marți, 24 iulie 2012

Aparitiile de la Garabandal 1961 - 1965


   

   Datorita pertinentei analizelor domnului Pierre Jovanovic in cartea sa "Notre Dame de l'Apocalipse", am prezentat deja aparitiile si mesajele date de Fecioara Maria copiilor Sai, pentru a-i preveni asupra pericolelor care se prezinta si pentru a le cere sa se converteasca, sa se roage si sa primeasca Euharistia, dupa marturisirea pacatelor.

GARABANDAL-PREZENTARE
  Parintele Malachi Martin rezumase totul in interviul sau din 1998: "Cum secretul de la Fatima nu a fost revelat in 1960, Sfanta Fecioara a aparut la Garabandal (in anu urmator) pentru a-l face public in felul Ei. (...) "Stiti, daca Vaticanul ar fi dezvaluit secretul, bisericile ar fi fost imediat pline cu credinciosi cazuti in genunchi." Si pentru a fixa bine decorul, Sfantul Arhanghel Mihail a fost trimis din nou, de data asta in Spania, exact ca la Fatima. Sa nu uitam ca Sfantul Mihail este cel care va infrunta legiunile de ingeri razvratiti, intr-o batalie care inca nu a avut loc, dar care este deja cea mai celebra dintre toate. Cand Fecioara apare insotita de Sfantul Mihail, aceasta inseamna: "atentie, este ceva grav." Iar la Garabandal, aparitia Sa a lasat o amprenta de nesters, chiar daca aparitia nu a fost recunoscuta inca de Vatican.
   Dar, sa ne situam mai intai la Garabandal: un loc absolut neinsemnat, asa cum Sfanta Fecioara ne-a obisnuit deja, adica un sat pierdut, de 70 de suflete, ca Nazaretul la vremea Sa, cuibarit pe o colina inalta de 500 de metri, la 4 ore de Bilbao. Locuitorii erau agricultori sau crescatori de animale, iar caprele erau adapostite in casa. Era un sat absolut izolat, nu avea nici electricitate, nici legaturi telefonice sau televiziune. Viata era ritmata de Liturghiile de duminica si de pasunatul animalelor.
   San Sebastian de Garabandal nu dispunea de un paroh care sa locuiasca acolo.
   In dimineata zilei de 18 iunie 1961, Jacinta, Maria-Cruz, Conchita Gonzales si Mari-Loli Mazon, toate avand intre 11 si 12 ani, au hotarat sa mearga sa se joace pe marginea unei carari marginite de livezi: "Am auzit un zgomot ca de tunet in jurul nostru."
    Fetitele s-au uitat la cer si nu au vazut nici un semn de furtuna. Li s-a facut frica si au luat-o la fuga. Dar, dupa cateva clipe, s-au oprit, si linistite, au reinceput sa se joace cand, brusc, Conchita a cazut in genunchi. Celelalte trei fetite s-au uitat la ea, au incercat sa o ridice dar, nereusind, gandindu-se ca "facuse o criza", au hotarat sa se duca dupa mama ei. Dar au cazut si ele in genunchi, descoperind ca Conchita a fost prima care l-a vazut pe Inger.
    Cele patru au povestit, foarte emotionate, ca el "era imbracat cu o roba albastra, lunga, libera, fara cordon... Aripile, roz, transparente, destul de mari, foarte frumoase. Chipul, nici prelung, nici rotund, nasul foarte frumos, ochii negri, ten mat. Mainile foarte fine, unghiile taiate, picioarele nu se vedeau. Parea sa aiba 8 sau 9 ani. Desi atat de tanar, dadea impresia unei forte invincibile!"
   Ingerul a disparut fara sa spuna nimic.
EXTRAORDINARA PREGATIRE A FETITELOR
  Totusi, Ingerul a revenit dupa trei zile, la 21 iunie. De data aceasta cele patru copile erau urmate de curiosi, printre care si parohul satului. Ingerul s-a manifestat brusc si imediat plimbaretii au fost cufundati in supranatural: au remarcat, de exemplu, ca chipurile fetitelor devenisera albe, aproape stralucitoare si aveau capurile rasturnate, la 45 de grade, ca si cum cineva le-ar fi tras brusc de par, spre spate. Atunci ele au inceput sa mearga fara sa clipeasca, fara sa-i vada pe spectatori, fara sa se uite unde puneau piciorul, ceea ce, din punct de vedere practic era deja o performanta. Alt fenomen curios: ele erau perfect coordonate, ca intr-un concurs de inot sincronizat. 
   Ingerul, la fel de tacut, a disparut. Dar a revenit a doua zi. Multimea din jurul fetitelor a crescut si, imediat, scepticii au vrut sa le demonstreze celorlalti ca nu era vorba decat despre o mare mascarada. Totusi, odata cu sosirea Ingerului, ele "dispareau". Erau in alta parte, in extaz. Medicii le ciupeau, treceau flacari pe dinaintea ochilor lor, incercau sa la intepe, etc., fara ca vreuna dintre ele sa aiba vreo reactie.
    Ingerul continua sa nu spuna nimic, multumindu-se sa surada, dar modificand perceptia lor asupra timpului. In sfarsit, la 1 iulie, el a intrebat: "Stiti de ce vin eu?"  Fetitele l-au privit uluite si el a continuat: "Pentru a va anunta ca maine, duminca, Sfanta Fecioara va va apare ca Sfanta Fecioara de pe Muntele Carmel."
   Constatarea 1: Ingerul s-a aratat timp de mai multe zile, singur, pentru a le obisnui pe fetite cu viziunile si pentru a atrage atentia satului. In ziua Z anuntata de Sfantul Mihail, in Garabandal se aflau mai multi curiosi decat locuitori.
   Constatarea 2: Pentru a doua oara in istoria umana, un Inger a anuntat dinainte un miracol, precizand ziua. Este, deci, un "remake" Fatima, unde Sfantul Mihail le daduse copiilor si Impartasania.
   Constatarea 3: Pentru prima oara un Inger a facut un miracol public la o aparitie a Fecioarei.
APARITIA FECIOAREI DE PE MUNTELE CARMEL
   Sfantul Mihail s-a tinut de cuvant: a doua zi, Fecioara s-a manifestat pe la ora 18, incadrata de doi Ingeri. Daca primul era Mihail, "pe celalalt nu-l stiam; el era imbracat la fel ca Sfantul Mihail si ii semana ca un frate geaman."  Dar n-a contat. 
   Din 1 iunie 1961 si pana in 13 noiembrie 1965, se vor succede aparitii dupa aparitii, cu o acumulare de fapte supranaturale atat de halucinante incat ramai cu gura cascata, in majoritatea timpului fotografiate, sau filmate, si aceasta intotdeauna in prezenta a cel putin 300 - 400 de persoane. Sfanta Fecioara le-a dat fetitelor si darul  ierognozei, capacitatea de a cunoaste de la distanta un obiect binecuvantat. Erau preoti care se imbracau civil si se amestecau in multime, dar deindata ce se apropiau, una dintre ele se ridica si arata cu degetul: "dumneavoastra sunteti preot". Ei erau stupefiati si nu mai stiau unde sa se ascunda. 
   Sfanta Fecioara le poruncise copilelor sa ceara pelerinilor sa-I dea obiecte sa le sarute. Astfel, i s-au prezentat, de la verighete si inele de logodna, la rozarii, imagini pioase si, bineinteles, medalii de tot felul. In cate o seara, ele ii dadeau Fecioarei in jur de 100 de obiecte sa la binecuvanteze.
   Remarcati capacitatea supraomeneasca: unii smecherasi reveneau a doua zi si dadeau fetitelor, cate un inel deja binecuvantat sau cate o medalie deja binecuvantata, dar atunci cand ele le intindeau Fecioarei, aceasta spunea: "Nu, acesta a fost deja binecuvantat!"  Si ceea ce m-a fascinat cel mai mult, a fost sa le vad pe Jacinta si pe Mari-Loli, avand fiecare in jur de patruzeci de rozarii in mana, apoi intorcandu-se catre multimea numeroasa, si inapoind fiecare obiect, proprietarului sau!
   Incepand din luna august 1961, fenomenele supranaturale au devenit din ce in ce mai spectaculoase, iar ceea ce am vazut in filme mi-a facut, uneori,  pielea gainii: se vad cele patru fetite, la brat, cu capetele date pe spate si privind cerul, mergand repede, cu spatele! Este absolut uluitor sa le vezi pe aceste copile mergand cu spatele, cu capul dat pe spate, intotdeauna sincronizate, fara ca vreodata picioarele lor sa se loveasca de vreo piatra, cand cararea, in panta, era formata numai din bolovani!
   Fetitele nu se uitau niciodata in alta parte decat in sus, spre Sfanta Fecioara. Cu toate acestea, ele puteau sa mearga cu spatele ca si cum ar fi fost sincronizate. Ba uneori, oamenii 
le-au vazut alergand cu spatele! Le mai poti vedea, de asemenea,  cazand brusc in genunchi, izbindu-se cu violenta de acele pietre, si apoi ridicandu-se fara nici o durere sau rana. Apoi, martorii au mai afirmat ca fetitele, in extaz, citeau in sufletele lor. Mai mult, la studierea filmelor, daca examinam imagine cu imagine, descoperim ca pe una dintre ele Conchita este in picioare, ca la urmatoarea sa fie in genunchi!
   Cele patru fetite au inceput sa primeasca Impartasania din mainile Arhanghelului, iar aceasta a declansat "indoiala" caci, potrivit dogmelor, numai un preot, adica un "om" putea sa dea impartasania. Sfanta Fecioara a explicat ca Arhanghelul lua Ostiile din tabernacolele de pe pamant. In filmele de atunci vedem cum fetitele cad, brusc, in genunchi, scot limba si inghit. Au fost facute si "gros-planuri" dar nu s-a observat nici o urma de ostie. S-ar spune ca ele mimau. De fapt, asa a crezut toata lumea, astfel incat fetitele i-au cerut Arhanghelului "sa faca un miracol pentru ca toata lumea sa le poata crede." Sfantul Mihail a acceptat si i-a spus Conchitei: "Prin mijlocirea mea si a ta, Dumnezeu il va face. La 18 iulie 1962, Domnul nostru va face vizibila Ostia, pentru ca oamenii sa vada si sa creada."
   Arhanghelul anuntase, din nou, un miracol, dinainte. La fel ca Fecioara la Fatima...
   Nu mai trebuie subliniat ca aproape o mie de persoane au venit in sat si au asteptat, intr-o imbulzeala de nedescris. Dar numai spre miezul noptii, dupa cele trei chemari interioare, Conchita a plecat de acasa si s-a indreptat spre carare, urmata de o multime imensa. Ea a cazut in extaz si l-a vazut pe Inger. Multimea a facut cerc imprejurul ei. Conchita, cu capul aplecat, il urmarea pe Arhanghel: ea a deschis gura, iar multimea din jurul ei si-a retinut respiratia. 
   Fetita a scos limba, a asteptat cam 5 minute intr-o tacere apasatoare si, deodata,  o Ostie de albeata ca zapada, s-a materializat. Imediat, multimea si-a manifestat prin strigate, entuziasmul... Dintre toate fotografiile facute, a reusit doar una singura. Dar acest lucru nu a fost facut cunoscut decat mai tarziu: este vorba despre Don Alejandro Damians, un om de afaceri spaniol originar din Barcelona. Alaturi de el se afla Dr. Jean Caux, chirurg parizian, uimit de ceea ce se intampla la Garabandal.
   In august 1963, apoi in 1972, Don Damians a relatat, pentru ziarul "Needles", imprejurarile iesite din comun in care a fost luat acest cliseu: 
Alejandro
Damians
   - "Pentru ca eu sunt foarte inalt, oamenii din spatele meu nu incetau sa-mi spuna: 
<< Aplecati-va, aplecati-va >>, ba unul mi-a dat in cap de mai multe ori cu un obiect, ca sa ma aplec. Intr-un sfarsit, m-am ghemuit. Mi-am scos camera de luat vederi, m-am uitat prin vizor fara sa fac reglajul, m-am asigurat ca ii vedeam capul si am apasat pe declansator. Cat timp am ramas langa ea, nu am pierdut-o din ochi. N-am incetat de loc sa-i privesc limba si sa pot garanta ca am privit-o mereu. Poate ca voi fi clipit, dar doar o fractiune de secunda.
   Ceea  ce am vazut este ca aceasta Ostie s-a format pe limba sa, intr-o clipa. Eram siderat. Mi-am luat aparatul dupa venirea Ostiei. Si nu vad cum ar fi putut ea sa insele (este cu neputinta sa ascunzi o ostie in gura, pentru ca se topeste; in plus, fetita a ramas total imobila timp de 5 minute, inconjurata de multimea care n-o slabea din ochi). Dar acest moment a fost extraordinar. Am simtit o bucurie imensa. Eram atat de emotionat, ca m-am dus 
intr-un colt ca sa plang. Impresia pe care o pastrez este ca Il intalnisem pe Dumnezeu."
   Celebrul Padre Pio, unul dintre cei mai mari mistici ai secolului XX, reputat prin capacitatea de a vedea viitorul si a-l descrie fara a se insela vreodata, a validat autenticitatea evenimentelor  de la Garabandal. 
   El traia atunci cand mesajul "apocaliptic" de la La Salette si de la Fatima, a fost repetat de Sfanta Fecioara la Garabandal. Pe toti cei care-i pusesera intrebarea, i-a asigurat ca era vorba, intr-adevar, despre o aparitie a Fecioarei si ca trebuiau sa mearga la Garabandal pentru a obtine acolo haruri. Au fost mii de atei convertiti la Garabandal, cel putin aceia care au avut curajul sau curiozitatea sa mearga sa vada cu ochii lor.
STROPIREA FECIOAREI, CU APA SFINTITA
   La Garabandal, toti curiosii, precum si preotii, si-au petrecut timpul stropind cu apa sfintita sau pe fetite, sau pe forma invizibila pe care ele o urmau, sau dandu-le obiecte inmuiate in apa sfintita pentru ca Fecioara sa le sarute sau sa le binecuvanteze. Nu a fost remarcata niciodata vreo miscare de respingere, fie la copile, fie la aparitie. Cu ocazia unei intrevederi care mi-a fost acordata de Jacinta Gonzales, in Statele Unite, pentru cartea "Enquete sur l'Existence des Anges Gardiens" (Ancheta asupra Existentei Ingerilor Pazitori - Ed. Jardin des Livres, 2006), ea a abordat chiar acest subiect, ca raspuns la o intrebare indirecta din partea mea:
   -  Avea Sfanta Fecioara simtul umorului?
   Chipul Jacintei s-a luminat:
   -  Oh, da, era ca si cum ai fi vorbit cu o mama. Ea radea adesea. Odata, la inceputul aparitiilor, ni se ceruse sa stropim cu apa sfintita aparitia, pentru a fi siguri ca nu era Satana. Ea ne-a intrebat: "Ce faceti?" Iar noi I-am raspuns: "Te stropim cu apa sfintita pentru a ne asigura ca nu esti Satana". Ea a izbugnit in ras si ne-a spus: "Dati-i drumul, stropiti-Ma cu apa sfintita."
  MESAJELE FECIOAREI MARIA
Conchita Gonzales, Jacinta Gonzales
Mari-Loli Mazon,         Maria Cruz
   Asadar, la Garabandal s-a petrecut ceva tot atat de extraordinar ca si la Fatima, si a carui anvergura nu a fost inteleasa nici pana astazi din cauza celor trei anunturi facute de Sfanta Fecioara:
   1)   Lumea va vedea un avertisment, ca doua stele care se ciocnesc. Va fi o actiune a Lui Dumnezeu, vizibila in lumea intreaga.
   2)   Apoi, va fi indeplinit de catre Cristos un miracol, intr-o seara de joi, la Garabandal, la un an dupa avertismentul precedent. Urma acestui miracol va ramane vizibila.
   3)   Apoi, va avea loc "pedeapsa", in functie de raspunsul omenirii la miracolul precedent. 
   Micuta Conchita a vazut "natura" acestuia:
   "La un moment dat, nici un motor sau masina nu va functiona"
   "Un teribil val de caldura va atinge pamantul, iar oamenii vor incepe sa sufere cumplit  de sete. Vor cauta cu disperare apa, dar ea se va evapora din cauza caldurii."
   "Oamenilor le va fi atat de sete incat vor cauta sa se ucida unii pe altii. Dar se vor prabusi la pamant, fara puteri."
   Conchita va anunta, cu o saptamana inainte, venirea "Marelui Miracol."
   "Daca omenirea nu se caieste - a spus Fecioara, va avea loc un cataclism, si vor pieri doua treimi din omenire" (Apocalipsul anunta de doua ori in Ap 9,15 si 18, moartea unui sfert din omenire). Ea a adaugat: "amploarea cataclismului va depinde de raspunsul omenirii dat Lui Dumnezeu dupa avertisment". Dar, in orice caz, acesta va fi "Sfarsitul timpurilor."
  CONSECINTE SI RUGACIUNI
   Aceste anunturi, deloc imbucuratoare, au fost facute la Garabandal de Fecioara ca Sfanta Fecioara a Carmelului, titlu cu care li se manifesta copilelor. De altfel, Ea le-a cerut intotdeauna celor patru fetite sa I se roage sub numele de Sfanta Fecioara a Carmelului.
Mari-Loli si familia sa, intalnire cu
Papa Ioan Paul II
   In secolul XXI, Fecioara poate sa "miste" soarele, sa faca sa planga statuile de marmura, caci, in final, intregii lumi putin ii pasa. De necrezut nu este faptul de a vedea un miracol cu proprii ochi, ci de a nu-i mai acorda nici o importanta. Traim intr-o epoca in care Divinul, atunci cand isi da silinta sa ne arate ca exista cu adevarat, nu are prea mare importanta pentru multi episcopi si preoti. Este tragic si este motivul pentru care Fecioara Maria persista in aparitiile si mesajele Sale!
   Deplangem aceasta situatie in care Biserica tace si nu recunoaste interventia Fecioarei Maria, Mama Bisericii. Sa ne rugam pentru ca, prin harul Lui Dumnezeu, aceste situatii, care nu se pot justifica, sa inceteze, iar Episcopul locului si Vaticanul sa se grabeasca acum sa recunoasca aceste aparitii si mesaje, chiar daca, la origine, Fecioara Maria le-a dat sub pecetea secretului, dar un secret delimitat in timp, pana la o data la care ele trebuiau comunicate public.
PRIVIRE ASUPRA VIITORULUI APROPIAT
   Fetitele s-au nascut in anul 1949, iar Conchita trebuie sa previna lumea despre "Marele Miracol". Una dintre ele a decedat in anul 2009. Conchita are astazi (anul 2010) , 61 de ani. 
Joey Lamangino
   Orbul american Joey Lamangino a primit din partea Fecioarei Maria promisiunea ca el va vedea in ziua "Marelui Miracol". Astazi (2010) el este in varsta de 75 de ani. 
   Tinand cont de evenimentele terestre teribile care se succed din ce in ce mai rapid, oare nu suntem foarte aproape, in luni sau in doar cativa ani, de venirea "Avertismentului"?
   In sfarsit, Parintele Malachi Martin a declarat public in 1997, in unul dintre nenumaratele sale interviuri: "Marele factor declansator va avea loc in cer, cerul uman. Observati intotdeauna cerul... Semnul Fecioarei va aparea pe cer, si aceasta curand, in urmatorii zece sau douazeci de ani. Va fi un soc pentru toata lumea. Aceasta va arata ca Dumnezeu exista. Ii va ajuta pe cei a caror credinta ezita sau oscileaza, dar nu-i va converti pe aceia care nu cred in nimic. Atunci cand, intr-o zi de primavara, veti vedea un semn pe cer (ca o Aurora Boreala), va incepe totul..."
   Mai mult, inca: "Vaticanul a construit acest observator in Arizona din cauza continutului unui secret... (scurta tacere) - al treilea secret de la Fatima - vorbind despre viitorul apropiat. Aceasta se refera la stele si date astronomice. M-am, facut oare, inteles? "
   Sa avem incredere in Fecioara Maria, Mama pe care Isus, pe cruce, le-a dat-O oamenilor, cu cateva clipe inainte de a-si da Duhul, Parintelui Sau Vesnic.
   Sa ne convertim, sa ne marturisim pacatele, sa ne rugam in fiecare zi Sfantul Rozariu si sa participam in fiecare prima sambata din luna la Sfanta Euharistie, ca semn de isparire a greselilor comise de oameni.
                                    ("Chretiens Magazin" nr.231 - "Regina Pacis" nr.236)

2 comentarii:

  1. AVERTISMENTUL profetit la Garabandal, dupa cum zice: "Avertismentul SE PETRECE PE CER... precum COLIZIUNEA A DOUA STELE ce nu cad jos... va infricosa umanitatea oriunde se intampla sa fie in acel timp ...va fi de o mie de ori mai rau decat cutremur ... CA UN FOC CE NU ARDE CARNEA NOASTRA ... vom simti tot raul care l-am cauzat prin pacatele noastre ( afara de cele spovedite la preot) si tot binele pe care l-am fi putut face dar nu l-am facut” Insa sf. Padre Pio scria sa nici nu ne uitam la ploaia de foc, sa stam in rugaciune cu geamurile bine acoperite, ca cine iese afara moare. Sf. Maria a spus ca totul se va opri in loc in acele minute, care vor parea timp indelungat, si presupun ca acel FOC, ca si cel de la FURTUNILE SOLARE RUINEAZA SATELITII SI CIRCUITELE ELECTRICE.
    Deci grija ar trebui sa fie sa spunem cat mai multe Rozariuri si sa mergem la biserica la spovedanie si imparatsania cu IISUS, intrucat asa au putut cele 4 fete de la Garabandal sa simta chemarile interioare prin care Sf. Maria le chema si in miez de noapte la locul intalnirii ( la Pini) - prin asta vroia sa sugereze ca nu vor mai functiona telefoanele. De-asemeni a facut cu ele si exercitii de zbor la mica distanta de pamant, s.a lucruri supranaturale.
    Pt ca tot am scris despre aceste profetii, am comandat carti despre aparitii si medalioane prin care prin care promite ca Fiul Iisus va face minuni pt cei ce le poarta, am simtit si eu chemarea interioara ca anul 2016, fiind an jubileu, s-ar putea ca de Passover - Paste sa fie AVERTISMENTUL, profetit la Garabandal si Medjugorje. Mai intai mi-am zis ca trebuie sa fie pe 25 Martie 2016 - Vinerea mare la Catolici si protestanti, apoi m-am gandit ca trebuie sa fie legat si de Passover, ca atunci a scos Moise evreii din Egipt ( trecerea la epoca Berbec), dar si Iisus a fost rastignit tot de Pasover, iar cu INVIEREA a facut trecerea la epoca Pestilor. am descoperit pe net ca un preot catolic si un teolog au scris carti in care care argumenteaza ca AVERTISMENTUL va fi pe 25 Martie 2016. S-ar putea ca inspiratia lor e buna tinand cont ca credinciosii catolici recita Rozariul si au primit multe aparitii ale sfintei Fecioare Maria. Ea este si Mama Israelului, care tinea calendarul lunar, dar dupa cum este descrisa in Apocalipsa ca este "imbracata cu SOARELE, avand LUNA la picioare, iar pe cap cununa de 12 STELE", inseamna ca a trecut la calendarul dupa Soare - care trebuie sa fie IISUS, inturcat scrie ca CETATEA NOULUI IERUSALIM va fi luminata de MIELUL IISUS.
    Li s-a spus celor 4 vizionare ca AVERTISMENTUL vine cand conditiile pe pamant sunt cele mai rele ( dupa cum zicea si Iisus ca va fi la revenirea Lui). Pe sit Garabandal.org stau scrise de multi ani interviuri cu fetele. azi am recitit si ceea ce parea confuzie pt fata in 1983, ca tribulatia parea ca INVAZIE sau PERSECUTIE, care ii facea pe crestini sa nu mai mearga la biserici, acum s-a adeverit prin INVAZIA SI PERSECUTIA ISLAMICA... deocamdata in tarile din Orientul mijlociu, unde darama biserici si omoara crestini, dar au inceput si in Europa sau America.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parearea mea este ca, oricat ar incerca oamenii sa deduca datele unor evenimente despre care Dumnezeu a vorbit prin profeti si mistici, este cel mult o speculatie si atat. Evenimentelor a caror date nu le cunoaste nici Fiul, ci numai Tatal, cum am putea noi, oamenii sa le stabilim date precise?
    Dumnezeu poate modifica desfasurarea unor evenimente - fie prin a le devansa, fie prin a le amana, fie prin a le schimba intensitatea, toate astea functie de cum raspunde omul in sensul convertirii lui profunde si sincere.
    Sfanta Fecioara a vorbit deseori despre faptul ca nu datele la care se vor produce anumite evenimente ar trebui sa ne preocupe, ci convertirea noastra, starea sufletului nostru care s-ar putea infatisa inaintea tronului Dreptatii Divine cu mult inainte de producerea evenimentelor profetite, poate in chiar urmatoarea clipa...
    Eu cred ca noi ar trebui sa fim preocupati de suflet, de starea lui, cu gandul ca poate nu vom mai apuca urmatoarea zi, sau urmatoarea ora... si sa-l mentinem pregatit in orice clipa pentru intalnirea cu Dumnezeu. Daca am face asta, am ramane linistiti, fara temeri in fata oricaror evenimente care s-ar putea produce.
    Sa ne abandonam cu totul Lui Dumnezeu; sa ne consfintim inimilor Lui Isus si Mariei, cu credinta, speranta si iubire, in intampinarea evenimentelor care vor veni.

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.