joi, 10 mai 2012

MESAJE DIN CER - Jean, mesager al Luminii


      "Jean era un bun crestin si totusi, asa cum le explica parintilor sai Robert si Yvette, el a ramas in pragul cerului timp de un an, inainte de a intra in Paradis - in ziua de Craciun a anului 1997. El subliniaza ca adormitii nostri au o reala nevoie de rugaciunile noastre pentru a grabi intrarea lor in Cer si ca, in schimb, noi suntem antrenati intr-o viata de credinta mai sincera si in conformitate cu exigentele botezului.
   In rugaciune noi vorbim cu Dumnezeu, dar putem sa le vorbim si adormitilor nostri, sa le cerem iertare, sa le incredintam grijile noastre si pe cei care ne sunt dragi. Iar atunci cand niste prieteni isi vor manifesta tristetea in fata unui doliu, noi putem sa le impartasim intimitatea noastra cu cei dragi ai nostri de dincolo, si sa-i invitam sa se roage impreuna cu noi pentru toate sufletele, grabind astfel ziua intrarii lor in Gloria Domnului.
   Prezentand marturia fiului lor Jean, Robert si Yvette raspund unei cereri precise din partea acestuia. Ceea ce le spune Jean parintilor sai, ne-o spun si noua proprii nostri adormiti. Jean este interpretul lor, pentru ca noi sa-i simtim pe adormitii nostri mai aproape de noi si ca sa ne straduim sa ne rugam pentru ei si sa evitam pacatul. Sa ne convertim si sa facem penitenta pentru a scurta timpul nostru in Purgatoriu. Aceasta convingere ne va umple de bucurie si ne va da vointa de a actiona din iubire, uimiti de aceasta manifestare a Indurarii Lui Dumnezeu."
           ( preotul, director spiritual al lui Robert si Yvette)

   Revenind la o postare anterioara  - "Jean, mesager al Luminii", voi reda cateva din mesajele sale:

   Pamantul este o trecere obligatorie a fiecarui suflet, este posibilitatea de a tinde spre mai bine, de a evita cursele diavolului si, mai ales,  de a utiliza liberul vostru arbitru in mod cinstit. 
   Voi sunteti santierul  cerului si potrivit cu ceea ce ati facut si cu ceea ce ar fi trebuit sa faceti si n-ati facut, veti realiza completarea in Purgatoriu, pentru a va prezenta curati in fata Lui Dumnezeu (25.06.98)

   Omul uita sensul vietii si mai ales originea sa,  pentru a nu se interesa decat de partea materiala. El Il uita in primul rand pe Dumnezeu, care este cunoastere si iubire. Inteligenta rasei umane trebuie sa fie sustinuta si condusa de spiritualitate.
   Stiinta a devenit sclava intereselor economice, omul a intrat in societatea de consum, creindu-si nevoi care duc la risipa si mai ales la poluare.
   Sensul saracului a fost pierdut cu totul, clonajul se dezvolta in umbra laboratoarelor, totul a devenit obiect de negot: sangele, organele... da,  este spiritul raului care se afiseaza.
   Poluarea chimica sufoca pamantul, este degradarea mediului inconjurator, dar este mai ales poluarea sufletelor care Il resping pe Dumnezeu.  Gandurile negative ale oamenilor construiesc imagini care apasa asupra psihismului vostru in mod aproape permanent, predomina descurajarea si mahmureala.  (29.06.98)

   Omul este facut din pozitiv si negativ; in fiecare trebuie avut in vedere pozitivul, ficare trebuie sa se priveasca pe sine insusi, sa-si examineze constiinta si sa nu se lase antrenat de pasiunile sale. Toate acestea trebuie facute cu umilinta si fiecare trebuie sa se considere inferior celorlalti.
   Trebuie sa renuntati la voi insiva pentru a va supune Vointei Cerului; in acest mod veti progresa spiritual.
   Sa nu aveti nici un fel de sentimente de neplacere fata de celalalt, ci sa cautati sa-l intelegeti cat mai bine. Daca fiecare ar reusi sa-si domine defectele, ar fi foarte bine; daca fiecare ar sti sa-l asculte pe celalalt, ar fi perfect.
   Sa fiti mult mai concilianti fata de ceilalti si sa stiti sa faceti sa taca ego-ul vostru. Daca faceci ca pacea voastra sa depinda de persoanele pe care le intalniti, nu veti intalni decat greutati si esecuri.  Dumnezeu sa fie prezent in gandul vostru si veti fi deasupra tuturor acestor contingente umane. 07.07.98)

   Viata este facuta din cateva placeri si din multe suferinte si deceptii. Evenimentele nu se desfasoara intotdeauna asa cum doriti. Pe pamantul vostru, diavolul si cohorta sa isi dubleaza activitatea, in special la acest sfarsit al timpurilor.
   Vedeti in jurul vostru hecatomba. Evident ca atunci cand este vorba de minciuna, de furt, de a ravni la bunul aproapelui, crestinii accepta, in general, poruncile Lui Dumnezeu.  Dar cand este vorba despre morala sexuala, multi oameni se gandesc la dezvoltarea fiintei omenesti prin eliberarea trupului si atunci, la ce asistam? La contraceptie, la avort, la relatii inainte de casatorie, la adultere si chiar la raporturi contra naturii.
   In domeniul perversiunii, al orgoliului si al puterii, diavolul conduce. Poruncile nu au fost date oamenilor pentru a le flata pasiunile, nici pentru a satisface dorintele lor pamantesti, ci pentru a lupta contra lui Lucifer.
   In cursul marturiilor voastre sa vorbiti despre toate acestea; nu aruncati cu piatra in cei care pacatuiesc, ci indemnati-i sa-si regaseasca discernamantul pentru a accede la Cer.
   Prima data cand au tradat poruncile n-au fost oare cuprinsi de rusine si de regret?
   Oamenii trebuie sa fie indemnati sa aspire la puritate, respectandu-si trupul, acest trup care este templul Duhului Sfant.
   Pentru a progresa si a gasi calea cea buna, pentru a se curata, au spovada,  mai ales cu dorinta de a nu mai persista in rau.  (27.05.98)

   Daca strabunicul tau ar reveni pe pamant, descoperind telejurnalul, ar fi convins ca va aflati in plina Apocalipsa. Caci ce ar vedea? Inundatii gigantice, probleme majore de poluare, foamete si masacre in Africa, razboaie religioase in Irlanda,  experiente transgenetice.
   Ecranele televizoarelor sunt acoperite in permanenta de cadavre, iar cand acestea lipsesc de la actualitati, le regasiti in filme unde, in plus, sunt insotite de scene de violenta, de sex, de drog, daca nu de rasism. Fata de toate acestea omul nu mai reactioneaza; au devenit o banalitate, un simplu spectacol, uitat repede in fata unor emisiuni de divertisment in care oamneii adora idoli de proasta calitate.
   Ideal ar fi ca televizorul sa fie o fereastra deschisa asupra lumii care sa-I faca onoare Creatorului. Dar nu,  ea a devenit o  fiara a Apocalipsei care domneste pe pamantul vostru pentru a va plasa sub jugul diavolului.
   O mare tulburare va asteapta in acest sfarsit al timpurilor; cele trei zile de intuneric va fi incercarea cea mai atroce prin care veti avea de trecur caci, dupa ce veti fi suportat cutremurarea pamantului, veti avea de trait spaima care va veni din cer. Dar apoi va veni un fluviu de haruri si de iubire, cand Isus va apare in toata Gloria Sa pentru a instaura domnia Sa in lume si cand satana va fi inlantuit. (20.08.98)

   Viitorul pamantului este sumbru, este suficient sa citesti ziarul sau sa urmaresti telejurnalele pentru a constata ca raul se dezlantuie. Pe langa cutremure de pamant, veti avea incendii gigantice, inundatii; in plus, pamantul, apa si atmosfera, sunt poluate, riscul de explozie atomica este latent, sectele prolifereaza, conflictele etnice se dezvolta, iar SIDA se intinde.
   Sunteti de asemenea invadati de locuitorii tarilor sarace, care prin mizeria lor provoaca un climat de neincredere. Tarile din Orientul Mijlociu reprezinta, prin integristii lor,  un pericol potential. Socul inspaimantator al sfarsitului timpurilor va fi prin intermediul apei, al pamantului, al aerului si, mai ales, al focului. Aceste trei elemente: aerul, apa si pamantul sunt cele care au suferit atat de multe agresiuni din partea oamenilor si care le intorc toate degradarile indurate.
   Din acest haos indescriptibil se va ivi antictristul, care va apare ca un om providential, se va prezenta ca un om al Bisericii si al rugaciunii. In acest scop cititi-l pe profetul Daniel si veti intelge mai bine.


  Daniel 8,23-25: "... la vremea covarsirii pacatelor lor, se va ridica un rege cu chip semet si istet in lucruri ascunse. Si stapanirea lui va creste in putere - dar nu prin puterea lui insusi - si va face pustiiri uriase si in orice lucru va izbuti si va prabusi pe cei tari si pe poporul sfintilor. Din pricina istetimii lui, va izbuti inselaciunea in mana lui si se va semeti in inima sa si in plina vreme de pace va dobora pe multi. Si se va ridica impotriva Regelui regilor, dar va fi aruncat la pamant nu de mana omeneasca"

   Aceste mari tulburari apocaliptice vor fi inlaturate de intoarcerea Lui Cristos Glorios, iar pamantul se va umple de pace si de fericire intensa. (1.07.98)
   Sa stiti ca in clipa aceasta un mare numar de oameni din intreaga lume sunt in agonie, ganditi-va la acest ocean de suferinte, ganditi-va la toti cei care trec pe malul celalalt cu usurare si care in Purgatoriu au atata nevioe de rugaciunile voastre.
   In rugaciunile voastre uniti-va cu toate Sfintele Liturghii care se celebreaza in acel moment in lumea intreaga, pentru ca este extrem de important pentru sufletele care parasesc pamantul. (22.08.98)
   
   De ce atat de multe persoane de pe pamant percep mesaje de dincolo, daca nu pentru a fi puse in garda, sfarsitul timpurilor fiind atat de apropiat. Biblia precizeaza ca data exacta n-o cunoaste nimeni, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal. ne este permis sa ne imaginam ca toate etapele care anunta Apocalipsa, au fost depasite. (29.07.98)

   Daca ati fi incercat sa intelegeti mai bine Biblia, ati fi admis mai usor ca existenta voastra pe pamant este o trecere, o dimensiune esentiala a vietii voastre.
   Bucurati-va de ceea ce sunteti si comparati-va cu cei umiliti, cu prizonierii, cu bolnavii, cu cei ofensati. Speranta care este in voi este cel mai mare har pe care-l puteti avea. (25.06.98)
    In cursul numeroaselor Sale aparitii, Sfanta Fecioara va cere sa va rugati pentru a opri cursa omenirii spre distrugerea sa. La sfarsitul timpurilor, vor fi semne vizibile in intreaga lume, intrati in aceasta perioada de mare confuzie si mergeti in intampinarea unui mare cataclism.
   Timp de trei zile, sub amenintarea de a fi distrusi, oamenii de pe pamant se vor aduna, se vor ruga, se vor impartasi in acest mod. Invaluita de Duhul Sfant, constiinta oamenilor va fi transformata in sens pozitiv. (27.06.98)

   Pe pamantul vostru nu va apartine nimic, nici hainele voastre, nici nimic din ce se afla in casa voastra, totul este imprumutat. Sa nu traiti pentru bani, de altfel trebuie sa stiti  ca bogatia insasi este o incercare, ati vazut asta foarte bine ieri seara la acea emisiune de la televizor - credeti ca acei miliardari sunt fericiti, daca ajung sa se sinucida? (27.08.98)

   Vedeti toate eforturile  Papei care cauta sa transmita credinta si sa indice calea cea buna tinerilor din lumea intreaga. Daca el n-ar fi condus de Duhul Sfant credeti c-ar avea puterea sa actioneze astfel? Mama sa, Sfanta Fecioara, este acolo, pentru a-i conduce pasii si a-l sustine si, de asemenea, pentru a-l ocroti, caci el se afla in permanenta in pericol de moarte. (23.08.97)
   Sfantul Parinte da dovada de mare curaj, fara a precupeti nici un efort si fara a fi preocupat de numeroasele pericole; el face ca si Isus, Calea Crucii, pentru a-si indeplini ministerul sau apostolic de succesor al lui Petru; el ne arata calea iubirii. (25.08.98)

   Voi v-ati eliberat complet de dorinta de a avea, de a domina, de a straluci, ceea ce permite ochilor vostri trupesti si celor ai sufletului sa perceapa toate frumusetile naturii si ale universului. Voi gustati bucuria si fericirea de a da fara incetare iubire celorlalti, fara a primi nimic in schimb, singurul  vostru obiectiv fiind sa semanati fericirea, acest moment de gratitudine.
   Suradeti, suradeti, surasul are o mare valoare pe care trebuie sa-l faceti sa se nasca si la ceilalti prin exemplul vostru. Cand veti observa o privire increzatoare care va lumina chipul unui prieten, veti sti ca ati reusit sa-i deschideti inima in fata iubirii. Trebuie sa-i iubiti chiar si pe cei care sunt cei mai derutanti, cei mai dezagreabili; transmiteti-le virusul iubirii prin atitudinea voastra, prin cuvintele voastre, prin privirea voastra, prin gesturile voastre si, mai ales, prin faptele voastre. Pur si simplu trebuie sa faceti cunoscuta iubirea prin comportarea voastra, prin rugaciunea increzatoare si prin actiunea voastra in slijba fratilor vostri.
( 25.07.97)
   Trebuie sa va grabiti, caci ajungeti la sfarsitul timpurilor, acest subiect a fost evocat foarte des in mesajele fratilor din Cer.
   Prima oara Isus a intrat in istoria lumii voastre ca un nou-nascut foarte vulnerabil, dar de aceasta data El va veni cu Putere si Glorie, in momentul oportun, ales de Tatal. Toata lumnea-L va vedea si-L va recunoaste.
   Cum se precizeaza in Biblie, Isus va veni pentru a duce la viata vesnica pe cei care L-au ales pe Dumnezeu. Evident ca aceasta va depinde de viata pe care fiecare o va fi dus in timpul pelerinajului sau pe pamant. (15.09.98)

   Oricare ar fi intentiile si faptele oamenilor, Dumnezeu este Cel care domneste si orice ar face ei, nu vor impiedica sa se faca Voia Lui pe pamant.
   Credinciosii sunt din ce in ce mai atacati, mai persecutati de atei si de cei nereligiosi care, intr-un mod insidios, tolereaza avortul si clonarea, intr-un cuvant, tot ceea ce, intr-un fel sau altul, Il indeparteaza pe Dumnezeu, Creatorul sau.
   Din fericire toata aceasta dezvoltare va inceta prin venirea instantanee a Lui Isus; toata lumea Il va vedea si va recunoaste ca El are autoritate asupra oricarei puteri omenesti sau diabolice.
   Nu va fi comisa nici o nedreptate, totul va depinde de atitudinea pe care fiecare a avut-o fata de Dumnezeu in timpul vietii sale pamantesti si chiar in ultima clipa, orice om va avea posibilitatea sa recupereze.
   O viata noua va incepe, va fi noul cer si noul pamant promise de Dumnezeu. Va fi o legatura de iubire si de fericire perfecta, de pace si de satisfactie eterna; va fi atat de minunat incat nu poate fi descris prin cuvinte si nici o imaginatie n-ar fi in stare sa conceapa; va fi sfarsitul a tot ce este urat: durere, suferinta, violenta, ura si tulburare nu vor mai exista pentru ca fiara infama va fi fost invinsa. (29.01.99)


   Avem o atat de mare nevoie de oameni de bunavointa pentru a sensibiliza la rugaciune toate aceste persoane care traiesc in afara credintei, cu atat mai mult cu cat evenimentele se vor precipita, iar aceasta atmosfera pe care ele au perturbat-o, se intoarce impotriva lor. Vedeti: uraganele, cutremurele de pamant devin din ce in ce mai devastatoare, vulcanii se vor activa, torente de ploi vor provoca inundatii. De asemenea, oamenii devin inconstienti, violenta domina atat din cauza conducatorilor anumitor tari cat si a unei parti din acest tineret debusolat, care se drogheaza, bea si distruge totul. (18.05.99)

   Sfarsitul timpurilor este aproape iar zilele sunt numarate, dar apoi, pe pamantul vostru, va veti scalda in Lumina Lui Dumnezeu. Totul va fi iubire. Oamenii se vor converti caci vor vedea semne in cer.  Se vor cufunda in rugaciune, vor deveni pe deplin iubire. Usile caselor se vor deschide, oamenii se vor aduna pentru a se ruga, iubirea va domni, gelozia nu va mai exista, va fi un pamant nou, oamenii se vor iubi cu totii ca fratii si vor deveni blanzi ca mieluseii.
   Modul vostru de a trai nu mai poate dura, este prea mult egoism. Nimic nu este cu neputinta pentru Dumnezeu: totul se va schimba in bine pe pamantul vostru, va fi Raiul pe pamant mai curand decat ati crede. (05.08.99)
                                                                                     "Regina Pacis" nr. 4

 despre Jean Carayon si mesajele sale, mai puteti citi in postarile:
 http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/05/jean-mesager-al-luminii.html
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2014/03/timpul-preseaza-jean-mesager-al-luminii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.