luni, 25 februarie 2013

Medjugorje - Mesajul referitor la poporul roman, primit de Madre Rosaria de la Sfanta Fecioara, in anul 2002


                                                                     Medjugorje, Podbrdo (Colina Aparitiilor),  ora 8,05;
                                                                     Statiunea a treia a Rozariului, Misterele de durere:

   "Dragi copii, poporul Roman este un popor preferat de Dumnezeu, de aceea lasati ca inima omenirii (in rugaciune) sa lucreze prin inimile lor pentru salvarea altor popoare. Sa stiti ca acest popor sufera si geme in durerile nasterii, pe care, in curand,  Dumnezeu Tatal Atotputernicul o va face vizibila in toata lumea prin Ingerii Sai, care culeg recolta pentru acel moment special in care va avea loc transformarea materiei si a spiritului.
   Suferinta lor ii este scumpa Lui Dumnezeu, care ii priveste pe micutii Sai cu o iubire duioasa si speciala iar pe preotii sai ca pe flacari vii, care mentin aprinse Pastele si Invierea in fiecare dintre ei.
   Uniti-va cu inima acestui popor, ca sa fiti jertfe placute in fata Inimii Tatalui, care favorizeaza astfel proiectele scrise de la inceputul veacurilor pentru acest timp, proiecte ale Lui Dumnezeu si nu ale voastre, pe care trebuie sa le intelegeti clipa de clipa, si care se desfasoara sub ochii vostri in lume, exact acolo unde Dumnezeu doreste sa fie realizate.
Madre Rosaria
   Pentru a intelege aceste proiecte, va sunt necesare umilinta si atentie, alaturi de o mare modestie, pentru ca orice dar perfect coboara din  inalt si este primit numai de inimi simple si deschise puritatii.
   Ajutati acest popor in misiunea sa anevoioasa si dificila, pentru ca incercarile nu s-au terminat inca, dar sunt aproape vremurile noi pe care Tatal le dispune pentru ca, in sfarsit, sa va puteti odihni in pace si bucurie desavarsita.
   In ziua aceasta dau binecuvantarea Mea speciala pentru acest popor si pentru toti cei care se vor face purtatori de lumina si de pace impreuna cu el, pentru a ajunge la vremurile noi care vin: vremuri de bucurie, vremuri de cantec, vremuri de veselie.
   Aceasta binecuvantare s-o semanati in lume, in Numele Tatalui, al Fiului si al Spiritului Sfant. Amin."

   Madre Rosaria della Carita ( Mama a Caritatii) este fondatoarea unei comunitati rod al Medjugorje-lui. Unii membrii ai acestei comunitati sunt muzicieni dintre care se remarca in mod deosebit compatrioata noastra, talentata violonista Melinda Dumitrescu. Ei sunt la dispozitia pelerinilor prin asigurarea fondului muzical al programelor de rugaciune de la sanctuarul din Medjugorje.
   Fosta creatoare de moda, Madre Rosaria a primit, ca o lumina interioara, harul deosebit al convertirii, in august 1983, cand s-a dus pentru prima oara la Medjugorje. A trait o experienta de iubire profunda, in special pentru cei suferinzi. A primit, deasemenea, si darul locutiunilor interioare.
   Comunitatea, "Figlii dell Divino Amore" (Fiii Iubirii Divine) nascuta  din aceasta experienta, a beneficiat de-a lungul timpului de asistenta spirituala a excelentilor preoti Slavko Barbaric si Jozo Zovko.
Roland Patzleiner si
Melinda Dumitrescu
   În 2011, Episcopul Domenico Sigalini și-a dat aprobarea pentru constituirea oficială a Comunității “Figlii dell Divino Amore”.
   Madre Rosaria a atras in aceasta Comunitate tineri, de multe ori pe cei mai depravaţi, şi i-a conştientizat de rangul lor nobil de fii ai lui Dumnezeu. Un exemplu este tânărul Roland Patzleiner, fost drogat şi muzician, care compune astăzi cele mai duioase cântece în cinstea lui Dumnezeu şi a Maicii Sfinte, care fac ocolul Pământului la ora actuală, interpretate fiind în bună parte de compatrioata noastra, Melinda Dumitrescu.
    Episcopul Domenico a spus că, pe tot parcursul vieţii sale clericale n-a întâlnit tineri mai buni decât cei pe care a reuşit să-i adune Madre Rosaria, cu ajutorul lui Dumnezeu.   
   Carismatica, Madre Rosaria a primit darul unei mari iubiri pentru poporul roman.


   Madre Rosaria a fost cu mai multe ocazii in Romania, dintre care poate fi amintita, cea de la noaptea de veghe si rugaciuni de la Timisoara - biserica "Regina Pacii", in anul 2012, (aceste nopti de veghe sunt organizate prin rotatie in diferite biserici din tara, sub patronajul Reuniunii Mariane), unde Madre Rosaria a depus o frumoasa marturie a convertirii sale.
   Mesajul de mai sus este unul din mesajele primite de Madre Rosaria, si care se refera la Romania.
                   Surse:     ("Regina Pacis" nr.239)
                                   http://www.bru.ro/semnalari/constituirea-comunitatii-fiii-iubirii-divine/

2 comentarii:

  1. Draga mea draga,am plecat din Romania,sunt iar la Londra cu copii
    si nepotelul meu.
    Ti-am mai scris odata un mesaj dar...
    Tu ce mai faci?
    Te port mereu in rugaciunile mele,draga mea Daniela.
    Ce pot sa-ti mai spun draga mea...dupa PELERINAJUL la Nusfalau
    am ramas cu ceva in inima mea si mai mult ca pina acum,sa ma rog mult,si sa provaduiesc Cuvantul lui Dumnezeu cat pot de mult,si mai ales toate Mesajele Mamei noastre dragi,iar am observat ca de restul se ocupa tot Maicuta noastra draga,daca le postez sa fie si citite si aflate de mai multe inimi.
    Vroiam sa deschid si eu o pagina ca tine ca Mary...dar tot ii spuneam la Mary ceva lipseste...iar dupa Nusfalau,mi-am dat seama exact la intoarcere de pe Munte.
    Anul trecut la intoarcere din Medjugorje ma rugam pe microbus sa fiu insprata si sa primesc harul de a stii comunica cu oamenii in toate limbile pentru toate poapoarele si se pare ca ma adancesc tot mai mult aici.Multumesc lui Isus!
    Multumesc Mariei mama noastra draga!
    Multumesc tuturor Sfintilor!
    Multumesc tuturor ingerilor!
    Te las in marea Iubire Sfanta a lui Isus,draga mea draga..
    Te imbratisez mult,mult!
    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Silvia, tu te rogi si faci mult mai mult decat fac eu aici. De multe ori ma gandesc ca scriind pe blog (lucru care imi ia aproape tot timpul de care dispun), nu ma pot ruga asa cum as vrea sa o fac, asa cum ar trebui sa o fac.
    Asa cum scriu pentru cei care imi citesc postarile, pot sa ma rog pentru si impreuna cu ei. Valoarea rugaciunii este mare, este mult mai mare, este cea mai mare. Nu stiu cat timp o sa mai postez. Astazi o fac, maine, voi vedea... asa gandesc de cand am inceput sa intretin blogul.

    Iti multumesc pentru rugaciunile tale; esti si tu prezenta in rugaciunile mele in care incredintez, pe langa altii, pe prietenii mei, Indurarii Divine si Inimilor unite ale Lui Isus si Maria.

    Te imbratisez cu drag mult.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.