." Cat era de saraca cu duhul!
Astazi, mesajul de la Garabandal nu este inca recunoscut, dar stim ca Padre Pio l-a incurajat. In Franta, episcopii francezi fac totul pentru ca mesajul de la La Salette  sa nu mai fie cunoscut de public. Nu s-a spus, oare, ca ei i-au cerut Papei Ioan Paul II sa nu mearga in pelerinaj la La Salette, caci aceasta ar fi facut prea multa publicitate mesajului? Papa a trebuit sa se multumeasca cu o simpla scrisoare adresata Episcopului locului, in care a declarat ca mesajul continua sa fie valabil pentru secolul XXI!
   Si daca mesajul de la Akita a fost recunoscut de catre Episcopul nipon si de Vatican, ceea ce-i intareste puterea, este el oare, astazi, bine cunoscut de toti catolicii sau, din nefericire, este si el "ingropat"?

   APOCALIPSUL CONFIRMA AVERTISMENTELE MARIEI
   "Cand a desfacut cea de-a saptea pecete, am vazut: s-a facut un mare cutremur si soarele s-a facut negru ca un sac de pasla, iar luna intreaga a devenit ca sangele. Stelele cerului au cazut pe pamant asa cum un smochin isi arunca smochinele verzi cand este scuturat de un vant puternic. Cerul a fost indepartat asa cum se strange sulul cartii si a fost miscat de la locul lui orice munte si insula..." (Ap. 6, 12-14)
Luz Amparo Cuevas
- vizionara de la Escorial -
   "Si am vazut un alt inger ridicandu-se de la Rasarit si avand pecetea Dumnezeului Celui Viu. El a strigat cu glas puternic celor patru ingeri carora le fusese dat sa dauneze pamantului si marii, spunand: < Nu daunati pamantului, nici marii si nici copacilor, pana cand nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru." (Ap. 7, 2-4)
   Sa facem ce ne cere Dumnezeu, ducand o viata cat mai sfanta cu putinta si cat mai daruita Lui Dumnezeu prin mijlocirea Mamei noastre, Fecioara Maria si, deindata ce este posibil, sa-I cerem Lui Dumnezeu harul de a fi marcati pe frunte cu Crucea Domnului. Printre diferitele posibilitati existente se afla  cea promisa de Isus si Maria la Prado Nuevo del Escorial - Spania, loc in care, in fiecare prima sambata din luna, Fecioara-i aparea vizionarei Amparo Cuevas.
  
    ESCORIAL

   In 2010, Fecioara Maria continua sa ne avertizeze
Sfanta Fecioara - aparitia de la
Escorial
   La 6 februarie 2010, prima sambata din luna, la Prado Nuevo del Escorial, Sfanta Fecioara ne-a spus printr-un mesaj privat dat vizionarei Amparo Cuevas:
   "Binecuvantarea de astazi este pentru a-i proteja pe tineri de pecetea satanei. Satana este pe cale sa pecetluiasca cu 666, fruntile si mainile. Trebuie sa aveti grija, copiii Mei, caci este ora Satanei. Lumea este corupta si in curand va veni haosul; iata de ce nu trebuie sa pierdeti timpul. Va binecuvantez, copiii Mei, cum va binecuvanteaza Tatal, prin intermediul Fiului si cu Duhul Sfant."
Cuvintele Mamei noastre fac, in mod clar,  referire la Ap.13, 16-17: " [Fiara] a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, liberi si sclavi, sa puna semn pe mana lor dreapta sau pe frunte, astfel incat nimeni sa nu poata vinde sau cumpara decat daca are semnul numelui Fiarei sau numarul numelui ei". [666]
   Si sa nu credem ca avertismentul Fecioarei Maria, din 6 februarie 2010 si versetele din Apocalips ar fi pentru un viitor indepartat. Noi suntem deja cufundati in aceasta si, din pacate, nimeni nu-si da seama de asta.

   Noua autorizare din partea Bisericii
    In anul 2010, dedicat rugaciunii pentru preoti, Cardinalul Arhiepiscop de Madrid, Antonio Maria Ruoca Varela, a dat autorizarea preotilor sa participe la rugaciunea Rozariului care se tine in fiecare luna in localitatea madrilena Prado Nuevo del Escorial. Aceasta autorizare a devenit efectiva de la 7 februarie 2010.
   Mons. Ruoco Varela acordase deja, cu un an in urma, permisiunea de a se celebra Sfanta Liturghie in prima sambata a fiecarei luni. Desi, pentru moment, nu s-a pronuntat inca in mod deschis asupra autenticitatii acestor aparitii, s-a preocupat sa faciliteze, in orice moment, asistenta spirituala colaboratorilor fundatiei Virgen de los Dolores.

   Injectiile cu "puricele electronic" (microcip) au inceput.
   TF1 a anuntat aceasta la 21 iulie 2004, la informatiile de la ora 20. 
   "Un purice pentru a te intoarce la discoteca". Patronul unui bar de noapte din Barcelona, Spania,  a creat in discoteca sa un abonament original, care functioneaza pe acelasi principiu ca si portmoneul virtual "moneo", dar unde informatiile sunt stocate intr-un microcip de marimea unui bob de orez. Clientii discotecii care hotarasc sa se aboneze,  se vor adresa infirmieriei instalate la o masa langa bar. Ea este gata, cu seringa in mana, sa va implanteze microcipul, si aceasta dureaza mai putin  de 5 minute. Implantarea se efectueaza pe exteriorul antebratului, si  nu pe dosul mainii. Clientul, deja "biocipat" care soseste la discoteca, isi trece bratul pe langa o borna, iar fotografia sa este afisata pe ecranul computerului de langa bariera de intrare a discotecii. Acolo sunt stocate toate informatiile cerute. Patronul discotecii intentioneaza sa generalizeze acest sistem la toate discotecile din lantul sau.
   Jurnalistii de la TF1 considera ca este un motiv destul de minor pentru ca cineva sa lase sa i se implanteze cipul, caci nu se stie ce abuzuri s-ar putea comite pe baza acestor informatii. Printre acestea, etichetele obligatorii si identificarea de frecventa prin radio (RFID), prin care fiecare persoana marcata va fi supravegheata si controlata in mod constant!
   Iar acum,  ca suntem informati, datoria noastra de crestini este de a face cunoscute familiilor noastre, prietenilor si cunostintelor, mesajele, profetiile si cererile  Fecioarei Maria, care ne informeaza despre pericolele actuale ale lumii noastre care este la sfarsitul Timpurilor natiunilor.

                 ( "Chretiens Magazine" nr.231 - "Regina Pacis" nr.237)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.